Πολωνία: Δύο σκηνοθέτες για την εμφάνιση του Ochman στην Eurovision 2022!

Με δύο Creative Directors φαίνεται να συνεργάζεται ο Ochman για την εμφάνιση του στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2022 στο Τορίνο.

To Dziennik Eurowizyjny αναφέρει ότι δύο καλλιτεχνικοί παραγωγοί έχουν δημιουργήσει τη σκηνή για την πολωνική παράσταση στο Τορίνο. Οι Mikołaj Dobrowolski και Tomasz Klimek επιλέχθηκαν από τον πολωνικό ραδιοτηλεοπτικό φορέα για να δημιουργήσουν την εμφάνιση του Ochman στον διαγωνισμό.

Ο Mikołaj Dobrowolski δούλεψε στις Πολωνικές συμμετοχές για τον Donatan i Cleo (2014), τη Monika Kuszynska το (2015) και τον Rafał (2021), ενώ ο Tomasz Klimek είναι γνωστός για τη δουλειά του σε συναυλίες όπως η Συναυλία Independence Day of Poland του TVP το 2020.

Οι δυο τους έχουν συνεργαστεί σε μια σειρά μουσικών εκδηλώσεων υψηλού προφίλ για το TVP. Πιο πρόσφατα εργάστηκαν σε μια σειρά από εμφανίσεις για τον πολωνικό εθνικό τελικό, ενώ δούλεψαν επίσης στο Wakacyjna Trasa Dwójki, μια σειρά ποπ συναυλιών σε πολωνικές πόλεις όλο το καλοκαίρι στο TVP2.

Ο Agustin Egurrola, ο οποίος έχει δουλέψει με την πολωνική αποστολή στη Eurovision και στην Junior Eurovision, φέρεται ως υπεύθυνος για τη χορογραφία στη σκηνή του Τορίνου.

Ο Krystian Ochman επιλέχθηκε να εκπροσωπήσει την Πολωνία στη Eurovision 2022 μετά τη νίκη του στο  Tu bije serce Europy!, λαμβάνοντας το 51% των συνολικών ψήφων στον υπερτελικό.

Η Πολωνία διαγωνίζεται στο δεύτερο μισό του δεύτερου ημιτελικού, όπου ο Ochman θα διεκδικήσει το εισιτήριο για το μεγάλο τελικό. Μπορείτε να δείτε την εμφάνιση του παρακάτω:

Πηγή: eurovoix.com

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Πολωνίας στην Eurovision 2022!

 


Μην ξεχνάτε να ψηφίζετε στο poll μας! Για τον Πρώτο Ημιτελικό ψηφίζεις ΕΔΩ και για τον Δεύτερο Ημιτελικό ψηφίζεις ΕΔΩ.

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *