Τάμτα: “Θα ήθελα να ξανά πάω Eurovision με άλλο ύφος τραγουδιού” !

Στην χθεσινή εκπομπή της ΕΡΤ, Αμάντα στον δρόμο για την Eurovision, είδαμε την συνάντηση της εκπροσώπου μας με δύο υπέροχες καλλιτέχνιδες που εκπροσώπησαν την Κύπρο μας. Μάλιστα ειπώθηκαν και κάποια σημαντικά πράγματα, που ίσως μας απασχολήσουν στο μέλλον.

Η Τάμτα που εκπροσώπησε την Κύπρο στην Eurovision 2019 με το Replay, αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε εκείνη την χρονιά και την ταλαιπώρησε σημαντικά, πηγαίνοντας και τις πρόβες της αρκετά πίσω.

Στο βίντεο κλιπ ήμουν με πολλές ενέσεις λόγο ενός ατυχήματος που είχα. Επίσης, με ντουμπλάρανε γιατί έπρεπε να περπατάω και δεν μπορούσα με τακούνια. Το πρόβλημα στη μέση με δυσκόλεψε πολύ, ήταν κάτι που με άγχωσε γιατί δεν είχα την δυνατότητα να κάνω τις πρόβες όπως ήθελα. Στα τακούνια ανέβηκα δύο εβδομάδες πριν από το διαγωνισμό.

Η δημοφιλής ερμηνεύτρια όμως έδωσε και μία είδηση θα λέγαμε. Ανέφερε πως με ενθουσιασμό θα ξανά πήγαινε στον διαγωνισμό, με ένα τραγούδι όμως διαφορετικού ύφους αυτή την φορά.

Το τραγούδι μου άρεσε, αν πήγαινα όμως τώρα θα πήγαινα με άλλο ύφος. Αν μου δοθεί η ευκαιρία θα ήθελα να ξαναζήσω την εμπειρία της Eurovision!

Την Αμάντα συμβούλευσε να είναι ο εαυτός της και να ευχαριστηθεί αυτή την εμπειρία, με χαρά και ενθουσιασμό. Ενώ έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στην ομάδα που την πλαισιώνει, αποκαλύπτοντας πως και η ίδια είχε ένα πρόβλημα τότε στον ήχο:

Στη σκηνή θα ήθελα να είσαι αθώα και φυσική! Είσαι κούκλα! Θέλω να προσπαθήσεις να απολαύσεις όλη τη διαδικασία. Να μη σε ενοχλούν αυτά που ακούς. Να είσαι ο εαυτός σου!…Οι πρόβες είναι τέλειες στη Eurovision. Πάρα πολύ οργανωμένες. Μακάρι όλες οι δουλειές να ήταν έτσι. Στον ήχο αντιμετώπισα ένα μικρό πρόβλημα! Αν έχεις προβλήματα θα τα αναλάβει όλα η φανταστική ομάδα που έχεις.

Στην συνέχεια η Αμάντα μας συναντήθηκε με την Ευριδίκη, ίσως την καλλιτέχνιδα που έχει πατήσει περισσότερες φορές από τον καθέναν στην σκηνή του διαγωνισμού, έξι φορές!

Το Είμαι άνθρωπος κι εγώ είναι το αγαπημένο μου. Έχει μεγάλη σημασία και για μένα αλλά και για τον Γιώργο που το έγραψε. Το τραγούδι αυτό γράφτηκε έχοντας στο μυαλό μας την Κύπρο, τον λαό της Κύπρου. Θέλαμε να εκφράσουμε την αδικία που βιώνει η πατρίδα μας και ο λαός της. Για να μπορέσει ο κόσμος να καταλάβει το μήνυμα του τραγουδιού μας επειδή ήταν στα Ελληνικά, πήραμε μαζί μας υλικό για να το μοιράσουμε στους δημοσιογράφους. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να υπάρξουν αντιδράσεις.

Η Ευριδίκη προέτρεψε την Αμάντα να λειτουργήσει με το συναίσθημα και να φροντίσει να το χαρεί.

Ένιωθα περήφανη που φορούσα τη σημαία της χώρας μου. Εκείνη τι στιγμή να λειτουργεί μόνο το συναίσθημα. Να φροντίσεις να το χαρείς.


Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα θα συμβούν στο Τορίνο:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τον αγαπημένο μας διαγωνισμό!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *