Λιθουανία: Η Monika Liu ετοιμάζει καινούργια σκηνική παρουσία για την Eurovision!

Η Monika Liu αποκάλυψε πως προετοιμάζει μια καινούρια σκηνική παρουσία για το τραγούδι της “Sentimentai” για την σκηνή της Eurovision 2022.

Η εκπρόσωπος της Λιθουανίας ανακοίνωσε πως η εμφάνισή της στο Τορίνο θα είναι εντελώς διαφορετική από την εμφάνισή της στον εθνικό τελικό της χώρας, Pabandom iš Naujo. Μιλώντας στο LRT αναφορικά με την νίκη της είπε:

Θα αλλάξω πολύ κατά την διάρκεια του σόου. Πρέπει ακόμα να είμαστε μέσα στο δάσος, να πάμε για έναν περίπατο, να μιλάμε σε ανθρώπους. Σχεδόν όλα πρέπει να αλλάξουν.

H τραγουδήστρια προχώρησε εξηγώντας πως δεν την ενδιαφέρει η θέση στον διαγωνισμό λέγοντας «Θα γυρίσω και πάλι στο αεροδρόμιο του Βίλνιους ως βασίλισσα»

Παρόλο που ήταν το φαβορί για να κερδίσει την Λιθουανική εκπροσώπιση από την πρώτη της εμφάνιση, η Μόνικα ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει πως εκπροσωπεί την χώρα της στο Τορίνο λέγοντας πως το νιώθει σαν όνειρο που δεν ξέρει αν είναιι αληθινό ή όχι, αισθάνεται σαν χαρακτήρας στο τραγούδι της.

Το “Sentimentai” είναι το πρώτο τραγούδι με Λιθουανικούς στίχους από το 2004, ενώ το πρώτο τραγούδι εξ ολοκλήρου στη γλώσσα ήταν το 1994 με την πρώρη συμμετοχή της χώρας.

Ακούστε το “Sentimentai” που θα εκπροσωπήσει την Λιθουανία στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2022:

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Λιθουανίας στην Eurovision 2022!

Πηγή: Eurovoix

2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. όχι άλλο κάρβουνο
    όχι άλλο κάρβουνο says:

    “…η εμφάνισή της στο Τορίνο θα είναι εντελώς διαφορετική από την εμφάνισή της στον εθνικό τελικό της χώρας…”

    Προσωπικά δε βλέπω καμία ανάγκη για κάτι τέτοιο. Η εμφάνιση της στον εθνικό τελικό ήταν αυτή που έπρεπε να είναι.
    Φυσικά αυτοί ξέρουν καλύτερα και δικαίωμα τους να κάνουν ότι νομίζουν, αλλά εγώ θα είμαι προετοιμασμένος για τα χειρότερα.
    Είναι άπειρα τα παραδείγματα στην ιστορία του Διαγωνισμού που καταπληκτικά τραγούδια και σκηνικές παρουσίες καταστράφηκαν επειδή κάποιοι νόμιζαν ότι… “πρέπει να προσαρμοστούν στις ανάγκες και τα γούστα του Διαγωνισμού”.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *