Ελλάδα: Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου σχολιάζει τη διαδικασία της ΕΡΤ για την Eurovision 2022!

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, έδωσε σήμερα ο δημοφιλής τραγουδιστής Κωνσταντίνος Χριστοφόρου.

Ο τραγουδιστής, που είναι και ένας από τους μνηστήρες που διεκδικούν την ελληνική εκπροσώπηση για την Eurovision 2022, μίλησε στην Μπέττυ Μάγγιρα και στην πρωινή εκπομπή του OPEN, Ποιος είναι πρωινιάτικα, για το εγχείρημα αυτό.

Αναφέρθηκε στην επιθυμία του να βρεθεί για τέταρτη φορά στην Eurovision, για τους νέους καλλιτέχνες που διεκδικούν την ελληνική εκπροσώπηση, για την Καλομοίρα, η οποία τελευταία στιγμή αποφάσισε να μην καταθέσει την πρόταση της στην ΕΡΤ, αλλά και για την τελευταία, η οποία κατά τον ίδιο θα κρίνει τους υποψήφιους με δίκαιο τρόπο.

Δεν ξέρω αν θα με δείτε τέταρτη φορά στην Eurovision. Αγαπώ τη Eurovision. Είμαι και λίγο αντιδραστικός σ αυτό το νέο τρεντ που λέει οτιδήποτε νέο ξεκινάει πρέπει να είναι με νέους ανθρώπους λες και οι άνω των 40 είναι εξοφλημένοι. Οι πιο επιτυχημένοι είναι αυτοί που είναι άνω των 40 γιατί είναι ώριμοι. Επίσης, μπορώ. Αφού μπορώ ακόμα γιατί να μην το κάνω πάλι; Αν είναι το φρέσκο πρόσωπο το καλύτερο και το πιο κατάλληλο να πάει. Με εκνευρίζει η ιδέα να πάει κάποιος επειδή είναι μόνο νέο πρόσωπο ή επειδή έχει πάει να μην ξαναπάει. Αν αληθεύουν αυτά που ειπώθηκαν για την Καλομοίρα, σχετικά με την ηλικία της, είναι θλιβερό. Η ΕΡΤ πρέπει να δέχεται προτάσεις από όλους αφού έτσι είναι η επιλογή. Βέβαια, δεν νομίζω η ΕΡΤ να έχει τέτοιο σκοπό. Θα μπορούσε να κάνει απευθείας ανάθεση κατευθείαν. Η Κική Τσόλκα που έκανε πρόταση να καταθέσουμε πρόταση με την εταιρεία μου. Δεν θα πω ποτέ όχι στην Eurovision. Κατατέθηκαν στην ΕΡΤ 30-40 τραγούδια. Θεωρώ ότι η ΕΡΤ θα καταλήξει σε εθνικό τελικό. Δεν γίνεται να μην δει το κοινό Live την κάθε συμμετοχή. Θεωρώ κάνουν καλή δουλειά στην ΕΡΤ και θα τους σεβαστούν όλους. Δεν θεωρώ πως υπάρχει κάποια κακόβουλη πρόθεση από μεριά της.

– Κωνσταντίνος Χριστοφόρου

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου στο παρακάτω βίντεο:

Για τις πληροφορίες σχετικά με το τραγούδι που κατέθεσε στην ΕΡΤ για την Eurovision 2022, μπορείτε να ενημερωθείτε εδώ.

Θα θέλατε ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision 2022; Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις που αφορούν την ελληνική συμμετοχή στην Eurvosion.

 

11 ΣΧΟΛΙΑ
    • Giannis Argyriou
      Giannis Argyriou says:

      Τον ίδιο ρωτήστε..Το σάιτ μας μετέφερε αυτά που είπε στη ραδιοφωνική του συνέντευξη, η ερώτηση σας υπονοεί κάτι άλλο κ επειδή είστε επιρρεπής σε ερωτήσεις, καλό είναι να τιε θέτετε κ σωστά, αφού συνεχίζετε ακάθεκτος.

      Απάντηση
      • Eurovision Greece
        Eurovision Greece says:

        Προς Θεού δεν κατηγόρησα σε καμία περίπτωση το site σας που τόσο πολύ αγαπώ να διαβάζω για το έγκυρο και έγκαιρο ρεπορτάζ του. Συγχωρέστε με αν δεν εκφράστηκα ορθώς και παρεξηγήσετε τα λόγια μου. Δεν είχα τέτοια πρόθεση και καμία υπόνοια. Μια απορία εξέφρασα γιατί μου έκανε εντύπωση που μίλησε για τη συμμετοχή του επειδή είχε πει ότι δε θα αναφερθεί ξανά δημόσια γιατί θέλει να κρατήσει χαμηλούς τόνους

        Απάντηση
        • Giannis Argyriou
          Giannis Argyriou says:

          Επειδή λοιπόν ρωτάτε συνεχώς. Θα μπορούσατε να πείτε γτ ενώ είπε πως δεννθα ξανασχολιασει, σχολίασε;κ όχι αυτό που είπατε.

          Απάντηση
          • Eurovision Greece
            Eurovision Greece says:

            Έχετε απόλυτο δίκιο! Δεν εκφράστηκα σωστά και έδωσα την εντύπωση ότι σας κάνω επίθεση. Πιστέψτε με πως δεν είχα καμία τέτοια πρόθεση. Η ερώτηση έγινε για τους παραπάνω λόγους που προανέφερα. Δεν έχω κανένα παράπονο από εσάς. Καλή συνέχεια!

      • Kostas
        Kostas says:

        Με όλο το θάρρος και κατά την άποψη μου ο Χριστοφόρου ποτέ δεν είπε ότι δεν θέλει να συμμετέχει σε εθνικό τελικό και φανηκε κιόλας τωτα μρ την συνέντευξη του στην Μαγγίρα. Είχε πει ότι δεν θέλει να τον ρωτούν και να τον απασχολούν με πράγματα για την διαδικασία που δεν τον αφορούν.. αλλά εσείς το μεταφράσατε σε άρνηση για συμμετοχή σε εθνικό τελικό. Δεν ξέρω γιατί αλλά έχω παρατηρήσει ότι είστε πολύ αρνητικοί στο σενάριο ενός εθνικού τελικού…. Δεν ξέρω μπορεί να είναι και η ιδέα μου . Θα ηθελα την δίκη σας απάντηση ως προς αυτό…Πάντως η ΕΡΤ από ότι έχω ακούσει επηρεάζεται από πολλους παράγοντες αλλά στη τελική αυτή ια πάρει οποία απόφαση πάρει για τον τόπο επιλογής της συμμετοχής μας. Τι να πω ας κάνει ότι νομίζει καλύτερο και ας επιλέξει τον πιο σωστό και δίκαιο τρόπο.

        Απάντηση
        • Kostas
          Kostas says:

          Δεν θέλω σε καμία περίπτωση να σας θίξω, ή να παρεξηγηθώ , μπορεί απλά να καταλάβετε και εσείς λάθος και από τα τότε λεγόμενα του να καταλάβετε ότι δρν θέλει να συμμετοχή σρ ελληνικό τυπικό… όποτε δεν γνωρίζω αν έγιναν από λάθος κλπ.. απλά θα ήθελε να ακούσω την πλευρά σας πάνω σ’αυτό το κομμάτι.

          Απάντηση
        • Giannis Argyriou
          Giannis Argyriou says:

          Προφανώς δεν ακούσατε την συνέντευξη..Ο Χριστοφόρου είπε λοιπόν πως είπε στην εταιρεία του, πως θα καταθέσουμε το τραγούδι κ θέλω να μου πείτε ξανά αν επιλέχθηκα ή όχι, τπτ άλλο! Αυτό το θεωρείτε πως σημαίνει ότι θέλει εθνικό τελικό;

          Απάντηση
          • Netherlands Calling
            Netherlands Calling says:

            τι δεν καταλαβαινεις ακριβως? Κανατε ολοκληρο παραμυθι οτι και καλα ο χριστοφορου δεν θελει εθνικο τελικο απλα και μονο επειδη το μυαλό σας ετσι ερμηνευσε τη δηλωση του οτι ”κατεθεσα και ειπα στην εταιρια μου να με ενημερωσει”. Οπως θελετε διαστρεβλωνετε την ειδηση. Ο χριστοφορου εκανε μια συντομη δηλωση ΤΟΤΕ γιατι απλα δεν ηθελε να δειξει οτι καιγεται να ξαναπαει διοτι εχει παει τοσες φορες και διοτι ΤΟΤΕ η ερτ τους ελεγε οτι παμε μαλλον σε εσωτερικη επιλογη. ΤΩΡΑ που η Ερτ το σκεφτεται για εθνικο τελικο, ο ανθρωπος ειπε το αυτονοητο οτι δηλαδη ΠΡΕΠΕΙ να γινει τελικος γιατι ΠΡΕΠΕΙ το κοινο να δει και να κρινει αυτες τις συμμετοχες Live. Οσο και να διαστρεβλωνετε τα πραγματα και να υποθετετε πραγματα για να πουσάρετε τη συμμετοχη που προτιμάτε, απλα να σας πω οτι ΜΟΝΟ η συμμετοχη που στηρίζετε εσεις ΔΕΝ θελει εθνικο τελικο. Και ολοι ξερουμε οτι η συμμετοχη αυτη εχει στα χερια της μια μετριοτατη μπαλαντα που δεν ειναι καν στα 5 καλυτερα τραγουδια που ελαβε η ερτ. Δεν μας ενδιαφερει η εν λογω συμμετοχη (που αλλωστε εχει μηδαμινή πειρα και εκτοπισμα στη σκηνη). Ολοι οι αλλοι καλλιτεχνες θελουν τελικο για να τους κρίνει ο κόσμος αντικειμενικά (άλλωστε κανεις δεν ειναι η ονοματαρα για να εχει προβαδισμα λογω φημης) και όχι επιτροπες 5 ατομων που με αδιαφανεις, περιεργες και αγνωστες διαδικασιες επιλέγουν το πιο δήθεν και αδιαφορο κομμάτι που ενδεχομένως προερχεται απο την ομαδα με την οποια εχουν και τους πιο στενους συναισθηματικους δεσμους. Τις ειδαμε τις επιτροπες της ΕΡΤ που το 2001 ηθελαν να στειλουν την Κέη Κόνορς και το 2010 ηθελαν να στείλουν τον Καραδήμο.

          • Giannis Argyriou
            Giannis Argyriou says:

            Μεγάλη μπουκιά φάε..μεγάλη κουβέντα μην πεις..Λυπάμαι αλλά θα διαψευστεις ίσως πιο σύντομα κ από το γάμο του Γκλετσου.

  1. Μαρία
    Μαρία says:

    τον ακουσα κι εγω που είπε οτι δεν θέλει να μιλά για την γιουροβίζιον γιατι και καλά η εταιρεία του το έστειλε και όχι αυτός (καλα μας επεισε τώρα) αλλα χθες τον είδαμε όλοι να δίνει συνέντευξη και να μιλά ΚΥΡΙΩΣ για την γιουροβίζιον και να τη λέει με το γάντι στην Ερτ και στα νέα παιδιά. Γιατί το κάνει όλο αυτό αραγε? επικοινωνιακά κόλπα του Χριστοφόρου. Συνέχεια πρεπει να την λεει σε καποιον. Επίσης ο Χριστοφόρου θα θέλει σίγουρα τελικό αφου έχει τα λεφτα να πληρώνει τηλέφωνα σε αντίθεση με τα νέα παιδιά που δεν έχουν τετοια δυνατότητα.
    Απο τη χθεσινή του συνέντευξη φάνηκε ξεκάθαρα οτι καίγεται να πάει αυτός και σίγουρα δεν του είναι αδιάφορο το όλο θέμα.
    Θεωρώ ότι αδικεί τον εαυτό του καλλιτεχνικά με το να ασχολείται συνέχεια με την γιουροβίζιον με το να παλιμπαιδίζει με τους ΟΝΕ ενώ είναι καλλιτεχνικά σε μια ωριμη φάση και θα μπορουσε να κάνει πολύ πιο σοβαρά, μετρημένα και ώριμα πραγματα καλλιτεχνικά.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *