Ισραήλ: Εκτός Eurovision 2023 η χώρα;

Τι κι αν η χώρα αυτή της Μέσης Ανατολής έχει ήδη επιλέξει εκπρόσωπο από τις 10 Αυγούστου, το βαρύ πυροβολικό που ακούει στο όνομα Noa Kirel, φαίνεται πως και φέτος η χώρα φλερτάρει με την πιθανότητα να βρεθεί εκτός του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision 2023, στο Λίβερπουλ του Ηνωμένου Βασιλείου.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με ρεπορτάζ του σταθμού Kanal 12, το κόμμα Likud που κέρδισε τις πρόσφατες εκλογές στο Ισραήλ με αρχηγό τον Μπέντζαμιν Νετανιάχου σκέφτεται να κλείσει το σταθμό KAN και συγκεκριμένα το ειδησεογραφικό του σκέλος.

Από την πλευρά του το κόμμα  Likud σχολίασε:

“Το θέμα αυτό δεν προέκυψε στις συζητήσεις”

Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που συζητάται κάτι τέτοιο με τον ίδιο τον Μπέντζαμιν Νετανιάχου να είχε εκφράσει ήδη από το 2017 την επιθυμία του να κλείσει τον σταθμό KAN.

Σε περίπτωση που προχωρήσουν οι διαδικασίες κλεισίματος του κρατικού σταθμού, το Ισραήλ δε θα είναι σε θέση να συμμετάσχει στο επερχόμενο διαγωνισμός της Eurovision 2023.

Για άλλη μια χρονιά λοιπόν, όπως και πέρσι, πλάνεται το ενδεχόμενο απόσυρσης της χώρας από το μουσικό διαγωνισμό. Εσείς τι πιστεύετε ότι θα γίνει; Πείτε μας τη γνώμη σας στα σχόλια.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovision Fun για όλες τις εξελίξεις γύρω από το Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2023.

1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *