Melissa Mantzoukis: «Δεν θα κυκλοφορήσω το Liar – Eurovision τέλος»!

Την πρώτη δημόσια δήλωση της έκανε η νεαρή τραγουδίστρια Melissa Mantzoukis, ύστερα από την ανακοίνωση του Victor Vernicos ως εκπροσώπου μας και την απαρχή της διαμάχης της με την ΕΡΤ.

Μέσα από ένα LIVE, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Melissa δέχτηκε πολλά μηνύματα για την Eurovision, όπως εάν σκέφτεται να ξαναδοκιμάσει την τύχη της ή αν θα κυκλοφορήσει το Liar, το τραγούδι που ήρθε δεύτερο πίσω από το What They Say, στην επιλογή της ΕΡΤ, με την ίδια να απαντά:

Δεν θα κυκλοφορήσω το Liar. Το κεφάλαιο Eurovision έχει κλείσει, μην το ανοίξουμε πάλι.

Φανερά απογοητευμένη η νεαρή τραγουδίστρια δείχνει δυσαρεστημένη με το τελικό αποτέλεσμα και δίνει τέλος στο όνειρο της να βρεθεί στον διαγωνισμό.

Υπενθυμίζουμε, ότι η Melissa Mantzoukis, έχει κινήσει δικαστικά το θέμα εναντίον της ΕΡΤ, με την οριστική επίλυση της διαφοράς, να πραγματοποιείται τον ερχόμενο μήνα.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τον επερχόμενο διαγωνισμό τραγουδιού!

19 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Τ;
    Τ; says:

    Πολύ κρίμα. Αλλά αυτά γίνονται όταν η ερτ καταφέρνει να περάσει από το υπόδειγμα των 2 προηγούμενων ετών, σ μη αξιοκρατικες διαδικασίες. Ας ελπίσουμε πάρα τις δηλώσεις της και να κυκλοφορήσει το τραγούδι και να ξανά υποβάλλει τραγούδι

    Απάντηση
  2. ΜΕΛΙΣΣΑ ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
    ΜΕΛΙΣΣΑ ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ says:

    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΡΤ! ΕΚΑΝΕΣ ΕΝΑ 19ΧΡΟΝΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΚΗΝΥΓΑΕΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΩΝΙΕΣ ΣΑΣ! ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΣΑΣ ΦΕΤΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΧΡΟΝΙΑ! ΑΛΗΤΕΣ!

    Απάντηση
  3. Vasilis
    Vasilis says:

    Κρίμα. Είναι απογοητευμένη τώρα και πολύ λογικό αλλα δεν πρέπει να τα παρατήσει, θέλουμε πολύ να την δούμε κάποια στιγμή στο διαγωνισμό. Μακάρι να αλλάξει γνώμη και να ξανά προσπαθήσει στα επόμενα χρόνια με την Γερμανία η με άλλη χώρα. Εύχομαι να τιμωρηθούν οι κόπανοι της ΕΡΤ για αυτό που της έκαναν.

    Απάντηση
  4. Tina
    Tina says:

    Είναι πολύ νέα για να απογοητεύεται ίσως όταν περάσει ένα εύλογο διάστημα να επανεξετάσει μια πιθανή συμμετοχή της στη Γιουροβίζιον .Πάντως αν υπήρχε ελληνικός τελικός όπως παλαιότερα θα μπορούσαμε να δούμε και να ακούσουμε ζωντανά τον Βερνίκο την Μαντζουκης και οποιονδήποτε άλλο καλλιτέχνη και να κρίνουμε ποιος αξίζει να μας εκπροσωπήσει φέτος αποδείχτηκε πόσο μεγάλο λάθος είναι η εμπλοκή καλλιτεχνικής επιτροπής ενώ το σωστό είναι ο τελικός εκπρόσωπος να επιλέγεται μόνο από το κοινό για να αποφεύγονται παρατράγουδα όπως τα φετινά .

    Απάντηση
    • Vasilis
      Vasilis says:

      Έτσι πιστεύω και εγώ. Να ξανα προσπαθήσει μια άλλη χρονιά στη Γερμανία. Εκεί δεν θα χουν ούτε Παπαδημητρίου, ούτε Κοζάκου να αλλοιώνουν τα αποτελέσματα. Δεν πρέπει να τα παρατήσει, εξαιτίας τους.

      Απάντηση
  5. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Όλοι εσείς που λέτε ότι πρέπει να αφήσουμε τα όσα έκανε η ΕΡΤ και να μην βάζουμε μαύρα σύννεφα στην προσπάθεια του 16χρονου Βίκτωρα, τι έχετε να πείτε για την 19χρονη Μελίσα που εξαιτίας της ΕΡΤ και της μη δημοκρατικής και καθόλου διαφανής διαδικασίας που πλέον φαίνεται πόσο στημένη ήταν, έκανε ένα κορίτσι να απογοητευτεί για την αδικία που υπέστη και να αφήσει (ελπίζω προσωρινά και λόγω απογοήτευσης με την ξεφτιλΕΡΤ) το όνειρο της Eurovision;
    Μακάρι όταν περάσει το συναίσθημα της αδικίας και της ματαίωσης να το ξανά σκεφτεί και να προσπαθήσει να εκπροσωπήσει ή την Ελλάδα ή την Γερμανία ή την Γεωργία…
    Όσο για τα πρόσωπα και τη διαδικασία της ΕΡΤ ξυλωμα χθες!
    ΥΓ: μην αρχίσετε πάλι τα “μαυριζετε την συμμετοχή μας” η ίδια η ΕΡΤ τη μαύρισε φέτος με τα καραγκιοζιλικια της. Προσωπικά πιστεύω ότι ακόμα και εθνικός τελικός να γινόταν θα τα μαγειρευαν όπως συνέβη στην Πολωνία. Ανεξάρτητα με το τι θα κάνει ο Βίκτωρας ελπίζω σε τηλεθέαση η ΕΡΤ να πατώσει.

    Απάντηση
    • Vasilis
      Vasilis says:

      Έχεις απόλυτο δίκιο. Είναι λογικό μια νιώθει απογοητευμένη και αδικία προς το πρόσωπο της αλλά δεν πρέπει να τα παρατήσει. Αν θέλει πολύ να βρεθεί στο διαγωνισμό πρέπει να επιμείνει μέχρι να τα καταφέρει. Βέβαια δύσκολο με την Ελλάδα πλέον, αλλά με τη Γερμανία μπορεί να το κάνει αν θελήσει να συμμετάσχει στον εθνικό τελικό. Αν πραγματικά είναι το όνειρο της, πρέπει να το κυνηγήσει. Η Eurovision χρειάζεται καλλιτέχνες σαν αυτή. Μελίσσα αν μας διαβάζεις, ξανασκέψου το!!

      Απάντηση
  6. vangelis vt
    vangelis vt says:

    Δεν θα κυκλοφορήσει γιατί ψάχνουν να το πουλήσουν κάποια άλλη χρονιά σε άλλη χώρα, πιθανότατα με άλλη τραγουδίστρια. Για αυτό και αντέδρασαν όταν διέρρευσε.

    Απάντηση
  7. Panos
    Panos says:

    Σιγά τη Σακίρα που χάσαμε και μοιρολογάτε όλοι στα σχόλια. Τόσο σπουδαία τραγουδιάρα είναι που παραιτείται από τη μουσική επειδή η ΕΡΤ δεν της έκανε τα χατίρια

    Απάντηση
  8. Γιάννης Α Γιάννης
    Γιάννης Α Γιάννης says:

    Καμια ΕΡΤ δεν της στέρησε το όνειρο. Μην ξεχνάμε οτι κ η κριτικη επιτροπη εχει λόγο. Δεν εβγαζε το κοινο μονο τον νικητή. Λογικα το τραγουδι θα το πλασάρουν σε κανέναν άλλο “πωλητη” αφου εδω δεν ευδοκίμησε, γι αυτό δεν το κυκλοφορεί. Δεν ξερει να χάνει η Melissa κ αυτό δεν θα της βγει σε καλό…

    Απάντηση
  9. Vasilis
    Vasilis says:

    Έτσι πιστεύω και εγώ. Να ξανα προσπαθήσει μια άλλη χρονιά στη Γερμανία. Εκεί δεν θα χουν ούτε Παπαδημητρίου, ούτε Κοζάκου να αλλοιώνουν τα αποτελέσματα. Δεν πρέπει να τα παρατήσει, εξαιτίας τους.

    Απάντηση
  10. Στέφανος
    Στέφανος says:

    Η Ευαγγελία έχει κοπεί τρεις φορές.
    Η Φουρέιρα έχει κοπεί τρεις φορές.
    Ο Leon of Athens δύο.
    Η Μόνικα επίσης κόπηκε.
    Οι παραπάνω δεν έφτασαν καν στην τελική φάση. Και η Μελίσα κινήθηκε δικαστικά επειδή δεν την επέλεξαν.

    Θα το πω: “άσε μας κουκλίτσα μου”. Να τιμωρήσεις και τους δημιουργούς του τραγουδιού και μη το κυκλοφορείς. Μη σέβεσαι ούτε αυτούς, ούτε το κοινό που σε ακολουθεί. Μόνο ο πληγωμένος σου εγωισμός έχει αξία. Μείνετε μαζί αγαπημένοι, γιατί θα γίνει ο μοναδικός κολλητός σου.

    Καλά μυαλά.

    Απάντηση
    • Namana
      Namana says:

      Θα συμφωνήσω. Βάλε όμως και τον Κοντόπουλο και το παρεάκι του στο κάδρο. Δεν πέρασε το τραγούδι του για πρώτη φορά και προσπαθεί με κάθε τρόπο να μην πάει καλά το τραγούδι του Βίκτωρα.

      Απάντηση
  11. Giorgos Ts
    Giorgos Ts says:

    Λογικό να είναι στεναχωρημένη η κοπέλα γιατί έριξε κόπο,χρημα και χρόνο για να ετοιμάσει όλο αυτό που είχε ετοιμάσει κι κρίμα που δεν θα το ακούσουμε! Αν ήταν όλα καθαρά από την πλευρά της ΕΡΤ δεν πιστεύω ότι θα κινούταν νομικά αλλά το ψάρι βρωμουσε από το κεφάλι από μιας αρχής όποτε καλε έκανε! Ελπίζω να συμμετάσχει κάποια στιγμή με την Γερμανία γιατί έχει φωνάρα!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *