Conchita: Η αντίδραση της στην Ελληνική συμμετοχή!

Πρίν απο λίγες ώρες, η νικήτρια του διαγωνισμού Conchita Wurst, δημοσίευσε στο προσωπικό της κανάλι στο YouTube ένα απόσπασμα από την αντίδραση της για το τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει φέτος στον διαγωνισμό.

Γενικότερα, η καλλιτέχνιδα σχολιάζει όλες τις φετινές συμμετοχές σε ξεχωριστά βίντεο δημιουργόντας μια σειρά ονομαζόμενη “OZAA ESC” με συμπαρουσιαστή τον Marvin. Ήρθε η στιγμή να σχολιάσει το “What They Say” με ερμηνευτή τον νεαρό δεκαεξάχρονο Victor Vernicos.

Η Conchita επισήμανε:

“Λοιπόν, τρία συστατικά χρειάζονται για ένα τραγούδι της Eurovision, θα πρέπει να είναι κάτι καινούργιο, κάτι παλιό και κάτι δανεισμένο. Θεωρώ την απόδοση του πολύ σταθερή, η φωνή του είναι εξαιρετικά βαθιά για την ηλικία του.”

O Marvin ρωτάει την Conchita εάν της αρέσει η βροχή στο Video Clip του Victor και η απάντηση της ήταν:

“Αγαπώ την βροχή, θεωρώ ότι είναι ένα τραγούδι που θα άκουγα στο ραδιόφωνο, στο αυστριακό ραδιόφωνο θα ήταν διασκεδαστικό, πιστεύω ότι θα έπαιζε πάνω, κάτω και τριγύρω. Είναι ένα ραδιοφωνικό τραγούδι, είναι μονότονο. Θεωρώ ότι έχει εξαιρετική φωνή, η εμφάνιση του είναι ωραία. Έχω δεί πολλούς νεαρούς περφόρμερ, κυρίως άνδρες να εκτελούν το τραγούδι έτσι με τις “υφές””.

Το απόσπασμα μπορείτε να το βρείτε παρακάτω:

Για να δείτε ολόκληρο το βίντεο με την αντίδραση την Conchita και του Marvin στην Ελληνική συμμετοχή, θα χρειαστεί να πληρώσετε συνδρομή στο WURSTTV.com.

Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν στο Λίβερπουλ:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλα όσα αφορούν την Ελληνική συμμετοχή και τον αγαπημένο μας διαγωνισμό!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *