Eurovision 2022: Laura Pausini, Alessandro Cattelan και M I K A οι παρουσιαστές του διαγωνισμού!

Όπως είχε ανακοινώσει νωρίτερα, η RAI σήμερα κατά την διάρκεια της δεύτερης βραδιάς του Sanremo 2022, αποκάλυψε τους τρεις παρουσιαστές του 66ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision. Τα φημολογούμενα ονόματα επιβεβαιώθηκαν. Πρόκειται για τους τραγουδιστές Laura Pausini και M I K A, αλλά και τον τηλεπαρουσιαστή Alessandro Cattelan.

Η ανακοίνωση

Η σχετική ανακοίνωση έγινε από τον Amadeus, παρουσιαστή και καλλιτεχνικού διευθυντή του Sanremo. Είχε γίνει γνωστό τις τελευταίες ημέρες πως η Laura Pausini, αλλά και ο M I K A, θα ήταν καλεσμένοι σήμερα στο φεστιβάλ.

Μετά από μια υπέροχη εμφάνιση της Laura Pausini και του M I K A, ο Alessandro Cattelan ανέβηκε στη σκηνή και ο Amadeus αποκάλυψε την είδηση, ότι οι τρεις τους θα φιλοξενήσουν τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2022!

Λίγα λόγια για τους παρουσιαστές

Η Laura Pausini θεωρείται από πολλούς ως η σπουδαιότερη Ιταλίδα pop τραγουδίστρια της γενιάς της και όχι άδικα. Είναι 49 ετών, ενώ στην 30χρονη καριέρα της έχει πουλήσει περισσότερα από 40 εκατομμύρια δίσκους. Η λαμπρή πορεία της ξεκίνησε το 1993 από το Φεστιβάλ του Sanremo, όπου κέρδισε την κατηγορία των Νέων Καλλιτεχνών, με την παγκόσμια μετέπειτα επιτυχία La Solitudine. Γρήγορα ξεπέρασε τα όρια της Ιταλίας. Όλα αυτά τα χρόνια έχει κάνει περιοδείες σε ολόκληρο σχεδόν τον πλανήτη, ενώ ήταν κριτής στο Ιταλικό, Ισπανικό αλλά και Μεξικάνικο The Voice.

O Alessandro Catellan είναι 43 ετών. Θεωρείται ως ένας από τους πιο πετυχημένους Ιταλούς τηλεπαρουσιαστές, έχοντας στο ενεργητικό του project όπως το X Factor, αλλά και μουσικές εκπομπές στο MTV.

Τέλος, ο M I K A παρότι είναι βρετανικής/λιβανέζικες καταγωγής, βρέθηκε κριτής τόσο στο γαλλικό The Voice, όσο και στο ιταλικό X Factor. Οι Ιταλοί τον αγάπησαν αρκετά και τον νοιώθουν και δικό τους καλλιτέχνη. Παρά τις κάποιες διφορούμενες δηλώσεις του για τον διαγωνισμό στο παρελθόν, η συμμετοχή του στο τρίο των παρουσιαστών θα προσδώσει έναν διεθνή αέρα.

Σας υπενθυμίζουμε πως ο 66ος Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision, θα πραγματοποιηθεί στις 10, 12 και 14 Μάϊου!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τον αγαπημένο μας διαγωνισμό!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *