Ελλάδα: Σήμερα στο Studio 4 η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη της Amanda!

Η Amanda μαζί με την υπόλοιπη ελληνική επιστροφή επιστρέφει από την Σύμη. Σήμερα το απόγευμα στην εκπομπή της ΕΡΤ1, Studio 4 με τους Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάση Αναγνωστόπουλου θα παρακολουθήσουμε την πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη της Amanda στην ελληνική τηλεόραση.

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση των γυρισμάτων για το video clip και τους θετικούς οιωνούς από τα στοιχήματα (που συνεχίζουν να μας φέρνουν στο τοπ5), η Amanda επιστρέφει στην Αθήνα. Προτού αναχωρήσει για την Νορβηγία, η Amanda θα καθίσει στο καναπέ του Studio 4, για να δώσει απαντήσεις σε όλα όσα μας απασχολούν, αλλά και για να συστηθεί καλύτερα στο ελληνικό κοινό.

Μην χάσετε λοιπόν το Studio 4 σήμερα, μετά τις 16.00 στην ΕΡΤ!

@eurovisionfn Welcome @amandageorgiadistenfjord ❤️ So great we can see you on TikTok😍#eurovsiongreece #escgreece #esc #esc2022 #eurovision #symi #greece ♬ πρωτότυπος ήχος – eurovisionfn

Για συνεχείς εξελίξεις κάνετε join στο Group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής! Ήδη μέσα από το Greek Eurovision Group δημοσιεύουμε ανά τακτά χρονικά διαστήματα νεότερες εξελίξεις και το ίδιο θα κάνουμε και τις επόμενες ημέρες, το επίκεντρο του ενδιαφέροντος των Ελλήνων eurofan χτυπά εδώ.

Το μόνο λοιπόν που μένει είναι να κάνετε join στο Greek Eurovision Group, για όλα τα νεότερα!

1 reply
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Επομένως σήμερα θα μάθουμε τον τίτλο και την ημερομηνία κυκλοφορίας, αφού είχε ειπωθεί ότι αυτό θα γίνει σε συνέντευξη που θα δώσει η Αμάντα; Εκτός αυτών σαφώς θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε καλύτερα αυτό το ταλαντούχο κορίτσι!! Τελεια!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *