ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Mads Enggaard σκηνοθέτης της τηλεοπτικής κάλυψης της ελληνικής συμμετοχής!

Δεν σταματά η φετινή ομάδα της ΕΡΤ να μας εκπλήσσει ευχάριστα. Σύμφωνα λοιπόν με αποκλειστικές και έγκυρες πληροφορίες του Eurovisionfun ο πολυέμπειρος και ταλαντούχος σκηνοθέτης Mads Enggaard, με πολλά χιλιόμετρα εμπειρίας τόσο στην Eurovision, όσο και σε αντίστοιχα μεγάλα project, αναμένεται να είναι ο σκηνοθέτης της τηλεοπτικής κάλυψης της ελληνικής συμμετοχής στην Eurovision 2024.

Η ομάδα της ΕΡΤ για την Eurovision 2024 συμπληρώνεται με έναν ακόμη κορυφαίο επαγγελματία. Ο Δανός σκηνοθέτης Mads Enggaard θα είναι ο σκηνοθέτης της τηλεοπτικής μετάδοσης της ελληνικής συμμετοχής στην Eurovision 2024. Ουσιαστικά θα είναι υπεύθυνος για τα πλάνα, που θα δούμε στις οθόνες μας. 

Ο Mads Enggaard έχει μεγάλη εμπειρία στο διαγωνισμό, αφού έχει σκηνοθετήσει ουκ ολίγες συμμετοχές, με κορυφαία του φυσικά το νικητήριο τραγούδι της Δανίας, Only Teardrops, στην Eurovision 2013. Έχει σκηνοθετήσει όμως και μεγάλα τηλεοπτικά show στην χώρα του, όπως το Masked Singer ή το X Factor, το οποίο σκηνοθετεί αυτή την τηλεοπτική σεζόν.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mads Enggaard (@madsmayn)

Πλάι λοιπόν στον καλλιτεχνικό διευθυντή της φετινής μας συμμετοχής και υπεύθυνο για το εύρημα Φωκά Ευαγγελινό, τον υπεύθυνο για την χορογραφία Mecnun Giasar (Majnoon) και τους NMR που έχουν αναλάβει το art direction, προστίθεται και ο Mads Enggaard που θα αναλάβει τα τηλεοπτικά πλάνα της ζωντανής μετάδοσης.

Σας υπενθυμίζουμε πως σύμφωνα και με όσα αποκάλυψε η Μαρίνα Σάττι, όλη η σκηνική παρουσίαση της ελληνικής συμμετοχής, είναι βασισμένη γύρω από ένα εύρημα του Φωκά Ευαγγελινού. Η όλη αυτή συζήτηση τις τελευταίες ημέρες, μαζί φυσικά και με την απήχηση του τραγουδιού στις ηλεκτρονικές πλατφόρμες, βοήθησε το Ζάρι να σκαρφαλώσει ακόμη ψηλότερα στον πίνακα των στοιχημάτων, φθάνοντας αυτή την στιγμή στην έβδομη θέση.

Είναι δεδομένο πλέον, πως η ομάδα της Δώρας Χειράκη που τρέχει φέτος το project Eurovision στην ΕΡΤ, έχει ως στόχο να σβήσει παντελώς από την μνήμη μας, τα όσα τραγελαφικά συνέβησαν πέρσι και αμαύρωσαν την εικόνα μας στο διαγωνισμό.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

8 ΣΧΟΛΙΑ
  1. NIkolaos
    NIkolaos says:

    Η ΕΡΤ χρησιμοποεί τον Φωκά πολύ καλύτερα από την Dream Team.
    Έχουν καταλάβει ότι είναι παλιακός και τον πήραν μόνο για το “εύρημα”.

    Απάντηση
      • Nikolaos
        Nikolaos says:

        Δεν διαφωνώ αλλά προτιμώ τοπ 10 με ανεμπνευστες συνθέσεις παρά αποκλεισμούς με εμπνευσμένες (Βλ. Τερζή)
        Γιατί κακά τα ψέμματα την Στεφανία τοπ 10 την πήγε το τραγούδι και η ίδια και όχι η σκηνική παρουσία που ήταν προβληματική

        Απάντηση
      • Zari_climbing_to_the_top
        Zari_climbing_to_the_top says:

        Το αίσθημα ανακούφισης που δεν θα εκπροσωπηθουμε και πάλι από συνθεση κοντοπουλου είναι μεγάλο για τη συντριπτική πλειοψηφία των μουσικοφιλων αλλά και των φάνς. Θα δούμε και η Κύπρος πως θα πάει με τη σύνθεση-“συνταγή” που θυμίζει τραγούδι Eurovision 25 χρόνια πριν.

        Απάντηση
  2. Zari_climbing_to_the_top
    Zari_climbing_to_the_top says:

    Ο συγκεκριμένος ΔΕΝ έχει σκηνοθετήσει το νικητήριο της Δανίας το 2013. Έχει σκηνοθετήσει το Αζερμπαϊτζάν από το 2019 έως και πέρσι. Εχει δηλαδή και επιτυχίες και αποτυχίες στο ενεργητικό του (πχ πέρσι αποκλείστηκε το Αζερμπαϊτζάν). Από το 2004 και μετά, έπαιρνε μέρος σαν backing vocalist σε συμμετοχές της Δανίας ενώ κάποιες χρονιές (από το 2014 και μετά) ήταν υπεύθυνος στο viewing room κάποιων esc ή jesc διοργανώσεων.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *