Αρμενία: Η Rosa Linn θέλει να εκπροσωπήσει την χώρα της ξανά την επόμενη χρονιά!

Η 22χρονη τραγουδίστρια Rosa Linn κατακτά τα charts σε όλο τον κόσμο με το viral hit της από την Eurovision, «SNAP». Σχεδόν πριν από τρεις μήνες εκπροσώπησε την Αρμενία με το τραγούδι αυτό και κατετάγη 20η στον Μεγάλο Τελικό, κερδίζοντας μόνο 61 πόντους, παρ’ όλα αυτά είναι το καλύτερο αποτέλεσμα της χώρας από το 2018. Λίγες μέρες μετά τον τελικό, το τραγούδι της έγινε viral στο TikTok και από τότε κερδίζει δημοτικότητα με αρκετά γρήγορους ρυθμούς  . Το τραγούδι κυκλοφορεί στη Λατινική Αμερική και στις ΗΠΑ, καθώς και σε χώρες της Αφρικής.

Πρόσφατα μίλησε στο BBC και είπε:

«Είμαι από το Vanadzor, στην Αρμενία, μια πόλη που πιθανότατα δεν ξέρετε πού βρίσκεται στον κόσμο, και είμαι τόσο πολύ χαρούμενος. Ως παιδί θα το ονειρευόμουν αυτό.

Μόλις πετυχαίναμε τα ένα εκατομμύριο streams την ημέρα, σκεφτόμουν “Ω Θεέ μου”, ελέγχω τους αριθμούς μου στο Spotify κάθε μέρα και τους βλέπω να μεγαλώνουν και απλά δεν μπορώ να το πιστέψω.»

Ακόμη πρόσθεσε πως θα ήταν χαρά της να επιστρέψει την επόμενη χρονιά, εκπροσωπώντας την Αρμενία:

«Θα ήθελα πολύ να εκπροσωπήσω την Αρμενία τον επόμενο χρόνο.

Μου άρεσαν πραγματικά τα πάντα στη Eurovision. Το λάτρεψα πριν ως θαυμαστής, αλλά όταν το ζεις, είναι μαγικό.»

Πριν από λίγες ώρες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ανακοίνωσε επίσης ότι υπέγραψε επίσημα ως καλλιτέχνιδα στην Columbia Records. Οι καλλιτέχνες που έχει στο δυναμικό της η Columbia περιλαμβάνουν την Beyoncé, την Adele, τους The Chainsmokers και πολλούς άλλους.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *