Eurovision 2022: Η δεύτερη πρόβα της Δανίας!

Την δεύτερη πρόβα στο Pala Olimpico του Τορίνου ολοκλήρωσαν σήμερα οι REDDI, από την Δανία, με το τραγούδι The Show.

Ποιες είναι οι REDDI;

Το συγκρότημα αποτελείται από τις Siggy στα φωνητικά, Ida στο μπάσο, Agnes στη κιθάρα και Ihan στα ντραμς. Το πάθος των REDDI για τη μουσική διαπερνά και τη μουσική τους, όπου η rock και η punk ενώνονται με έναν παιχνιδιάρικο τρόπο με τη pop.

Η Eurovision συμμετοχή τους, The Show, αναφέρεται στο να τολμάμε αυτό που θέλουμε ανεξαρτήτως του φύλου μας και εξηγούν: Με το τραγούδι μας, θέλουμε να πούμε στον κόσμο ότι δεν πρέπει να αφήσεις τον έξω κόσμο να σε εμποδίσει να κάνεις αυτό που ονειρεύεσαι. Θέλουμε να δείξουμε στον κόσμο ότι οι γυναίκες μπορούν να κάνουν τα πάντα μόνες τους. Όλοι αναρωτιόμασταν γιατί υπήρχαν τόσες λίγες γυναικείες μπάντες στη Δανία, οπότε τώρα δείχνουμε ότι μπορεί να γίνει εύκολα.

Για την Ihan είναι η δεύτερη φορά που βρίσκεται στη σκηνή της Eurovision αφού προηγουμένως, το 2012, είχε συνοδεύσει on stage τη Soluna Samay.

Η πρόβα

Οι REDDI ανεβαίνουν στην σκηνή με την τραγουδίστρια καθισμένη στο πιάνο ερμηνεύοντας μία περισσότερο ακουστική εκδοχή του The Show για τα πρώτα δευτερόλεπτα. Στην συνέχεια το πλάνο ανοίγει και βλέπουμε όλο το συγκρότημα με ποικιλία χρωμάτων να καλύπτουν τη σκηνή. Φωνητικά είναι αρκετά καλές. Στο led του δαπέδου που βλέπουμε με μεγάλα γράμματα το όνομα της μπάντας ενώ φώτα υπάρχουν σε όλη την εμφάνιση με αποκορύφωμα το φινάλε.

Μπορείτε να δείτε την πρόβα μέσα από τα τηλεοπτικά πλάνα εδώ:

EBU

EBU

Η Δανία εμφανίζεται στην 12η θέση του Πρώτου Ημιτελικού στο 10 Μαΐου.


Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα θα συμβούν στο Τορίνο:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Δανίας στην Eurovision 2022!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *