Κύπρος: Το ΡΙΚ δεν έδωσε την άδεια για την μετάδοση του live on tape της Ανδρομάχης και του Ela!

Με την δημοσίευση των live on tapes του Αγίου Μαρίνου, της Ιρλανδίας και της Βόρειας Μακεδονίας, αποκαλύφθηκε ουσιαστικά η απόφαση του ΡΙΚ να μην δώσει την άδεια του, για την αντίστοιχη δημοσίευση του live on tape της Ανδρομάχης και του Ela.

Η σειρά που ανεβάζει η EBU τα live on tapes είναι η σειρά των χωρών στους δύο ημιτελικούς. Η Κύπρος διαγωνίζονταν στην ένατη θέση, πριν την Ιρλανδία και την Βόρεια Μακεδονία. Ως εκ τούτου η μη μετάδοση σήμερα του live on tape της κυπριακής συμμετοχής, πριν τις δύο άνω αναφερόμενες χώρες, σημαίνει πως το ΡΙΚ (ή η Panik), αποφάσισε να μην δώσει την άδεια του στην EBU για την δημοσίευση του εν λόγω βίντεο.

Περίπου δέκα χώρες έπραξαν ότι και το ΡΙΚ, με την διαφορά πως κάποιες από αυτές είχαν ήδη ενημερώσει για την απόφασή τους. Το ΡΙΚ επέλεξε να κρατήσει σιγήν ιχθύος, αν και σύμφωνα με τα σχόλια των fans στο διαδίκτυο ήταν μία αναμενόμενη απόφαση, με ό,τι και αν σημαίνει αυτό…

Σας υπενθυμίζουμε πως την Κύπρο φέτος εκπροσώπησε η Ανδρομάχη με το τραγούδι Ela, που υπέγραφε μία πολυμελής ομάδα δημιουργών, μεταξύ αυτών ο Alex Papacosntantinou, o Γιώργος Παπαδόπουλος κ.α.

Μπορεί το live on tape της Κύπρου να έμεινε αθέατο, εμείς σας καλούμε να απολαύσετε για μία ακόμη φορά το live on tape της ελληνικής συμμετοχής. Αμφότερα βιντεοσκοπήθηκαν στο ίδιο studio στην Σόφια:

ΕΔΩ

Μπορείτε να δείτε τα 20 πρώτα live on tape στα σχετικά μας άρθρα:

7 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Μιχάλης
    Μιχάλης says:

    Αναμενόμενο οσο δεν πάει!
    Παρόμοια περίπτωση με της ιρλανδιας πέρυσι, με δυο πιθανές εξηγήσεις κατ’ εμε: είτε το lot ήταν καλύτερο (κυρίως φωνητικά) και θέλουν να αποφύγουν σχολια του στυλ «εάν τραγουδούσε έτσι και στον ημιτελικό θα περνούσε» είτε ήταν τρισχειρότερο και δεν θέλουν να προστεθούν στα ηδη υπάρχοντα αρνητικά σχολια για την εμφάνιση μερικά ακόμη

    Απάντηση
  2. Mode
    Mode says:

    Το ΡΙΚ γενικα εχει θεματα με τα live on tape. Το περσινο της Τσαγκρινου ηταν επισης απαισιο. Νομιζω ενας λογος ειναι οτι εμπιστευονται τον Marvin ως σκηνοθετης που ειναι αταλαντος. Από τα 6-7 που κανει παντοτε μονο το ενα ειναι καλο κ τα αλλα πατωνουν.
    Θυμάσαι Γιάννη πέρσι στο γνωστό φόρουμ ο τυπας που και καλά ξέρει πληροφορίες και τον ειχες κάνει ρόμπα, με όσα νόμιζε πως ήξερε, τι ελεγε για το live on tape της Κυπρου; Ακόμα γελάω με αυτο το σκηνικο.

    Απάντηση
    • Giannis Argyriou
      Giannis Argyriou says:

      Χαχαχα που το θυμήθηκες. Ναι που μας είχε ζαλίσει πόσο επαγγελματικό ήταν και ότι θα κάνει τη διαφορά ενώ εγώ από Βουλγαρία μάθαινα τα εντελώς αντίθετα. Βέβαια ο συγκεκριμένος έχει το εξής χαρακτηριστικό όταν εκτίθεται απλά εξαφανίζεται. Φέτος μαθαίνω πάντως δεν είπε πολλά, μετά την φόλα που έφαγε με το “νικητήριο” τραγούδι του gjn που θα κυκλοφορούσε κ η ΕΡΤ δεν θα μπορούσε να εξηγήσει με τπτ την επιλογή της Αμάντα, που να μαζέψει τα ασυμμαζευτα. Καλά να ναι γελάμε με τις “αποκαλύψεις” του.

      Απάντηση
    • Kyriakos
      Kyriakos says:

      Fisika kai den efthinete to rik gia ta live on tape pou ixame me tin tsagkrinou, o fakos tin alitheia edikse. Oson afora to fetino eimai sigouros oti o arsenakos efthinete gia afto pou den dinoun adeia gia na min katastrafi kiallo i andromache. Kalo kalokairi

      Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *