Joanne: «Θα ξαναπροσπαθήσω κάποια στιγμή να πάω στη Eurovision»!

Η Ιωάννα Γεωργακοπούλου, γνωστή και ως Joanne, βρέθηκε καλεσμένη στο Στούντιο 4 και μίλησε για όλα.

Η νεαρή τραγουδίστρια που κέρδισε τις εντυπώσεις στο μουσικό διαγωνισμό «The Voice» απάντησε σε μερικές ερωτήσεις κι άφησε το κοινό να τη γνωρίσει καλύτερα.

Φυσικά, αναφέρθηκε στη Eurovision. Υπενθυμίζεται πως η Joanne  ήταν μία από τους υποψήφιους για να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα, στην Ιταλία.

«Θα ήθελα πολύ να πάω κάποια στιγμή στη Eurovision. Θα ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία και πιστεύω ότι θα μπορούσα να το υποστηρίξω. Έχω χρόνια μπροστά μου να προσπαθήσω ξανά, είμαι νέα ακόμα»

Joanne

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη της στο παρακάτω βίντεο:

Όπως ήδη γνωρίζετε, η Joanne, αποτελούσε την πρόταση της δισκογραφικής εταιρείας MINOS EMI και θα διεκδικούσε την εκπροσώπηση της χώρας μας στην επερχόμενη Eurovision.

Μάλιστα, επέλεξε να συνεργαστεί με γνώριμα πρόσωπα, με τον DJ Μιχάλη Τσαουσόπουλο και τους ARCADE( Ελλάδα 2020 και 2021), οι οποίοι έχουν επιμεληθεί και το πρώτο της single “Twist in my Sobriety”, της Tanita Tikaram σε μια dance version.

Παράλληλα, στην ομάδα της βρισκόταν και η δημοφιλής τραγουδίστρια και συνθέτης Sarah De Warren, η οποία έχει συνεργαστεί με μεγάλους DJ όπως οι Kaskade, Martin Jensen και Mike Perry, ενώ τα τραγούδια της ξεπερνούν τα 50 εκατομμύρια stream.

Παρακάτω ακούστε τη νέα της επιτυχία με τίτλο Midnight:

Ακολουθήστε το Eurovisionfun στο YouTube, για περισσότερα βίντεο και αποκλειστικό υλικό από το Τορίνο, συνεντεύξεις με τους αγαπημένους σας καλλιτέχνες κ.α.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun, για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2022!


Μπορείτε να ψηφίσετε για τον Μεγάλο Τελικό του poll μας εδώ!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *