Eurovision 2022: Από την Τεργέστη έως τη Σικελία, 17 πόλεις διεκδικούν τη Eurovision!!

Τεράστια φαίνεται πως είναι η ανταπόκριση των ιταλικών πόλεων στο κάλεσμα για να φιλοξενήσουν τον διαγωνισμό της Eurovision το 2022. Ο ενθουσιασμός των Ιταλών μετά τη νίκη των Måneskin και η ανταμοιβή των κόπων όλων αυτών των ετών, δείχνει πως οι Ιταλοί θα υποδεχτούν θερμά τον διαγωνισμό.

Έτσι, ύστερα από τις επιβεβαιώσεις των υποψηφιοτήτων των Τορίνο, Πεζάρο, Ιέσολο και Μπολόνια, το RAI  ανακοίνωσε πως 17 πόλεις διεκδικούν τον διαγωνισμό!  Μάλιστα, αν λάβουμε υπόψιν τις ημερομηνίες διεξαγωγής που πρότεινε η Μπολόνια, τότε μπορούμε να προσανατολιστούμε προς έναν διαγωνισμό που θα διεξαχθεί 10, 12 και 14 Μαίου 2022!

Οι 17 υποψήφιες πόλεις είναι οι εξης:

Και οι δήμοι:

  • Acireale (Κατάνια)
  • Bertinoro di Romagna (Τσεζένα)
  • Ιεσόλο(Βενετία)
  • Palazzolo Acreide (Συρακούσες)
  • Σανρέμο(Imperia)

Παρατηρούμε πως οι υποψηφιότητες καλύπτουν σχεδόν ολόκληρο τον χάρτη της Ιταλίας. Από την περιφέρεια του Φρίουλι και την Τεργέστη έως και την Κατάνια και τις Συρακούσες στη Σικελία.

Το Ιεσόλο, βρέχεται από την Αδριατική και βρίσκεται στην περιφέρεια της Βενετίας.

Όλες οι πόλεις που έχουν υποβάλει υποψηφιότητα θα λάβουν ένα πιο λεπτομερές έγγραφο με τις απαραίτητες προϋποθέσεις για να φιλοξενήσουν τον 66ο Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού και η επιλογή θα γίνει από το RAI- σε συντονισμό φυσικά με την EBU – μέχρι τα τέλη Αυγούστου.

 

Ποια πόλη πιστεύετε ότι πρέπει να επιλεχθεί και ποιες είναι οι προτιμήσεις σας για ένα ταξίδι το 2022; Πείτε μας στα σχόλια.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *