Eurovision 2021: Παρακολουθήστε ζωντανά τον σχολιασμό των προβών μέσα από το κανάλι των Eurovision Buddies!

Μετά από έναν χρόνο απουσίας ο Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision επιστρέφει και εμείς είμαστε ενθουσιασμένοι, αφού θα έχουμε την χαρά να βρεθούμε ζωντανά στο Ρότερνταμ και να ζήσουμε από κοντά όλα όσα θα συμβούν για δύο εβδομάδες στην Ahoy Arena!

Το Eurovisionfun θα σας μεταφέρει ζωντανά όλα όσα θα συμβαίνουν στο κέντρο τύπου, εκεί όπου από τις 8 μέχρι και τις 22 Μαίου θα χτυπά η καρδιά της Eurovision 2021. Για την αναλυτική όμως κάλυψη και τις εκπλήξεις που σας ετοιμάζουμε, θα σας ενημερώσουμε με νέο άρθρο.

Προς το παρόν αυτό που είμαστε σε θέση να σας πούμε είναι ότι τα Eurovision Buddies, δηλαδή η Γιώτα, η Στέλλα και ο Gos, καθημερινά από την Κυριακή 9 Μαίου, θα σχολιάζουν live από το κέντρο τύπου στο Ρότερνταμ, όλες τις πρόβες!

Αρχής γενομένης από την πρώτη πρόβα της Κύπρου την Κυριακή 8 Μαίου και μέσα από το κανάλι των Eurovision Buddies στο YouTube, θα βλέπετε τον ζωντανό σχολιασμό-περιγραφή, όλων των προβών! Φυσικά επίκεντρο του ενδιαφέροντος οι πρόβες και οι συνεντεύξεις τύπου της ελληνικής και κυπριακής αποστολής!

Για να γνωρίζετε όλα όσα συμβαίνουν στις πρόβες, παρασκήνια, παραλειπόμενα αλλά και συνεντεύξεις με όλους τους πρωταγωνιστές, δεν έχετε να παρά να ακολουθήσετε το κανάλι των Eurovision Buddies:

κάνοντας κλικ ΕΔΩ.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun γιατί οι εκπλήξεις για την Eurovision 2021 δεν σταματούν ποτέ!

5 ΣΧΟΛΙΑ
  1. gogos
    gogos says:

    Πολύ καλά νέα και μπράβο που κάνετε ένα ακόμα “βήμα” για την καλύτερη και πιο άμεση ενημέρωση μας!
    Γνωρίζετε αν η περιγραφή των παιδιών θα είναι στα Αγγλικά ή στα Ελληνικά;

    Απάντηση
  2. Χρήστος
    Χρήστος says:

    Ιδιαίτερα χαρούμενοι που θα έχουμε κάλυψη των προβών και απο τα παιδιά! Ένα μεγάλο μπράβο για την αφοσίωση, αναμένουμε με ανυπομονησία!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *