Ελλάδα: Τον Μάιο η οριστική επίλυση της διαφοράς!

Ενόψει ελλείψει ασφαλιστικού δικαιώματος, σε συνάρτηση με τα ασφυκτικά χρονικά πλαίσια, το δικαστήριο αποφάσισε να μην χορηγήσει προσωρινή διαταγή και η διαφορά της Melissa Mantzoukis με την ΕΡΤ να επιλυθεί τον Μάιο στην τακτική αγωγή.

Αυτό ουσιαστικά που έχει συμβεί είναι πως δεν μπορεί να δοθεί προσωρινή λύση στη διαφορά, λόγω των προθεσμιών που πλέον δεν υπάρχουν. Συνεπώς δεν ήταν δυνατόν να δοθεί στην πλευρά της Melissa Mantzoukis προσωρινή διαταγή και την λύση στο ζήτημα που έχει προκύψει θα την δώσει το τακτικό δικαστήριο τον Μάιο με την αγωγή.

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως δεν υπάρχει κανένα πλέον ζήτημα με την ελληνική συμμετοχή, αφού η όποια απόφαση που θα δικαιώνει ή όχι την Melissa Mantzoukis θα εκδοθεί μετά το πέρας του διαγωνισμού.

Φυσικά για όποιες τυχόν επιπλέον εξελίξεις το Eurovisionfun θα σας ενημερώνει!

Μείνετε συντονισμένοι εδώ!

50 ΣΧΟΛΙΑ
  1. ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΕΑ!!!!!
    ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΕΑ!!!!! says:

    Καλύτερα νέα δεν θα μπορούσαν να υπάρχουν.
    Η ΕΡΤ θα τιμωρηθεί Χ 2 τον Μάιο: και θα πατώσει και θα χάσει το δικαστήριο.
    Από την αρχή δεν στήριζα μια στημένη επιλογή. Φέτος είμαι με Κύπρο.

    Απάντηση
  2. Σταμάτης
    Σταμάτης says:

    Κακώς απερρίφθη! Η διαδικασία επιλογής ήταν παράτυπη! Τι σχέση έχει πως υπάρχει προθεσμία; Ας πρόσεχε η ΕΡΤ.

    Απάντηση
    • ESCFUN
      ESCFUN says:

      Η απόφαση δεν βολεύει ούτε την ΕΡΤ ούτε την Μελίσσα αλλά που μυαλό να το καταλάβεις.
      Η ΕΡΤ τον Μάιο , σε προεκλογική περίοδο, θα έχει να διαχειριστεί ένα κακό αποτέλεσμα και όπως όλα δείχνουν μια καταδικαστική απόφαση.
      Ενώ η Μελίσσα δεν θα πάει στην Γιουροβίζιον που φαντάζομαι ότι αυτός ήταν ο σκοπός της.

      Απάντηση
        • Γιάννης Α Γιάννης
          Γιάννης Α Γιάννης says:

          Δημήτρη τί προσπαθείς να κατανοήσεις? Κάτσε κ απόλαυσε τα σχόλια.
          Εδώ κάποιοι θεωρούν εθνική τραγωδία αυτό που γίνεται με τη eurovision ….

          Απάντηση
        • ESCFUN
          ESCFUN says:

          Ένα κακό αποτέλεσμα από μόνο του δεν κολλάει με τις εκλογές.
          Ένα κακό αποτέλεσμα που προέκυψε από μια διαβλητή διαδικασία όμως είναι το μεγάλο πρόβλημα για την ΕΡΤ.

          Απάντηση
  3. Μελίσα πάρε εκδίκηση
    Μελίσα πάρε εκδίκηση says:

    Το μόνο που με στεναχωρεί είναι πως δεν θα έχουμε ποτέ ξανά την δυνατότητα να στείλουμε την Μελίσα μιας και αποκλείεται να θελήσει να επιστρέψει μετά απ’όλα αυτά. Και εννοείται πως δεν θα είναι μονο η Μελίσα. Πάρα πολλοί καλλιτέχνες που θα ήθελαν να πάνε πλέον θα αλλάξουν γνώμη. Θέλει μετά η ΕΡΤ και εθνικό τελικό με 6 βραδιές. Για να έχεις 6 βραδιές πρέπει να έχεις και πολλούς υποψηφίους…

    Απάντηση
    • Tina
      Tina says:

      Δεν είναι μόνο το θέμα αν θέλει η Μαντζουκης να ξανασυμετασχει για την Ελλάδα αλλά σύμφωνα με την ομάδα του eurovision fun το τραγούδι της ήταν ένα δυνατό χορευτικό που θα μας έφερνε μια υψηλή θέση και το να βρει ένας καλλιτέχνης ένα τραγούδι με τέτοια στοιχεία δεν είναι δεδομένο ότι θα συμβει και την επόμενη χρονιά ίσως για αυτό το πάλεψε μέχρι την τελευταία στιγμή όχι μόνο γιατί ένιωθε αδικημένη από τον τρόπο βαθμολογίας αλλά γιατί ήξερε ότι είχε ένα τραγούδι για θέση στον βαθμολογικό πίνακα από 5 και πάνω.

      Απάντηση
      • Μελίσα πάρε εκδίκηση
        Μελίσα πάρε εκδίκηση says:

        Καλά ΕΝΝΟΕΊΤΑΙ ΑΥΤΟ!! Απλά είπα να ξεφύγω λίγο από αυτό το θέμα μιας και εκτός του τραγουδιού θαυμάζω την Μελίσα πάρα πολύ ως καλλιτέχνη και θα ήθελα πολύ να την δω στην Γιουροβίζιον με την Ελλάδα! Τουλάχιστον να παει του χρόνου σε καμιά Γερμανία ή Γεωργία για να καταλάβει η ΕΡΤ τι έχασε!!

        Απάντηση
        • Το μπαούλο Γερμανίδα
          Το μπαούλο Γερμανίδα says:

          Ναι ρε, δεν τη ξέραμε οι Έλληνες και οι Γεωργιανοί λογικά θα την πάρουν τη Γερμανίδα με ανοιχτές αγκάλες. Σιγά τη Lady Gaga που δεν διαλέξαμε πια

          Απάντηση
  4. KostasEV
    KostasEV says:

    Συγγνώμη είμαστε σοβαροί;
    Θεωρείται τώρα η Ελλάδα σοβαρή ευρωπαϊκή χώρα;
    Η απόφαση θα έπρεπε να βγει άμεσα για να δικαιώσει τη Μελίσσα και να τιμωρήσει τους υπαίτιους που νομίζουν ότι ένας δημόσιος φορέας, που πληρώνεται υποχρεωτικά από όλους μας, είναι τσιφλίκι τους.
    Ακόμα και να κερδίσει η Μελισσα τον Μάιο δε θα έχει καμία αξία αφού όλα θα έχουν κριθεί και ταυτόχρονα θα δίνει δικαίωμα στην ΕΡΤ να κάνει ό,τι θέλει μην υπολογίζοντας κανέναν…
    Μπανανία

    Απάντηση
  5. Eurovision 2023
    Eurovision 2023 says:

    Άρα λοιπόν καλό μας πάτο…ο Βερνίκος θα διαγωνιστεί κανονικά και η Ελλάδα δεν πρόκειται να αποχωρήσει κακώς κατά τη γνώμη μου. Ήδη η πανικό προμοταρει μονίμως τη κυπριακή αποστολή αυτό τα λέει ολα

    Απάντηση
  6. Marios
    Marios says:

    Το καλύτερο νέο θα ήταν η ΕΡΤ να αποσυρθεί φέτος από τον διαγωνισμό που έστησε τόσο πρόχειρα και μόνο λεφτά θα πετάξουμε χωρίς αντίκρισμα… Ειλικρινά είναι τόσο δύσκολο απο την στιγμή που υπάρχει η βούληση από κόσμο να συμμετάσχει στο διαγωνισμό να γίνουν 3 ζωντανά show και να αποφασίσει ο κόσμος με την Επιτροπή. Μέσα απο μια ξεκάθαρη διαδικασία που θα ανακοινωθεί από την αρχή. Στη τελική φέτος ας κάνατε ότι κάνατε τα προηγούμενα χρόνια από την στιγμή που είχατε το δικαίωμα στέλνω το Βίκτωρα γιατί έτσι θέλω. Αλλά θα μου πείτε τη λειτουργεί σωστά τελικά σε αυτή τη χώρα…

    Απάντηση
    • Δημήτρης
      Δημήτρης says:

      Επειδή δεν βγήκε αυτή που θέλατε δε σημαίνει ότι ήταν στημένη ή πρόχειρη η διαδικασία. Μην κάνετε σαν τον Trump. Κι άλλοι καλλιτέχνες δεν επιλέχθηκαν φέτος αλλά δεν τρέξανε στα δικαστήρια. Αντιθέτως ευχήθηκαν καλη επιτυχία στον Βικτωρα

      Απάντηση
      • Γιάννης Α Γιάννης
        Γιάννης Α Γιάννης says:

        Δημήτρη τί λέμε τώρα! Μελίσσα ή θάνατος χαχαχαχαχαχα
        Αντε να κυκλοφορήσει, αν κυκλοφορήσει ποτέ, να δουμε τί χάσαμε. .

        Απάντηση
        • Stavros
          Stavros says:

          Τα σχολια που κανεις τοσο καιρο δειχνουν ποσο τραγικα χαμηλο επιπεδο έχεις. ΕΝΩ όλοι βλεπουν την αδικια που εγινε, εσυ επιμενεις εκει επειδη απλα δε γουσταρεις ενα ποπ τραγουδακι. Και ντε κ καλα θα μας βγαλεις την διαδικασια σωστη. Συνεχισε να μας κανεις να γελαμε γιανναρα

          Απάντηση
          • Γιάννης Α Γιάννης
            Γιάννης Α Γιάννης says:

            Χαχαχα… τραγικό είναι να κάνετε όλοι σαν 3χρονα που σαν φάγανε το γλειφιτζούρι επειδή δεν πήγε το “χορευτικό” σας το οποίο δεν έχετε ουτε καν ακούσει ολοκληρωμένο!
            Και ναι, η διαδικασία δεν ήταν σωστή. Όμως η ΕΡΤ έχει το καρπούζι, έχει και το μαχαίρι….

      • f
        f says:

        λοιπον υζιμη φενεται δε ξες ολη την ιστορια. Μεχρι και η κοζακου καταλαθος/εμμεσα παρεδεχτηκε οτι το εστησαν
        η ερτ εβγαλε τις βαθμολογιες αλλα δεν εβγαιναν καν μαθηματικα σωστα τα αποτελεσματα

        Απάντηση
      • Marios
        Marios says:

        Μάθε να διαβάζεις τι γράφω η διαδικασία ήταν πρόχειρη και χωρίς κανόνες. Να στο πω πιο απλά δεν μπορείς να λες ο κόσμος θα έχει το 50.9 και η Επιτροπή το 49.1 και να μην έχεις βρει πως θα το κανεις αυτό και το τέλος ο κόσμος που έχει το 50 μοιράζει 1500 βαθμους και η Επιτροπή που είχε το 49 να μοιράζει 1900 βαθμους κάτι βρωμάει…

        Απάντηση
        • Γιάννης Α Γιάννης
          Γιάννης Α Γιάννης says:

          τί βρωμάει ρε συ Μάριε. Στο λεει κ η Κοζάκου.. Δεν ψήφισαν με 12,10,8… Σημασία έχει πιο θα βγει τρίτο, τέταρτο ή αν εχει φτάσει στην 7άδα κ σκοτώνεστε όλοι? Άλλωστε κ η επιτροπή κοινού δεν βαθμολόγησε το πλήρες πακέτο συμμετοχής… μονο τα samples που άκουσε. Είπε πουθενά η ΕΡΤ οτι θα αποφασίσει το κοινό? Είπε οτι θα ψηφίσει ταυτόχρονα με το κοινό? Και να τα μαγείρεψαν… ΟΚ καλά έκαναν. Αυτό που άκουσα απο τη Melissa προσωπικά δεν μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση. Οταν τα ακούσουμε όλα, και του Κούρτη τότε μπορούμε να μιλήσουμε.
          Προσωπικά εχω εμπιστοσύνη στην ΕΡΤ. Προφανως κ πετάξανε εκτός Ευαγγελίες, Αντιγόνες κ οτιδήποτε ταμτιριρί γιατι το δημοσκοπικό κοινό θα αμφιταλαντευόταν σε τέτοια ακούσματα τα οποία εκτών συνόρων περνάνε στο ντούκου…. αντε τελικό κ μετα bottom5. Το έχουμε ξαναδει το έργο. Να είναι ένα χορευτικό κομμάτι που να σου μένει κ να γουστάρεις, ε ναι! εκει θα με βρεις κ μενα

          Απάντηση
  7. Greek_Lawyer
    Greek_Lawyer says:

    Έτσι κι αλλιώς στα αστικά και σε τέτοιες υποθέσεις, για αποζημιώσεις πάμε. Δεν νοείται αναγκαστική εκτέλεση σε τέτοια υπόθεση. Πως θα γινόταν άλλωστε? Να μπει αστυνομικός στο αεροδρόμιο να μην μπορέσει η ερτ να αναθέσει στο βερνικο της εκπροσώπηση? Χα χα χα. Το ίδιο συμβαίνει και με εταιρίες παραγωγής με τις οποίες η ερτ, αν και έχει συνάψει σύμβαση/συμφωνία, αθετει ή παραβιάζει τη μεταξύ τους σύμβαση και αναθέτει σε άλλη εταιρία.

    Έχει γίνει όμως ένα λάθος στο άρθρο: το Μάιο θα εκδικαστουν τα ασφαλιστικά μέτρα και όχι η αγωγή η οποία και αποκλείεται να πήρε δικάσιμο πριν το εξάμηνο. Σήμερα απορρίφθηκε απλά η προσωρινή διαταγή επί ασφαλιστικων.

    Απάντηση
  8. Greco London
    Greco London says:

    Πολύ αναμενόμενο.. Ας βγει η απόφαση μετά τον Μάιο καλύτερα για ολους.. Αν και πολλοί δικαστές στα σαιτ ήδη έχουν βγάλει την απόφαση!!! Αν έχει φταίξει η ΕΡΤ, φυσικά και να τιμωρηθεί και να πληρώσει βλαβες και να της γίνει μάθημα να κάνει καλύτερες διαδικασίες που να μην χωρούν αμφισβητήσεις.. Εύχομαι στη Μελίσσα τα καλύτερα και γιατι οχι να δικαιωθεί ηθικά και οικονομικά.. Ίσως να μην επέλεγα όλη αυτη την αρνητική δημοσιότητα για την ΕΡΤ, για εκείνη και τη χώρα αλλα σέβομαι απόλυτα το δικαίωμα της να το κάνει και αυτό θα συνετίσει την ΕΡΤ να προσέχει στο μέλλον..
    Επισης θεωρώ μεγάλη αδικία αυτό που έγινε στον Βικτωρα. Ενα πολύ ταλαντούχο παιδί με υπέροχη φωνή που δυστυχώς, χωρίς ο ίδιος να φταίει, τον έχουν κρεμασει πολλοί στα μανταλάκια, για την ηλικία, τα λεφτά της οικογένειας του και για το τραγούδι του που ούτε καν έχει ακουστεί..
    Εγώ να ευχηθώ καλή επιτυχία στην Ελλάδα και αναμένουμε περισσότερα νέα για το τραγούδι μας απο το σαιτ σας που παντα μας ενημερώνει για όλες τις εξελίξεις.
    Με τόσα άσχημα νέα τριγύρω μας είχαμε τη Eurovision να μας δίνει λίγη χαρά και δυστυχώς ούτε και αυτό μπορούμε να απολαύσουμε φέτος..

    Απάντηση
    • Eurofun2023
      Eurofun2023 says:

      Ωραίο σχολιο 🙂 Συμφωνώ φουλ σε όσα είπες για τον Βικτωρ. Αδικείται η προσπάθεια και η δουλειά του πιστεύω και είναι κρίμα γιατί είναι τόσο ταλαντούχος. Ας του ευχηθούμε καλή επιτυχία ή τουλάχιστον ας παραλείπονται τα πικρόχολα σχόλια

      Απάντηση
    • HELENA
      HELENA says:

      Αισθανομαι ελπιδα οτι υπαρχουν ανθρωποι με ενσυναισθηση και ανοιχτο τροπο σκεψης. Δεν μπορω καθολου αποψεις τυπου “γιατι η Μελίσσα το κανει αυτο και καταστρεφει τον Βκτωρα;” Αρχικα, η Μελισσα δεν εχει ποτε αναφερθει με κανεναν τροπο στον εκπροσωπο ή τη συμμετοχη. Παντα αναφερεται στη διαδικασια και στην αδικια που υπεστη εκεινη. Χαιρομαι τοσο πολυ που καποιος εχει τα κοτσια να τα βαλει με την κρατικη τηλεοραση και να μην σωπασει αφηνοντας τους καθε υψηλα υσταμενους να παιζουν με ονειρα ανθρωπων καθ’ οπως τους συμφερει.

      Απάντηση
  9. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Ποτέ δεν είναι αργά για δικαίωση…
    Αυτό με τα ασφυκτικά περιθώρια το θεωρώ ο,τι πιο χαζό έχω ακούσει ποτέ. Αλλά ακόμα και μετά το πέρας του διαγωνισμού μπορεί να αποδοθεί δικαιοσύνη. Οχι ότι δεν έχουμε καταλάβει τι έχει παιχτεί και εμείς και πολλοί καλλιτέχνες που αμφιβάλλω αν θα αναμειχθούν ξανά όσο τα πρόσωπα της ΕΡΤ και η διαδικασία της είναι αυτές που ήταν φέτος.
    Τώρα για τον Βίκτωρα θα πω ένα τυπικότατο καλή επιτυχία, φέτος η δεκάδα φαντάζει αρκετά δύσκολη.
    Κρίμα για την Μελίσα,τον Κούρτη,τη Κλαυδια και όλους τους καλλιτέχνες που αφιέρωσαν χρήμα και χρόνο για τον τραγελαφο ονόματι ΕΡΤ.
    ΥΓ: προσωπικά θα δω το διαγωνισμό είτε από το ρικ είτε σε λάιβ. Καμία διάθεση να ακούσω την Κοζάκου και να κάνω τηλεθέαση στον πιο ανίκανο κρατικό φορέα της Ευρώπης.

    Απάντηση
    • Γιάννης Α Γιάννης
      Γιάννης Α Γιάννης says:

      Τυπικότατο καλή επιτυχία στο Βίκτωρα? Έλα ρε…. δεν θα του βγαίνουν οι νότες… Μην είστε τόσο σκληροί

      Απάντηση
      • Κωνσταντίνος
        Κωνσταντίνος says:

        Να μην σε ταράξω αλλά οι περισσότεροι δεν έχουν αυτό το πάθος για την συμμετοχή μας φέτος όπως το 2021,2022 ή ακόμα και το ’19 (ανεξαρτήτως αποτελέσματος). Τότε υποστηρίζαμε και την όλη σοβαρή προσπάθεια τώρα αυτό το φετινό που έχει καταλήξει σε τραγελαφο δεν νομίζω ότι το επικροτούν πάνω από 7-8 άτομα εδώ μέσα.
        Επομένως το καλή επιτυχία ναι θα είναι πολύ τυπικό γιατί ακόμα και τέλειο να είναι το κομμάτι και 5αδα να χτυπήσει -σε ένα παράλληλο σύμπαν – αυτό δεν θα αναιρέσει την στάση της ΕΡΤ και των ανίκανων που συμμετείχαν στη φετινή επιλογή.

        Απάντηση
  10. Kyr
    Kyr says:

    Δυστυχώς αναμενόμενη η εξέλιξη… Έκανε την προσπάθειά της τουλάχιστον η κοπέλα… Το “γέλιο” θα πέσει όταν κυκλοφορήσει (όπως εικάζω και του Κούρτη). Και φυσικά δεν θα έχει κανένα νόημα η εκδίκαση των ασφαλιστικών το Μάιο, αν πραγματοποιηθεί μετά το διαγωνισμό, παρά μόνο ηθικό (ίσως και οικονομικό αν έχει αίσιο αποτέλεσμα η αγωγή). Πρέπει να ξηλωθούν όχι θέσεις, αλλά παγιωμένες αντιλήψεις και δημοσιουπαλληλίστικες πρακτικές, για να δούμε, όχι προτυπο εθνικό τελικό, αλλά κάτι να αλλάζει έστω στο ελάχιστο, στο κωλοχανείο που ονομάζεται ΕΡΤ…

    Απάντηση
  11. Κώστας
    Κώστας says:

    Καλησπέρα σας. Είχε ζητήσει η κα Μέλισσα να ακυρωθεί η εκπροσώπηση της χώρας μας από τον Βερνίκο; Ή ήθελε να αποζημιωθεί για την ηθική βλάβη που υπέστη από την διαδικασία έτσι όπως έγινε;

    Απάντηση
    • ef
      ef says:

      Ωρέ και το Μάιο κερδίσει ή πάει πολύ καλά ο βερνίκος τι έχει να γίνειιιιιιι!!!!! Γλέντιααααααα!!!!!! Πόσες γλώσσες θα καταπιούν σαλιο!!!!Εγώ δεν ξέρω ούτε τον έναν ούτε την άλλη και έτσι δεν με νοιάζει όποιος και να πάει.

      Απάντηση
  12. DK
    DK says:

    Αναμενόμενη η απόρριψη. Ο Βικτωρας θα ταξιδέψει με μια αγωγή να εκκρεμεί. Λαμπρά !!!. Εγώ στην θέση του δεν θα πήγαινα, διότι τον στιγματίζει μια αμφίβολη επιλογή αλλά δεν φαίνεται να ιδρώνει για την δικαιοσύνη των καλλιτεχνών που συμμείχαν. Να δω τι θα λέει στις συνεντεύξεις του. Όσο για την Melissa της βγάζω το καπέλλο διότι με την γερμανική νοοτροπία διεκδικεί να μάθει τα αυτονόητα, την διαδικασία επιλογής. Μακάρι στη χώρα Ελλαδιστάν να ήταν αυτή η γενικότερη κουλτούρα δεν θα βλέπαμε όσα βλέπουμε στον δημόσιο τομέα.

    Απάντηση
  13. Kyri
    Kyri says:

    Άσχετο με το θέμα αλλά δεν υπάρχει αντίστοιχο τόπικ..
    Το ράδιο Γιουροβίζιον της Ερτ που ακούω αυτές τις ημέρες είναι εξαιρετικό, με πολύ ωραία σποτ και ροή! Καμία σχέση με τα άλλα αντίστοιχα δύο ελληνικά που είχα ακούσει!
    Να τα λέμε τα καλά της Ερτ, εκτός και αν θέλετε να τη βρίζουμε συνέχεια (κάπως έτσι σας κόβω εδώ μέσα) και να σας πω ότι είναι αίσχος το ραδιόφωνο της..
    Βασικά το έχω ξαναγράψει: η σημερινή Ερτ δεν συγκρίνεται με την Ερτ της προηγούμενης διοίκησης. Ακόμα και ένας τυφλός ή κουφός (αν δεν κομματόσκυλο της αντιπολίτευσης) μπορεί να καταλάβει την πρόοδο που έχει συντελεστεί.

    Απάντηση
    • Ben
      Ben says:

      Ένα βήμα μπροστά (ραδιόφωνο, κάτι μη ουσιώδες για τον διαγωνισμό) και δέκα πίσω (φιάσκο μεγατόνων στην επιλογή τραγουδιού, δηλαδή στο πιο σημαντικό κομματι). Ακόμα και ένας τυφλός ή κουφός (αν δεν είναι κομματόσκυλο της κυβερνησης) μπορεί να καταλάβει το πισωγύρισμα σε μαύρες εποχες που έχει συντελεστεί.

      Απάντηση
      • Kyri
        Kyri says:

        Οι πιο μαύρη εποχή αγαπητέ ήταν το άνοιγμα της Ερτ με την προηγούμενη διοίκηση 2015-19. Διαρκής κυβερνητική προπαγάνδα, φίμωση κάθε αντιπολιτευτικής φωνής επί 4,5 χρόνια (αυτή ήταν η δημοκρατία όσων υποκριτικά κόπτονται για αυτή), σάπια τεχνολογικα εικόνα, ανύπαρκτο περιεχόμενο και πρόγραμμα, μυθοπλασία μηδέν, καμία καινοτομία. Ρωτήστε τον περίγυρό σας και (εκτός του φιάσκου της φετινής Γιουροβίζιον) είμαι σίγουρος ότι διαπιστώνει σύγχρονη εικόνα, πλούσιο πρόγραμμα, μυθοπλασία υψηλών προδιαγραφών, καινοτομίες με Ερτφλιξ και Ερτecko κ.α. Το να μην πιστώνουμε λόγω φανατίλας στον αντίπαλο, με αντικειμενικότητα τα σωστά και τα λάθη που έχει κάνει είναι η απόλυτη βαλκανίλα και πολιτισμική δευτεράτζα. Ο τρόπος που κυβερνούμαστε αλλά και αντιπολιτευόμαστε τόσα χρόνια μας έχει οδηγήσει σε αυτό το χάλι. Καλή σας συνέχεια

        Απάντηση
  14. HELENA
    HELENA says:

    Υπομονη παιδια. Μην σκοτωνεστε. Η καλυτερη δικαιωση θα ειναι τα αποτελεσματα. Επισης πρεπει η Μελίσσα να κυκλοφορησει το Liar μπας και σταματησουν να μας πριζουν οτι δεν ειναι δυνατο κομματι.

    Απάντηση
    • Γιάννης Α Γιάννης
      Γιάννης Α Γιάννης says:

      Και γω ανυπομονώ να το κυκλοφορήσει. Οπως κ ο Κούρτης. Είμαι σίγουρος οτι θα ειναι κομμάτια δοκιμαστηρίου στα ZARA women

      Απάντηση
  15. Vasilis
    Vasilis says:

    Εγώ παιδιά έχω στεναχωρηθεί πολύ για την Melissa. Της άξιζε να πάει στο Λίβερπουλ, και η χώρα μας χρειάζονταν ένα τέτοιο Hit μετά από χρόνια .Θα ήταν μια εξαιρετική συμμετοχή και θα ζούσαμε ξανά εποχή my secret combination. Πόσο κρίμα και άδικο!
    Ο Βίκτωρ και αξιοκρατικά να κέρδιζε, δεν φαίνεται να τραβάει ούτε ως εκπρόσωπος, ούτε το τραγούδι επίσης. Θα περιμένουμε βέβαια να το ακούσουμε στην τελική εκδοχή του για να είμαστε δίκαιοι και να κρίνουμε, αλλά προσωπικά δεν περιμένω και πολλά όπως και πολλοί ακόμα νομίζω. Δυστυχώς δεν την νιώθουμε φέτος την ελληνική συμμετοχή εξαιτίας της ΕΡΤ.
    Εύχομαι το Μάιο που θα βγεί η τελική απόφαση μαζί με τον διαγωνισμό, να δικαιώσει τη Μελίσσα και να φάνε το κράξιμο του αιώνα. Το μόνο που μπορεί να κάνει τώρα είναι να βγάλει το Liar με ένα ωραίο βίντεο κλιπ απέναντι στους Βίκτωρα και η 7 της επιτροπής να πάνε να βρουν μέρος να κρυφτούν.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *