Τα παραγιουροβιζιονικά: Έντονες διεργασίες στην αρχή της εκκίνησης για την Eurovision 2023!

Έχουμε μπει επισήμως στην νέα γιουροβιζιονική σεζόν και θα καταλάβετε πολύ καλά τι εννοώ, μόλις ολοκληρώσετε την ανάγνωση αυτών των παραγιουροβιζιονικών. Ένα μήνα μόλις μετά τον τελικό της Eurovision 2022 και αρκετοί επίδοξοι μνηστήρες της ελληνικής εκπροσώπησης στον επόμενο διαγωνισμό όχι απλά μόνο εκφράζουν το δεδομένο ενδιαφέρον τους, αλλά έχουν ξεκινήσει και τις πρώτες προετοιμασίες για αυτό.

  • Φυσικά επίκεντρο των εξελίξεων για ένα ακόμη καλοκαίρι είναι οι “θρυλικές” πλέον προτάσεις του Eurovisionfun, που είναι το θέμα συζητήσεων σε όλα τα γιουροβιζιονικά πηγαδάκια.
  • Καθόλου απαρατήρητα δεν πέρασαν τα όσα ανέφερε ο Γιάννης Φιλιππάκης σε συνέντευξη του στον Independent, αφού μεγάλα ειδησεογραφικά site της χώρας μεταδίδουν την είδηση για το email που δέχθηκε από άνθρωπο που ασχολείται με την συμμετοχή της Ελλάδας στην Eurovision.
  • Αυτό που είναι ευχάριστο πάντως είναι πως η Cobalt, μια μεγάλη δισκογραφική που επί χρόνια αδιαφορούσε για τον διαγωνισμό, μετά την φετινή απόπειρα με τον Good Job Nicky φαίνεται πως θέλει να το διεκδικήσει ακόμα πιο έντονα το 2023.
  • Για τον σκοπό αυτό μάλιστα μαθαίνω πως πραγματοποίησε σχετική συνάντηση, θέλοντας να προετοιμάσει τις προτάσεις της.
  • Μία πρόταση που θα στηρίξει η Cobalt σίγουρα είναι αυτή του Leon of Athens, για τον οποίο φυσικά διαβάσατε πρώτα μέσα από την ιστοσελίδα μας.
  • Ο ταλαντούχος τραγουδοποιός θα βρίσκεται στο εξωτερικό τους επόμενους μήνες, όπου μεταξύ των τραγουδιών που προετοιμάζει για τον δίσκο τους, ετοιμάζει και το τραγούδι που θα προτείνει στην ΕΡΤ, ενώ και αυτός κάνει πολύ χρήσιμες συναντήσεις θέλοντας να προτείνει κάτι πολύ ανταγωνιστικό, που δεν θα έχει την τύχη του Better Love.
  • Πάντως οι σχέσεις της Cobalt με την Dream Team βρίσκονται στο καλύτερο τους σημείο και είναι δεδομένο πως θα θελήσει να συνεργαστεί μαζί της.
  • Με την Dream Team όμως επιθυμούν να συνεργαστούν και οι υπόλοιπες μεγάλες δισκογραφικές MINOS και Panik, επαναλαμβάνοντας ουσιαστικά το περσινό σκηνικό, όπου εν τέλει όλες οι δισκογραφικές ήθελαν εφόσον επιλεγεί ο καλλιτέχνης τους να αναλάβει το project η Dream Team.
  • Έχει γίνει ξεκάθαρο νομίζω πως η πετυχημένη συνταγή των δύο τελευταίων ετών με τα τόσο θετικά αποτελέσματα θα είναι ο οδηγός και για το μέλλον, όσο και αν σε κάποιους ενοχλεί αυτό. Εξάλλου και στην Αγία Παρασκευή αυτό που επιθυμούν είναι να συνεχιστεί αυτή η θετική πορεία και σε καμία περίπτωση δεν θέλουν να γυρίσουν στα πέτρινα χρόνια των πειραματισμών.
  • Πάντως οι προτάσεις μας μπορεί να ολοκληρώνονται την Παρασκευή, αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν θα υπάρχουν και νέα ονόματα καλλιτεχνών που θα εμφανιστούν στο προσκήνιο μέσα στο καλοκαίρι, για τα οποία φυσικά και θα σας ενημερώσουμε.
  • Στην ΕΡΤ εν τω μεταξύ αναμένουν τον ερχομό του νέου διευθύνοντα συμβούλου, προτού προχωρήσουν στις όποιες ενέργειες για την επόμενη συμμετοχή μας.
  • Με δεδομένο όμως πως θα έχουμε στην επόμενη τηλεοπτική σεζόν εθνικές εκλογές, οι διαδικασίες για την Eurovision αναμένεται και αυτή την φορά να ξεκινήσουν από πολύ νωρίς, ώστε να υπάρχει άπλετος χρόνος (πέρσι στις 7/9 είχε ξεκινήσει η υποβολή συμμετοχών).
  • Αν πέρσι είχαν υποβληθεί 40+ τραγούδια, φέτος υπάρχει η προσδοκία ότι ο αριθμός αυτός θα είναι σημαντικά μεγαλύτερος, αποδεικνύοντας την σωστή κατεύθυνση της ΕΡΤ στον τομέα αυτό τα τελευταία χρόνια.
  • Τελειώνοντας, πολλοί ρωτάτε τι θα πράξει ο Good Job Nicky την νέα χρονιά και αν θα δοκιμάσει εκ νέου;
  • Ο ίδιος δεν το έχει στα πλάνα του αν και από την δισκογραφική του θα το ήθελαν. Προσωπικά πιστεύω πως για το 2023 θα απέχει, πάντως σίγουρα θα τον δούμε στο μέλλον ξανά.
  • Βέβαια στα MAD VMA 2022 θα δούμε μία πολύ όμορφη συνεργασία του Good Job Nicky, με ένα πολύ αγαπημένο πρόσωπο του Eurovisionfun…ε μην τα θέλετε και όλα στο πιάτο σας. Σκεφθείτε ποια είναι!
  • ΥΓ. Μαζί σας και εγώ παιδιά αναμένω να δω αν τελικά η Panik, ε το ΡΙΚ ήθελα να πω, έδωσε την άδεια για την δημοσιοποίηση του live on tape του Ela.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις! Καλό βράδυ!

2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Tina
    Tina says:

    Προς το παρόν από τους εν δυνάμει υποψηφίους αυτός που δουλεύει εντατικά από ότι καταλαβαίνω από το άρθρο σας για να έχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα όταν έρθει η ώρα της εσωτερικής επιλογής είναι ο leon of athens σε αντίθεση με τον Φιλιππάκη που δεν δίνει ξεκάθαρη απάντηση.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *