Ελλάδα: Η Evangelia αποκαλύπτει ένα από τα τραγούδια που κατέθεσε για την Eurovision 2023!

Η Evangelia, ήταν μία από τους καλλιτέχνες, που κατέθεσαν συμμετοχή στην ΕΡΤ για την Eurovision 2023.

Αυτή περιλάμβανε τρία τραγούδια, τα οποία συνδυάζουν παραδοσιακά ελληνικά στοιχεία με σύγχρονους pop ήχους, στο μοτίβο των τραγουδιών που έχει ήδη κυκλοφορήσει, δια χειρός της ίδιας της Evangelia και του γνωστού παραγωγού Stolar.

Μάλιστα, η επιτυχημένη τραγουδίστρια αποκάλυψε πως το στυλ των τραγουδιών είναι κοντά στο pop/ethnic στυλ που την έχουμε συνηθίσει, αλλά με έναν τρόπο που δεν έχουμε ξανά δεί από την ίδια.

Πριν από λίγο, η τραγουδίστρια ανέβασε στον λογαριασμό της στο Tik Tok, απόσπασμα από ένα, εκ των τριών τραγουδιών που κατέθεσε για την Eurovision 2023:

@evangeliamusic Here you go αγάπες μου thank you for all the love❤️ a snippet of one of my eurovision submissions called “páli” 💃🏻 wanna hear more? 👀 #eurovision #eurovision2023 #greece #greek #greekamerican #bilingual #fanlove ♬ original sound – Evangelia

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Evangelia επιδίωξε να λάβει μέρος στον Διαγωνισμό, αφού και πέρσι φέρεται να κατάθεσε τρία υποψήφια τραγούδια, (ένα εκ των οποίων και το Ónira), για εκπροσώπηση της Ελλάδας, τα οποίο, ωστόσο, δεν πέρασαν στο δεύτερο στάδιο αξιολόγησης της σχετικής επιτροπής που συστάθηκε από την ΕΡΤ γι’ αυτό τον σκοπό. Επίσης, η Evangelia επιδίωξε να εκπροσωπήσει και την Κύπρο στον Διαγωνισμό του 2022, με το τραγούδι Aphrodite.

Παρακάτω δείτε την αποκλειστική συνέντευξη που μας παραχώρησε η Eυαγγελία:

Πως σας φαίνεται η συμμετοχή της Evangelia; Θα θέλατε να δείτε να εκπροσωπεί την Ελλάδα ή Κύπρο στον Διαγωνισμό; Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τον αγαπημένο μας διαγωνισμό!

10 ΣΧΟΛΙΑ
      • SimosCY
        SimosCY says:

        πιστεύεις ότι κανένας από τα 70 άτομα θα έβαζε πρώτο αυτό το τραγούδι;
        εγώ το αποκλείω. 5ο με 6ο θα το είχαν.
        ακόμα και της Ανδρομάχης είναι καλύτερο από αυτό.

        Απάντηση
  1. Γιάννης Α Γιάννης
    Γιάννης Α Γιάννης says:

    ανυπομονώ να ακούσω τον Κούρτη εγώ…
    ακόμα δεν πιστεύω ότι αποκλείστηκε…
    ευτυχώς έχει κ η επιτροπή αυτιά τλκ κ ακούει τα απαράδεκτα αγγλικά κ φωνή του

    Απάντηση
  2. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Αξιοπρεπές και στο γνώριμο στυλ της! Αν ανοίξει του χρόνου η επιλογή, θα έχει καλύτερες πιθανότητες. Πάντως και εγώ πιστεύω ότι τόσο αυτή η πρόταση της Ευαγγελίας όσο και άλλες (πχ Κούρτη ή Αντιγόνη) θα αξίζουν περισσότερο από κάποια που βρέθηκαν εντός τελικής 7άδας… (όπως συνέβη και πέρσι εξάλλου).
    Τουλάχιστον από την τωρινή 7άδα ας επιλεγεί το καλύτερο… (Μελίσα ή Κλαυδία κατά γενική ομολογία όσων τυχερών τα έχουν ακούσει)

    Απάντηση
    • vangelis vt
      vangelis vt says:

      Και για ποιο λόγο ακριβώς μένουν εκτός καλύτερα τραγούδια από κάποια που περνάνε στην τελική λίστα που ανακοινώνεται όπως π.χ. της Lou Is και της Joanna πέρσι; Μήπως γιατί πρέπει να πούμε «πάλι καλά που κατέληξαν εκεί που κατέληξαν αφού τα υπόλοιπα ήταν τόσο χάλια»;

      Μια χαρά μου φαίνεται εμένα το απόσπασμα της Ευαγγελίας, αλλά προφανώς η επιτροπή έχει αλλεργία στον ελληνικό στίχο. Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα θα ήταν μέγα σκάνδαλο να θεωρούνται «αξιόλογα» μόνο αγγλόφωνα κομμάτια.

      Απάντηση
      • Ben
        Ben says:

        Το κόλλημα με τον αγγλόφωνο μιμητισμό θα τον πληρώσουμε ακριβά φέτος..Εδω και 3 χρόνια η τάση που εδραιώνεται είναι τα αυθεντικά τραγούδια να τα πηγαίνουν καλά και ειδικά στις εθνικές γλώσσες. Το να στείλουμε φετος ένα κλισέ αγγλικό μπιτάκι τύπου Μελφεστ ειδικά όταν εδώ και χρόνια ο κόσμος περιμενει πως και πως κάτι αντιπροσωπευτικό της Ελλάδας, δεν το λες και έξυπνο.

        Απάντηση
  3. Στέφανος
    Στέφανος says:

    Δικαίως την κόβει η ΕΡΤ.
    Οι στίχοι αλλάζουν, οι ρυθμοί είναι ίδιοι.

    Κρίμα γιατί αυτό το κορίτσι έχει να δώσει, αλλά αντιγράφει συνεχώς τον εαυτό της

    Απάντηση
  4. Christos
    Christos says:

    Δεν εχει για μένα σημασια τι εκοψε και τι περασε η Ερτ αν προκειται για τραγουδια τέτοιου επιπέδου. Δηλαδη αν ηταν αυτο το 8ο τραγούδι και η επιτροπη κοινου το εβγαζε 4ο δε με νοιαζει που δεν μπηκε στη τελικη λιστα. Αλλα αν εκοψαν τραγουδι που ειχε δυνατότητα να μας εκπροσωπήσει θα ειναι σφαλμα. Μεχρι τωρα τα τελευταία χρόνια η Ερτ τα κανει ολα πολυ καλα.

    Απάντηση
    • Giannis Argyriou
      Giannis Argyriou says:

      Ακριβως…σε ολους ΜΑ ολους τους εθνικους τελικους υπάρχουν τραγούδια που δεν προκριθηκαν στην τελικη φαση επιλογης απο τις επιτροπες των καναλιων κ ηταν καλυτερα απο 1 ή 2 τραγουδια του shortlist. Μιλάμε για έναν μικρό αριθμό ανθρώπων που αξιολογεί και είναι λιγικό να υπάρχουν πάντοτε τέτοιες αποκλίσεις. Το ζήτημα είναι να μην υπάρχουν τραγου΄δαι που θα ήταν πχ στο τοπ3 του κόσμου. Το τραγούδι της Ευαγγελίας είναι καλύτερο ίσως από ένα τραγούδι του line up κ είναι δεδομένο πως δεν θα είχε την παραμικρή ελπίδα καν να φθάσει κοντά στην πρόκριση… Οπότε θεωρω τελείως ανούσια όλη αυτή την συζήτηση, που κάθε χρόνο την κάνουμε τα τελευταία 3 χρόνια, για να καταλήξουμε όταν βγει η συμμετοχή μας πως ήταν η καλυτερη συμμετοχή. Αλλή μία χρονιά λοιπόν τα ίδια!

      Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *