Νορβηγία: Τα στοιχήματα λίγο πριν τον τρίτο ημιτελικό του MGP 2022!

Συνεχίζεται απόψε το MGP 2022, με τον τρίτο ημιτελικό. Τέσσερα τραγούδια θα διαγωνισθούν για το επόμενο εισιτήριο που οδηγεί στον τελικό της 19ης Φεβρουαρίου. Τι προβλέπουν όμως τα στοιχήματα για τον σημερινό ημιτελικό;

Τα στοιχήματα

Δύο τραγούδια φαίνεται να παλέψουν για το επόμενο εισιτήριο που θα οδηγήσει στον Τελικό του MGP. Η Mari Bølla με το τραγούδι Your Loss, η οποία τις τελευταίες ώρες χάνει έδαφος. Από την άλλη η Vilde με το Titans φαίνεται να μειώνει την διαφορά, όντας πρώτη στη βαθμολογία των κριτικών του NRK, αλλά και στα stream του Spotify.

Υπενθυμίζουμε, ότι από τον Πρώτο Ημιτελικό, προκρίθηκε ο Frode Vassel με το τραγούδι Black Flowers, ανατρέποντας στοιχηματικές εταιρείες και charts, καθώς ήταν αμφότερα στην τελευταία θέση.

Από τον Δεύτερο Ημιτελικό, προκρίθηκε η Farida, με το Dangerous, όντας τελευταία στα stream του Spotify και δεύτερη στα στοιχήματα.

Απόψε ο Τρίτος Ημιτελικός

Ο τρίτος ημιτελικός πραγματοποιείται απόψε και περιλαμβάνει τους παρακάτω τέσσερις υποψηφίους:

Τέσσερις καλλιτέχνες θα δούμε στον αποψινό τρίτο ημιτελικό του Melodi Grand Prix 2022 και είναι οι ακόλουθοι:

Στο τρίτο θα διαγωνιστούν οι:

Σε σχέση με τους προηγούμενους δύο ημιτελικούς, το NRK αποφάσισε να μην προχωρήσει – ως τώρα – στη γνωστοποίηση των δύο μονομαχιών που θα καθορίσουν τους δύο διεκδικητές του εισιτηρίου για τον μεγάλο τελικό του Melodi Grand Prix 2022.

Guest εμφάνιση θα κάνει και οι Northkid που θα ερμηνεύσουν τη συμμετοχή τους Someone.

Παρουσιαστές της βραδιάς θα είναι οι: Kåre Magnus BerghAnnika Momrak και Mikkel Niva.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τον τρίτο ημιτελικό του MGP 2022 στις 20:55 μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της δημόσιας τηλεόρασης της Νορβηγίας, κάνοντας κλικ εδώ.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Νορβηγίας στη Eurovision 2022!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *