Eurovision 2022: Η RAI αποκάλυψε τα πρώτα σχέδια της σκηνής!

Η RAI, ο οικοδεσπότης του 66ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision, αποκάλυψε την εντυπωσιακή σκηνή στην οποία θα εμφανιστούν οι 41 καλλιτέχνες στο Τορίνο αυτόν τον Μάιο.

Όπως είχατε διαβάσει στο αποκλειστικό μας άρθρο πριν μήνες, η σκηνή φέτος έχει ως θέμα της τον ήλιο. Η σκηνική ιδέα βασίζεται στο μότο: The Sun Within και βασίζεται στις κινήσεις και το φως, ενός ήλιου που κινείται! Στοιχεία τα οποία αποκάλυψε το Eurovisionfun ήδη στις 20 Δεκεμβρίου!

Οι θαυμαστές της Eurovision θα παρακολουθήσουν μια θεαματική σκηνή με δυνατότητα προβολής θεατρικής κίνησης, η οποία πλαισιώνεται από νερό και θα έχει έναν καταπράσινο ιταλικό κήπο που θα κυματίζει τις ακτίνες μπροστά της.

Σχεδιαστές της σκηνής είναι οι Ιταλοί σκηνογράφοι του Atelier Francesca Montinaro.

Ο κινητικός ήλιος, πηγή θεαματικών κινήσεων και τεχνασμάτων φωτός, κυβερνά τη σκηνή και αντιπροσωπεύει την ιταλική μας στάση: πάντα εν κινήσει, επαναστατικός, δημιουργικός, φιλόξενος, παθιασμένος, διαισθητικός. Είμαστε αυτοί που έχουμε τον ήλιο μέσα μας, και αυτός είναι ο τρόπος μας να είμαστε σε αυτόν τον κόσμο .

Οι θεατές που συντονίζονται στην 66η έκδοση του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision – που θα πραγματοποιηθεί στο Τορίνο στις 10, 12 και 14 Μαΐου – μπορούν να ανυπομονούν να βυθιστούν σε μια νέα οπτική εμπειρία που κόβει την ανάσα, παράλληλα με το συνηθισμένο ποικίλο μουσικό ηχητικό τοπίο που οι θαυμαστές της Eurovision λατρεύουν εδώ και καιρό. διαγωνισμός για. Η RAI ενθουσιάζεται που η σκηνή είναι ταυτόχρονα κλασική και μοντέρνα και καταφέρνει να συνδυάσει το ψηφιακό με το αναλογικό, επιδεικνύοντας μια γκάμα φωτός και κίνησης.

Θετική εξέλιξη φυσικά είναι, πως βλέποντας τις φωτογραφίες που έδωσε στην δημοσιότητα σήμερα η RAI, παρατηρούμε πως υπάρχει πρόβλεψη για παρουσία του κοινού, μπροστά από την σκηνή. Ακριβώς όπως συνέβαινε και προ πανδημίας. Η κανονικότητα επιστρέφει και στον διαγωνισμό της Eurovision!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τον αγαπημένο μας διαγωνισμό!

Πηγή: Eurovision.tv

 

8 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Ακούγεται εντυπωσιακό…
    Ενδεχομένως να είναι και πιο αβανταδορικο για τα πιο mid tempo κομμάτια (άρα και τη συμμετοχή μας).
    ΥΓ: γνωρίζετε επίσημα τι θα ισχύσει με τα εισιτήρια για φέτος και ενδεικτικά που μπορεί να κυμανθούν οι τιμές(για τη βραδιά του τελικού) με βάση άλλες χρονιές;

    Απάντηση
  2. ArmpitOfEurope
    ArmpitOfEurope says:

    ΝΕρα και κηπος, εμενα μου ακουγεται λιγο tacky, κατι που ανεμενα απτους Ιταλους. Θα περιμενω να το δω ομως!
    Το τραγουδι που σιγουρα θα ευνοηθει με την παρουσια νερου επι σκηνης ειναι το River της Πολωνιας.

    Απάντηση
    • Ben
      Ben says:

      Αποκλείεται να είναι σε ροή τα νερά και οι πίδακες όπως βλέπουμε στις εικόνες κατα το διαγωνιστικό μέρος γιατί θα ακουγεται ο ήχος και θα διαταράσσει τα τραγούδια. Το πιο πιθανό είναι να τα χρησιμοποιήσουν σε καμία έναρξη για το εφε ή στα intervals. Προκειται παντως για μια εξαιρετικη σκηνη, που επιτελους εχει στοιχεια που της δινουν ενα χαρακτηρα και μια αρχιτεκτονικη, σε αντιθεση με τον ανεμπνευστο σκετο τοιχο led που ειχαμε περσι. Πολυ καλα εκαναν οι Ιταλοι και εμπιστευτηκαν ιταλους σκηνογραφους και ξεφευγουμε απο το νεροβραστο σκηνικο κοπυ πεηστ καθε χρονο.

      Απάντηση
  3. ArmpitOfEurope
    ArmpitOfEurope says:

    Επισης, οταν εχεις features τοσο εντονα και δεσμευτικα, υπαρχει μεγαλος κινδυνος να ναι ομοιες ολες οι performances, που δε θα ναι ποτε καλο για τον διαγωνισμο.

    Απάντηση
    • Ben
      Ben says:

      Θα τα βλέπεις όμως στο μέλλον και θα λες να ένα τραγούδι που ήταν στην Ιταλία το 2022. Βλέπεις εμφανίσεις από την περσινή χρόνια και δεν ξέρεις αν είναι κάποιο στούντιο, βραβεία mtv ή οτιδήποτε άλλο. Το ποσό δεσμευτικά θα είναι εξαρτάται από τη δημιουργικότητα της κάθε αποστολής και αυτό μόνο καλό μπορεί να είναι για το τι θα δούμε φέτος. Και μην τρλαθουμε, υπάρχει μια τεράστια led απο πισω και τα “αρχιτεκτονικα” στοιχεια του ηλιου επισης απο led ειναι, οποτε ανετα “εξαφανιζονται” αν δεν τα διαφοροποιησεις απο τη μεγαλη οθονη του βαθους.

      Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *