Τάνια Μπρεάζου: ”Θα ήθελα να πάω στο μέλλον στην Eurovision”!

Η κάμερα της πρωινής εκπομπής του MEGA, «Πάμε Δανάη!» βρέθηκε στα γυρίσματα του σόου του Ant1, Your Face Sounds Familiar All Stars και συνάντησε τους πρωταγωνιστές οι οποίοι υπόσχονται να μας διασκεδάσουν για ακόμη ένα βράδυ.

Ανάμεσα τους βρίσκεται και η νεαρή τραγουδίστρια Τάνια Μπρεάζου, η οποία μέσα από το σόου έχει εντυπωσιάσει κοινό και επιτροπή, ενώ είναι πολλοί αυτοί που την θέλουν εκπρόσωπο της Ελλάδας στην Eurovision, την επόμενη χρονιά.

Στην ερώτηση της δημοσιογράφου της εκπομπής αν η Eurovision, είναι στα μελλοντικά της σχέδια, η ίδια απάντησε:

Η Eurovision είναι πολύ καλή ιδέα, πολύ καλός θεσμός. Υπάρχει στο μυαλό μου. Θα ήθελα να πάω αλλά όχι τώρα, στην ώρα του.

Υπενθυμίζουμε, ότι το 2018 η Τάνια Μπρεάζου, είχε υποβάλει δύο τραγούδια για τον εθνικό τελικό της χώρας μας, ο οποίος στη συνέχεια ακυρώθηκε και επιλέχθηκε η Γιάννα Τέρζη. Τα δύο τραγούδια είχαν τίτλο ”Κάτι” και ”Ανεπανάληπτη”, με το δεύτερο να είναι ντουέτο με τον νικητή του Greek Idol 2, Παναγιώτη Τσακαλάκο.

Παρακάτω δείτε μερικές από τις εμφανίσεις της Τάνιας Μπρεάζου από το σόου μεταμφιέσεων που έχουν εντυπωσιάσει:

Θα θέλατε να δείτε την Τάνια Μπρεάζου στην Eurovision; Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις της ελληνικής συμμετοχής στην Eurovision 2021!

2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Την παρακολούθησα σε κάποια live της στο yfsf. Πραγματική αποκάλυψη, δεν το περίμενα να είναι τόσο καλή(ανάλογη θετική εντύπωσου έκανε και β Κ. Στικούδη). Νομίζω θα ήθελα και γω να την δω να μας εκπροσωπει αλλά με το κατάλληλο κομμάτι.

    Απάντηση
  2. Τονια
    Τονια says:

    Το πρωτο πραγμα που περασε απο το μυαλό όταν τραγουδησε
    Miley Cyrus .Εχει όλο το πακετο
    Όμορφος χαρακτήρας. Φρεσκάδα μουσικές γνώσεις και όχι μόνο κορμάρα αλλά κυρίως φωναρα

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *