Γ. Λιάγκας: “Άκουσα το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision και θα πάει εξαιρετικά”!

Ο δημοσιογράφος Γιώργος Λιάγκας μέσα από την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, αναφερόμενος στον διαγωνισμό της Eurovision, αποκάλυψε πως έχει ακούσει το τραγούδι με το οποίο η Amanda θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον προσεχή διαγωνισμό, σχολιάζοντας μάλιστα πως θα πάει εξαιρετικά.

Θυμίζουμε πως ο Γιώργος Λιάγκας, τον Νοέμβριο του 2019 ήταν ο μόνος δημοσιογράφος μεγάλου τηλεοπτικού σταθμού, που προέβλεψε πως την Ελλάδα στην Eurovision της επόμενης χρονιάς θα εκπροσωπούσε η Stefania. Ήταν ουσιαστικά ο μόνος σε εκείνο το χρονικό σημείο, μαζί φυσικά με το Eurovisionfun, που έδειχνε προς την σωστή κατεύθυνση.

Πέραν από την θετική του πρόβλεψη για την τύχη του τραγουδιού στον διαγωνισμό, ο Γιώργος Λιάγκας επαίνεσε την επιλογή της ΕΡΤ, σχολιάζοντας πως είναι ό,τι πιο σύγχρονο και μοντέρνο έχει στείλει ποτέ η χώρα μας στην Eurovision.

Ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε και όλα όσα σας έχουμε πει σε προηγούμενα μας άρθρα. Πως πρόκειται δηλαδή για μία μπαλάντα, αρκετά όμως διαφορετική, από όσα έχουμε συνηθίσει.

Θυμίζουμε πως την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου η Amanda έρχεται στην Ελλάδα για τα γυρίσματα του video clip, που θα πραγματοποιηθούν στην αρχόντισσα του Αιγαίου, ακριτική Σύμη. Μαζί με την Amanda στην Σύμη θα ταξιδέψει εκτός του σκηνοθέτη φυσικά Κώστα Καρύδα, μέλη της ελληνικής αποστολής, η καλλιτεχνική ομάδα, αλλά και συνεργείο της ΕΡΤ.

Η ΕΡΤ ξεδιπλώνει την στρατηγική της σιγά-σιγά για τον επικείμενο διαγωνισμό τραγουδιού, με τις προσδοκίες και τα χαμόγελα όλων δεδομένα.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2022!


Σας περιμένουμε στο Group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής, για να σχολιάσουμε τόσο το Sanremo 2022, αλλά και όλα όσα συμβαίνουν στον αγαπημένο μας διαγωνισμό. Ας γίνουμε μία μεγάλη διαδικτυακή παρέα, στηρίζοντας την Amanda, συζητώντας φυσικά και αποκλειστικές ειδήσεις, όπου πρώτα εκεί οι συντάκτες του Eurovisionfun θα δημοσιεύουν!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *