Eurovision 2021: Η πρώτη τεχνική πρόβα της Ρουμανίας!

Ακολουθεί η Roxen με το Amnesia. Μόλις 21 ετών, αλλά με μερικές επιτυχίες ήδη στο ενεργητικό της, η τραγουδίστρια επιλέχθηκε απευθείας για δεύτερη φορά προκειμένου να εκπροσωπήσει τη χώρα της. Η Ρουμανία δεν έχει κερδίσει ποτέ τον διαγωνισμό και φαίνεται αποφασισμένη να πετύχει την πρώτη νίκη της.

Η πρόβα

Βλέπουμε την Roxen με μία φόρμα και 5 χορευτές. Η ατμόσφαιρα είναι αντίστοιχη με του βίντεο, έχει πολλή κίνηση, ανεβοκατεβάσματα, τραβήγματα και σπρωξίματα. Στο πάτωμα έχει ένα led effect με μία μαύρη τρύπα και στους τοίχους ανθρώπους που φαίνεται να ζητάνε βοήθεια. Φωνητικά δεν ήταν τόσο καλή.

https://www.youtube.com/watch?v=t4uvO6xFC-U

Για να μην χάνετε στιγμή, ακολουθήστε το Eurovisionfun σε FacebookInstagramTwitter και YouTube. Για συνεντεύξεις και reactions ακολουθήστε το κανάλι των Eurovision Buddies στο YouTube!

6 ΣΧΟΛΙΑ
  1. orestis
    orestis says:

    Με το που τελειωσε το perform 3πλασιαστηκαν οι αποδόσεις της Ρουμανιας. ΑΝΕΒΗΚΕ Η ΕΛΛΑΔΑ . μικρη σημασια εχει βεβαια. Ρε παιδια δεν είναι του γούστου μου οι αρνητικές σκέψεις …αυτό είναι καθαρά υπόθεση: Εχουν δει αρκετοί το stand in rehearsal, δεν ειδα να γραφουν θα είναι κατι εντυπωσιακο και μοναδικο αλλα απλα οτι εγινε. ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΕΝΑ ! ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ #1 ΜΕΡΑ ΑΚΟΜΑ

    Απάντηση
  2. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Πολύ μέτρια φωνητικά η Roxen. Το τραγούδι μου αρέσει, όπως και η χορογραφία αλλά η φωνή της το κάνει τόσο φλατ σε σημείο να αμφιβάλλω αν θα προκριθεί δεδομένου ότι απέτυχε το ’18-’19 όπου είχε και ένα καλό πριμ από Μολδαβία… Δεν θα εκπλαγώ αν μείνει εκτός,οριακά ως 11η-12η, αλλά πραγματικά το κομμάτι είναι υπέροχο όμως η κοπέλα χρειάζεται βελτίωση…

    Απάντηση
  3. C.G
    C.G says:

    Κάθε χρόνο υπάρχουν οι αρνητικές εκπλήξεις στο φωνητικό κομμάτι. Άλλο στούντιο άλλο live. Άλλο ακούστικ βερσιον άλλο η κανονική με χορογραφία κτλ. Από τα αγαπημένα κομμάτια φέτος. Τα πολύ αγαπημένα μου. Ούτε σκηνικά με τρελαίνει αυτό που βλέπω στα λίγα δευτερόλεπτα. Σαφως τηλεοπτικα θα γραφει αλλιως αλλά το φωνητικό θέλει δουλειά. Κίνδυνος να μείνει στα ημιτελικά ένα φαν favorite.

    Απάντηση
  4. Γιώργος
    Γιώργος says:

    Αυτό δεν ισχύει καθώς και το 2019 που η Αυστραλία ήταν εντυπωσιακή κάνεις δεν είπε τίποτα ούτε στα στοιχήματα ανέβηκε

    Απάντηση
  5. ,(Marizeta)
    ,(Marizeta) says:

    Φωνητικά απογοητευτικη πρόβα. Η Roxen δεν είναι πολύ άνετη performer. Εάν δεν βελτιωθεί γρήγορα δεν θα περάσει στον τελικό δυστυχώς. Κρίμα, γιατί τη θεωρώ πολύ καλή ερμηνεύτρια – όταν δεν είναι live- και επίσης πέρυσι το Alcohol Yοu ήταν ο νικητής μου.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *