Σερβία: Αύριο η ανακοίνωση των συμμετοχών στον εθνικό τελικό!

Πριν από λίγα λεπτά, ο επίσημος λογαριασμός της Eurovision αλλά και η σελίδα της Σερβίας για την Eurovision, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανακοίνωσαν πως αύριο στις 12:00, ώρα Κεντρικής Ευρώπης, θα αποκαλυφθούν οι 36 καλλιτέχνες και τα τραγούδια, που θα διαγωνιστούν στον εθνικό τελικό της χώρας, για την Eurovision 2022. Ακόμη, θα γίνουν γνωστές και οι ημερομηνίες Ημιτελικών και Τελικού.

Περίπου 150 συνθέσεις που πληρούν τις προϋποθέσεις του διαγωνισμού έφτασαν στη διεύθυνση του μουσικού τμήματος του εθνικού ραδιοτηλεοπτικού φορέα της Σερβίας RTS, και από τις οποίες έγινε η επιλογή των 36 συμμετοχών που θα διεκδικήσουν την εκπροσώπηση της χώρας στο διαγωνισμό της Eurovision.

Τραγούδια φέρεται να έχουν υποβάλλει οι: Sara JoAngelina , Goca TržanIgor Simić και ο Dušan Svilar. Εικάζεται ότι υπάρχουν και άλλοι ερμηνευτές που είναι διάσημοι στη μουσική σκηνή της Σερβίας, αλλά τα ονόματά τους δεν έχουν δοθεί ακόμα στη δημοσιότητα.

Υπενθυμίζουμε ότι το 2020 νικήτριες στο Σερβικό εθνικό τελικό Beovizija ήρθαν οι Hurricane με το τραγούδι τους Hasta La Vista. Το 2021 εκπρόσωποι της Σερβίας ήταν ξανά οι Hurricane με το Loco Loco όπου κατέληξαν στην 15η θέση στο μεγάλο τελικό.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την σέρβικη συμμετοχή στην Eurovision 2022!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *