Ηνωμένο Βασίλειο: Η Chelcee Grimes η εκλεκτή για την Eurovision 2022;

Σήμερα το πρωί στο Smooth Radio του Ηνωμένου Βασιλείου στην εκπομπή Breakfast Show της Jenni Falconer έγινε αναφορά σχετικά με τους παρουσιαστές της Eurovision 2022 και στη συνέχεια η παρουσιάστρια είπε κατά λέξη ότι “το ΗΒ θα εκπροσωπήσει η Chelcee Grimes από το Λίβερπουλ”, όπως σας είχαμε αναφέρει και εμείς σε προηγούμενο μας άρθρο.

Αυτή η είδηση ​​δεν είναι ακόμη επίσημη, αν και η Chelcee φημολογείται εδώ και καιρό λόγω των δεσμών της με την TaP Music (που συνεργάζονται με το BBC για τη φετινή συμμετοχή).

Η Chelcee Grimes δεν είναι καινούργια στον κόσμο της Eurovision, πέρυσι ήταν μία από τους σχολιαστές του BBC στους δύο ημιτελικούς της Eurovision 2021. Επίσης είναι μια από τους συνθέτες του τραγουδιού “Wonderland” της Roxen (Ρουμανία Eurovision 2020/2021) και του νικητή της Eurovision 2009 Alexander Rybak.

Η Chelcee Grimes έχει ήδη υπογράψει με την TaP Music και έχει επίσης γράψει τραγούδια, για την Dua Lipa, την Kylie Minogue, τις BlackPink και τις The Saturday. Αυτό σημαίνει ότι είναι πιθανό ο καλλιτέχνης να συμμετάσχει τόσο ως σύνθετης όσο και ως τραγουδιστής για το Ηνωμένο Βασίλειο.

Η είδηση ​​μεταδόθηκε με τέτοιο πραγματικό ύφος που πραγματικά φαίνεται να είναι μια αμήχανη στιγμή, ωστόσο περιμένουμε επίσημες ειδήσεις από το BBC.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή του Ηνωμένου Βασιλείου στη Eurovision 2022!

Πηγή: Escbubble

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *