Έλενα Παπαρίζου: «Εννοείται πως πρέπει να πάει στην Eurovision η Joanne»!

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, του τηλεοπτικού σταθμού Alpha,  μίλησε η δημοφιλής τραγουδίστρια Έλενα Παπαρίζου.

Μεταξύ άλλων ερωτήθηκε και για την πρόταση της MINOS EMI για την Eurovision 2022, που όπως διαβάσατε πρώτοι σε εμάς είναι η Joanne(Ιωάννα Γεωργακοπούλου).

Η Έλενα που ήταν coach της νεαρής τραγουδίστριας στο μουσικό διαγωνισμό The Voice, όπου της έφερε και την πρώτη νίκη της στο σόου, εξέφρασε ένθερμα την απόλυτη υποστήριξη της στην Joanne λέγοντας:

Αν βρεθεί το κατάλληλο τραγούδι γι αυτό το πλάσμα, εννοείται πως πρέπει να πάει στην Eurovision. Το θέλει και η ίδια και αυτό είναι πάρα πολύ ωραίο.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη στο παρακάτω βίντεο:

Υπενθυμίζουμε, ότι πριν λίγες μέρες η Joanne, αποκάλυψε πως θα ήθελε να πάει στην Eurovision με κάτι ανεβαστικό και συνάμα συναισθηματικό. 

Η Ιωάννα Γεωργακοπούλου, η οποία πλέον συστήνεται ως Joanne, πριν λίγους μήνες έκανε το ντεμπούτο της στη δισκογραφία μέσα από το “Twist in my Sobriety”, της Tanita Tikaram σε μια dance version. Αξίζει να αναφερθεί πως το καινούριο της τραγούδι επιμελήθηκαν οι DJ Μιχάλης Τσαουσόπουλος μαζί με τους ARCADE, ενώ τη διεύθυνση παραγωγής ανέλαβαν η coach της Joanne στο The Voice Έλενα Παπαρίζου, και ο Νεκτάριος Κόκκινος.

Θα θέλατε η Joanne να μας εκπροσωπήσει στην Eurovision 2022; Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2022!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *