Ελλάδα: Στο Τορίνο ο Πρόεδρος της ΕΡΤ!

Στο Τορίνο βρίσκεται από χθες το βράδυ ο Πρόεδρος της ΕΡΤ, Κωνσταντίνος Ζούλας, προκειμένου με την παρουσία του να στηρίξει την Αμάντα και την ελληνική αποστολή, αλλά για να δείξει και την σημασία που δίνει πλέον η ελληνική δημόσια τηλεόραση στο project Eurovision.

O πρόεδρος της ΕΡΤ Κωνσταντίνος Ζούλας, αλλά και η διευθύντρια εταιρικής επικοινωνίας της ελληνικής δημόσιας τηλεόρασης Δώρα Χειράκη (αρμόδια για την Eurovision) είναι στο Τορίνο για να στηρίξουν και αυτοί την προσπάθεια της Αμάντας Γεωργιάδη στον 66ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision. Μάλιστα όπως πληροφορηθήκαμε ο Πρόεδρος της ΕΡΤ προσεκλήθη επισήμως από την EBU, μάλιστα ξεναγήθηκε σε όλους τους χώρους του διαγωνισμού και ενημερώθηκε αρμοδίως.

Είναι η πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια που η ΕΡΤ εκπροσωπείται στο ανώτατο επίπεδο κατά την διάρκεια διεξαγωγής του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision. Εμείς τον συναντήσαμε, καλωσορίζοντας τον στον διαγωνισμό και λέγοντας του πως τον περιμέναμε χρόνια! Φυσικά εννοώντας τον θεσμό που εκπροσωπεί.

Εννοείται αυτό μας γεμίζει χαρά καθώς είχε να συμβεί εδώ και πάρα πολλά χρόνια, να εκπροσωπείται δηλαδή η ΕΡΤ από τον Πρόεδρο του ΔΣ της στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, όταν επί χρόνια παρών ήταν απλά ο αρχηγός αποστολής και κάποιες χρονιές ούτε καν και τις δύο εβδομάδες.

Μην χάσετε το live μας στο YouTube το βράδυ παράλληλα με την διεξαγωγή του τελικού της Eurovision 2022!

Aκολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα θα συμβούν στο Τορίνο:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις της Eurovision 2022!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *