Νορβηγία: Το Melodi Grand Prix 2024 song-writing camp ξεκινάει στο Όσλο!

Στην πρωτεύουσα της Νορβηγίας ξεκίνησε το camp για τη σύνθεση τραγουδιών για τo Melodi Grand Prix 2024.

Ο επικεφαλής της αντιπροσωπείας της Νορβηγίας, Stig Karlsen, μοιράστηκε σε Instagram story του, ότι ξεκίνησε το  camp για την σύνθεση τραγουδιών για την επόμενη χρονιά του Melodi Grand Prix. Το camp λαμβάνει χώρα στο Røverstaden του Όσλο και μέσω αυτού ενδέχεται να δημιουργηθούν κάποιες από τις συμμετοχές της επόμενης χρονιάς.

No description available.

Μια ενδιαφέρουσα άποψη εξέφρασε ο Stig Karlsen, ο οποίος αποκάλυψε πως η φέτος η Νορβηγία έχει την καλύτερη ευκαιρία να κερδίσει τον διαγωνισμό από το 2009. Η Νορβηγία είναι αυτή τη στιγμή το τέταρτο φαβορί για να κερδίσει τον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2023. Είναι η καλύτερη θέση που έχει βρεθεί από τους bookmakers μετά την Eurovision 2018 στη Λισαβόνα.

Η Alessandra Mele και το “Queen of Kings” γνωρίζουν μεγάλη επιτυχία. Το τραγούδι έχει γίνει viral hit σε πολλές χώρες έχοντας συγκεντρώσει σχεδόν 29 εκατομμύρια streams στο Spotify και 133 εκατομμύρια προβολές σε βίντεο στο TikTok από την κυκλοφορία του στις αρχές Ιανουαρίου.

Υπενθυμίζουμε πως η Νορβηγία στην Eurovision 2023 εμφανίζεται στον πρώτο ημιτελικό της 9ης Μαΐου με σειρά εμφάνισης 01. Επομένως, η Νορβηγία θα είναι η χώρα που θα ανοίξει το διαγωνιστικό μέρος του φετινού διαγωνισμού.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το reaction video της ομάδας του EurovisionFun στην συμμετοχή της Νορβηγίας.

Πηγή: eurovoix.com

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για να μαθαίνετε όλες τις εξελίξεις για τον αγαπημένο σας διαγωνισμό! 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *