Junior Eurovision: Η Γαλλία θα διοργανώσει τη Junior Eurovision 2023!

Αμέσως μετά τη στέψη της Γαλλίας ως νικήτριας στη Junior Eurovision 2022 που πραγματοποιήθηκε πριν λίγη ώρα στο Ερεβάν της Αρμενίας, η Γενική Διευθύντρια του εθνικού ραδιοτηλεοπτικού φορέα της χώρας, France Télévisions, έσπευσε να επιβεβαιώσει πως η Γαλλία θα δεχθεί να διοργανώσει τη Junior Eurovision 2023.

Συγκεκριμένα, η Γενική Διευθύντρια της France Télévisions, Delphine Ernotte, δήλωσε μέσω του λογαριασμού της στο Twitter:

Μάλιστα, στη συνέντευξη τύπου του νικητή, η επικεφαλής της Γαλλικής αποστολής Alexandra Redde-Amiel, επίσης επιβεβαίωσε πως η χώρα θα φιλοξενήσει τη Junior Eurovision 2023.

Η Γαλλία θα διοργανώσει για δεύτερη φορά τον διαγωνισμό της Junior Eurovision, όπου η πρώτη ανήκει στο πολύ πρόσφατο παρελθόν και είναι η διοργάνωση της Junior Eurovision 2021 στο Παρίσι.

Η Γαλλία κέρδισε τον 20ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Junior Eurovision με τον Lissandro και το τραγούδι “Oh Maman!” με 203 βαθμούς, εκ των οποίων οι 132 προέρχονται από την ψήφο των επιτροπών και οι 71 από αυτή του κοινού.

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για να ενημερώνεστε για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τους διαγωνισμούς της Eurovision και της Junior Eurovision!

Πηγή: Delphine Ernotte

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *