Νορβηγία: Τα αποτελέσματα του τρίτου ημιτελικού του MGP 2023!

Το Melodi Grand Prix 2023, η διαδικασία επιλογής της επόμενης νορβηγικής συμμετοχής στον Διαγωνισμό της Eurovision συνεχίστηκε απόψε με τον τρίτο από τους τρεις συνολικά ημιτελικούς να λαμβάνει χώρα. Αυτός προβλήθηκε ζωντανά μέσα από το κρατικό κανάλι της χώρας, NRK.

Συνολικά, επτά καλλιτέχνες διεκδίκησαν τα τρία εισητήρια που οδηγούν στον τελικό του MGP 2023. Το αποτέλεσμα κρίθηκε αποκλειστικά από το τηλεοπτικό κοινό.

 

Οι παρουσιαστές:

Την παρουσίαση του φετινού MGP έχουν αναλάβει οι Arian Engebø και Stian Thorbjørnsen.

 

Τα υποψήφια τραγούδια:

Το διαγωνιστικό μέρος για απόψε άνοιξε η Akuvi με το Triumph.

Επόμενη στη σκηνή η Tiril Beisland με το Break It.

Σειρά είχε η Skrellex με το Love Again.

Φτάνοντας στην μέση του διαγωνιστικού μέρους βλέπουμε την Eline Thorp και το Not Meant to Be.

Πέμπτος υποψήφιος ο Stig van Eijk με το Someday.

Το φαβορί της αποψινής βραδιάς είχε σειρά. Ο λόγος για την Maria Celin και το Freya.

Το διαγωνιστικό μέρος έκλεισε με τον Atle Pettersen και το Masterpiece.

Τα αποτελέσματα:

Όπως αναφέραμε και προηγουμένως το αποτέλεσμα κρίθηκε αποκλειστικά από το τηλεοπτικό κοινό. Τρεις καλλιτέχνες κατάφεραν να περάσουν στον μεγάλο τελικό του Melodi Grand Prix 2023 στις 4 Φεβρουαρίου. Αυτοί ήταν οι:

 

Συνεπώς, οι φιναλίστ του Melodi Grand Prix 2023 έχουν διαμορφωθεί ως εξής:

Ραντεβού το επόμενο Σάββατο 4 Φεβρουαρίου για τον μεγάλο τελικό του Melodi Grand Prix 2023!

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Νορβηγίας στην Eurovision 2023, στο Λίβερπουλ!

11 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Gregory
    Gregory says:

    Τι έγκλημα ήταν αυτό? Πώς γίνεται? Περιμέναμε ότι ίσως αναγκαστικά να πρέπει να κοπεί Maria, akuvi ή tiril και κόπηκαν και οι 3? Πώς? Ειδικά για την Μaria δεν εξηγείται, ήταν fan favourite… Για όσα πέρασαν: Eline αδιάφορη, Atle τρελό σπρώξιμο ως προς την θέση εμφάνισης και skrellex ΠΩΣ? Βέβαια για να είμαι ειλικρινής δεν είδα τον ημιτελικό, κρίνω μόνο από studio version, αλλά τα αποτελέσματα είναι 3/3 διαφορετικά από ο,τι θεωρώ πως προβλεπόταν… Κάποιος να με νοιώθει? Χαχαχ

    Απάντηση
  2. Γιώργος
    Γιώργος says:

    τεράστια αδικία. Κανένα απ;o τα 3 που πέρασαν δεν έχουν βαιμπ νικητή σε αντίθεση με τα τραγούδια freya, berak it και triumph που διέθεταν δυνατότητα νίκης του mgp (κυρίως το freya)

    Απάντηση
  3. Γιώργος
    Γιώργος says:

    Σε αυτόν τον ημιτελικό οι Νορβηγοί ήταν ικανοί να περάσουν μέχρι και το δικό μας shout out. Όλα τα καλά τραγούδια εκτός, απίστευτο

    Απάντηση
  4. f
    f says:

    enaxi o nrk exei faeikollhma em ton atle
    les kai den htan hdh arketa pasignostos ton evalan na emfanisti teleutaios
    gnk parathrhsa sth maria pou emfanistike 6h valane th xeiroterh stigmh ths sto recap kai stom atle pou mefanistike 7os valane thn kaluterh
    akrivos to idio kanane thn allh vdomada me thn ella kai ton bjorn

    Απάντηση
  5. vangelis vt
    vangelis vt says:

    Γελάω με τα σχόλια, ούτε καν τις εμφανίσεις δεν είδατε οι περισσότεροι. Η Maria ερασιτέχνης με τσιριχτή φωνή και τρελό τρακ, μου αρέσει που κάποιοι θεωρούσαν φαβορί την αντιγραφή του Skeletons. Tην Tiril για ποιο λόγο να τη στείλουν στον τελικό, δεν τους φτάνει η Ulrikke; Για την Akuvi δεν το συζητώ, μόνο για τα παρατράγουδα. Γενικώς οι νορβηγοί έχουν δημιουργήσει ντόρο από το τίποτα, το επίπεδο είναι κάτω του μετρίου.

    Ο Atle ήταν με διαφορά ο καλύτερος στη σκηνή, η Εline έχει ένα πιασάρικο κομμάτι που το είπε μια χαρά και η Skrellex ήταν ένα κλισέ αλλά σε αυτό που πήγε να κάνει έδωσε το 100%. Δεν βρίσκω τίποτα περίεργο σε αυτούς που προκρίθηκαν.

    Απάντηση
  6. Nikos
    Nikos says:

    ατυχή τα αποτελέσματα σε αυτό τον ημιτελικό για εμένα. Όχι τόσο για τα τραγούδια που πέρασαν, αλλά κυρίως για αυτά που αποκλείστηκαν. Αν θεωρήσουμε ότι 7ος βγήκε λογικά ο Stig van Eijk, αυτό σημαίνει ότι μια εκ των Maria, Tiril ή akuvi βγήκε 6η. Πραγματικά απίστευτο…

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *