Σερβία: Το In corpore sano της Konstratka θα παραμείνει στα σέρβικα!

Χθες μιλώντας στο Blic μετά από τη νίκη της στο Pesma za Evroviziju ’22!, η Konstratka επιβεβαίωσε ότι το τραγούδι της “In corpore sano” θα παραμείνει στα σερβικά για τον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. Συγκεκριμένα αναφέρει στο δημοσίευμα ότι το τραγούδι θα παραμείνει στα σερβικά καθώς όταν μεταφράστηκε στα αγγλικά οι στίχοι δεν ταίριαζαν πλέον με τον ρυθμό του τραγουδιού.

Η Konstratka συνέχισε προσθέτοντας ότι η σερβική ομάδα εργάζεται για να μπορέσει το διεθνές κοινό  να κατανοήσει το μήνυμα του τραγουδιού, εξηγώντας:

Είτε θα γίνει μέσω υπότιτλων, είτε στις οθόνες, θα το λύσουμε.  

Όσον αφορά τη σκηνοθεσία της παράστασής της, είναι ευχαριστημένη με το concept που παρουσίασε στο Pesma za Evroviziju’22:

Θα μείνουμε σε αυτό που έχει οριστεί, είναι αρκετά καλά μελετημένο και νομίζω ότι λειτουργεί, θα υπάρξουν αλλαγές αλλά στις λεπτομέρειες, δεν θα αλλάζαμε το concept

Η Σερβία έχει κληρωθεί να διαγωνισθεί στον Β’ Ημιτελικό στις 12 Μάϊου και συγκεκριμένα θα εμφανιστεί στο πρώτο μισό της βραδιάς (θέσεις 1-9).

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Σερβίας στην Eurovision 2022!

Πηγή: Eurovoix

2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. όχι άλλο κάρβουνο
    όχι άλλο κάρβουνο says:

    Νομίζω ότι αυτό που παρουσίασαν στον εθνικό τους τελικό ήταν άψογο σαν concept και δε χρειάζεται ριζικές αλλαγές παρά μόνον κάποιες τεχνικής φύσεως (αν το κρίνουν οι ίδιοι ότι χρειάζονται τέτοιες).

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *