Ιταλία: Ο Amadeus καλλιτεχνικός διευθυντής και παρουσιαστής του Sanremo 2023 και 2024!

Ο δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός φορέας της Ιταλίας RAI ανακοίνωσε μόλις πως ο Amadeus, καλλιτεχνικός διευθυντής και παρουσιαστής του Sanremo από το 2020 και έπειτα, θα επιστρέψει στις δύο αυτές θέσεις όχι μόνο στο Sanremo του 2023 αλλά και του 2024!

Ο Amadeus θα είναι ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής και παρουσιαστής των εκδόσεων 2023 και 2024 του Φεστιβάλ Ιταλικού Τραγουδιού του Σαν Ρέμο. Αυτό συμφωνήθηκε σήμερα το πρωί κατά τη διάρκεια συνάντησης στην οποία ο Διευθύνων Σύμβουλος της Rai Carlo Fuortes, μαζί με τον διευθυντή της Prime Time Stefano Coletta, υποδέχθηκαν τον Amadeus σε μια μακρά και εγκάρδια συνομιλία. «Είμαι χαρούμενος και με τιμά η πρόταση του CEO Carlo Fuortes και του διευθυντή της Prime Time Stefano Coletta. Έχοντας λάβει αυτήν την πρόταση από τώρα, μου είναι δυνατό να εργαστώ αμέσως. Ανυπομονώ να ξεκινήσω», είπε ο Amadeus.

RAI

Περιμένουμε και ελπίζουμε σε επιτυχίες από την Ιταλία τα επόμενα δύο χρόνια, καθώς ο Amadeus ήταν που ως καλλιτεχνικός διευθυντής επέλεξε να διαγωνιστούν οι Måneskin στο Sanremo 2021, οδηγώντας τους στη νίκη και της Eurovision 2021, αλλά και τους Mahmood & Blanco φέτος, οι οποίοι ήδη θεωρούνται ένα από τα μεγαλύτερα φαβορί για τη νίκη της Eurovision εντός έδρας στο Τορίνο!

Πηγή: RAI

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *