Ελλάδα: Σήμερα ανακοινώνεται το top3 της ΕΡΤ για την Eurovision 2023!

Όπως σας είχαμε ενημερώσει και στο τελευταίο μας άρθρο, βρισκόμαστε κυριολεκτικά στην τελική ευθεία για την ανάδειξη του εκπροσώπου μας στην Eurovision 2023. Μέσα από την εκπομπή της ΕΡΤ1, Πρωίαν Σε Είδον Την Μεσημβρίαν, σε λίγη ώρα θα ανακοινωθούν οι τρεις καλλιτέχνες μεταξύ των οποίων θα πραγματοποιηθεί και η τελική επιλογή!

Την είδηση αποκάλυψε ο Φώτης Σεργουλόπουλος μέσα από τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης του. Σύμφωνα με πληροφορίες μας η ΕΡΤ πραγματοποίησε συναντήσεις μόνο με τους εν λόγω τρεις καλλιτέχνες και όχι και με τους εφτά που πέρασαν στην δεύτερη φάση της ψηφοφορίας, πιθανότατα με τους τρεις που προηγούνται στην βαθμολογία. Σας υπενθυμίζουμε πως η επιλογή του καλλιτέχνη και του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσουν την χώρα μας στο Λίβερπουλ στον 67ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision θα γίνει τόσο από την καλλιτεχνική επιτροπή της ΕΡΤ, όσο και από μία επιτροπή κοινού σε αναλογία 49,4% και 50,6% αντίστοιχα.

Οι εφτά καλλιτέχνες και οι τίτλοι των τραγουδιών τους είναι οι εξής:

Melissa Mantzoukis – Liar
Victor Vernicos – What They Say
Klavdia – Holy Water
Leon of Athens – Somewhere to Gο
Monika – I’m Proud
Αντωνία Καούρη & Μαρία Μαραγκού – Shout Out
Κωνσταντίνα Ιωσηφίδου – We are Young

Σε πολύ λίγο λοιπόν θα έχουμε νεότερες ανακοινώσεις για τους τρεις καλλιτέχνες που συνεχίζουν να διεκδικούν την ελληνική εκπροσώπηση.

Ποιο πιστεύετε πως είναι το top3 της ΕΡΤ για την Eurovision 2023;

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλο το παρασκήνιο!

7 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Ben
    Ben says:

    Monika-Melissa-Vernicos άντε να δούμε ! Καλή μας επιτυχία φέτος! Πάντως στα στοιχήματα χάσαμε παρά πολλές θέσεις από τη μέρα της ακροασης δημοσκοπικής επιτροπής και έπειτα…

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *