Ελλάδα: Shout Out, What they Say ή Liar; Ψηφίστε στο poll μας!

Μέρος των τριών υποψήφιων τραγουδιών που συμμετέχουν στην τελική φάση επιλογής της ΕΡΤ έχουν διαρρεύσει στο διαδίκτυο με τα σχόλια των φίλων της Eurovision να ποικίλουν και τις αντιδράσεις να είναι κυριολεκτικά χιλιάδες.

Επί δύο ημέρες το #Eurovision ήταν στις τάσεις στην Ελλάδα, αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά πόσο πολύ αγαπούν οι Έλληνες τον διαγωνισμό. Αν και είναι πρώιμο καθώς για το Liar, αλλά κυρίως για το What They Say το απόσπασμα που κυκλοφόρησε είναι σε κακή ποιότητα, αποφασίσαμε να πραγματοποιήσουμε αυτό το poll για να πάρουμε μία γεύση από τις προτιμήσεις των αναγνωστών μας.

Μπορείτε να ακούσετε εφόσον δεν θυμάστε τα αποσπάσματα του Shout Out, What they Say και Liar στα προηγούμενα μας άρθρα και με την ψήφο σας να διαμορφώσετε τα αποτελέσματα του poll μας. Για μία ακόμη φορά αναφέρουμε πως από κάθε ip είναι δυνατόν να ψηφίσεις μία και μόνο φορά, ώστε να είναι αξιόπιστο το αποτέλεσμα του poll μας.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

69 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Panos
    Panos says:

    Δεν υπάρχει σύγκριση! Μίλησε και η Επιτροπή των 70 και όλοι στα γκρουπ, στα σχόλια και στο Twitter. Μόνο το Liar μπορεί να συνεχίσει τα καλά αποτελέσματα της Stefania και της Amanda. Ο κ.Ζούλας δεν το βλέπει;

    Απάντηση
  2. Τina
    Τina says:

    Αυτό που βλέπω όλες αυτές τις μέρες είναι μια επιτροπή κατώτερη των περιστάσεων ενα ντουέτο που θέλει πάση θυσία να πάει στη eurovision και ας αποκλειστεί η χώρα μας εξαιτίας του τραγουδιού τους αν ενδιαφεροντουσαν για όλα αυτά τα αρνητικά σχόλια θα είχαν αποσυρθεί και δεν θα συνεχιζόταν αυτή παρωδία αλλά δυστυχώς διαπιστώνω μια απάθεια .

    Απάντηση
  3. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Σήμερα(πρέπει επιτέλους!!!) ή αύριο λογικά θα υπάρξει ανακοίνωση! Πρέπει να υπάρξει ανακοίνωση γιατί έχουμε γίνει ρεζίλι πανευρωπαϊκά. Αν επιλεγεί οτιδήποτε άλλο εκτός της Μελίσα που ήταν και η ξεκάθαρη απόφαση της επιτροπής κοινού και φαίνεται ότι είναι το μόνο που μπορεί να διεκδικήσει μια καλή θέση, θα γίνει χαμός. Ειδικά αν σταλθεί το ντουέτο. Προσωπικά, θα σχολιάσω πολύ άσχημα και τους 7 τις ΕΡΤ και τα δύο κορίτσια και τον Ζούλα γιατί όποιος δε καταλαβαίνει με το καλό ζητάει το τομάρι του να ακούσει χοντράδες….
    Πάντως ακόμα και αν βγει η ΕΡΤ και ανακοινώσει τη Μελίσα, μετά από όλα αυτά εγώ έχω χάσει την αξιοπιστία μου στην ΕΡΤ και μου επαληθεύει ότι τα δύο προηγούμενα καλά αποτελέσματα ήταν θέμα τύχης. Τύχη που υπήρξαν 1-2 καλά κομμάτια και τύχη που δεν υπήρξε κάποιο βύσμα για να τα καπελωσει! (Βλ. Φέτος που αυτό το αισχος έχει βρεθεί τελική τριάδα). Κοινώς κατέστρεψαν ο,τι έχτιζαν.
    Εγώ, αν ήμουν καλλιτέχνης, όσο η δομή της επιτροπής της ΕΡΤ είναι η συγκεκριμένη και τα επόμενα χρόνια (δηλ. Μικρός αριθμός, ηλικίες 50+ μόνο, 6/7 άνδρες και οι περισσότεροι στελέχη της ΕΡΤ και όχι τόσο σχετικοί με το διαγωνισμό της Eurovision) δεν θα κατέθετα κομμάτι ακόμα και αν με πλήρωναν.
    Κρίμα πραγματικά!

    Απάντηση
  4. Δημήτρης
    Δημήτρης says:

    Η αλήθεια είναι πως αυτό το poll δεν είναι αρκετά αντιπροσοπευτικο γιατί το τραγούδι του Βίκτωρα δεν ακούγεται πάρα μόνο μια βοη! Παρόλα αυτά ακόμα θα προτιμούσα την μέλισσα ενα καθοροαιμο dance pop τραγούδι που με μια ωραία αγωνίζεται για ένα καλό αποτέλεσμα

    Απάντηση
  5. Eurofan
    Eurofan says:

    Αν δεν πάει η Μελισσα ή εστω ο Βικτορ και πανε οι φίλες του προεδρου της ΕΡΤ, Χάννες Μοντάνες απο τα λιντλ, θα ειναι η μεγαλύτερη ξεφτίλα στην ιστορία της νεότερης διαπλοκής στην ΕΡΤ. ΚΙ ΕΧΟΥΜΕ Κ ΕΚΛΟΓΕΣ,good luck with that!

    Απάντηση
  6. Label 0
    Label 0 says:

    Εννοειται η Μελίσσα μας!

    Προς αγαπητούς συντάκτες: Γνωρίζετε ποιός είναι ο λόγος της τραγικής αργοπορίας; Δε δικαιολογείται τόση κατ’εμέ! Να περιμένουμε έστω κάτι αύριο;

    Απάντηση
  7. Northman
    Northman says:

    Πιστεύω ότι μόνο το Liar έχει προοπτική για 10αδα. Παρόλο που ο Victor έχει πολύ καλή φωνή και το απόσπασμα του What they say με όλα όσα έχουν ειπωθεί, σε προϊδεάζουν για κάτι καλό, προσωπικά το φοβάμαι σαν επιλογή. Πέρσι τρείς ανδρικές μπαλάντες (Αυστραλία, Αζερμπαϊτζάν, Ελβετία) κατέληξαν 15-17 στον τελικό για παράδειγμα. Δεν σχολιάζω καν το Shout out!!

    Απάντηση
  8. Andreas
    Andreas says:

    Ρε παιδιά πως να ψηφίσουμε όταν ένα από τα 3 ακούγεται σαν μια βοή; Το μόνο που μπορούμε να κρίνουμε είναι το shout out που είχε κάπως καλύτερη ποιότητα στον ήχο.

    Απάντηση
  9. Spyros Stefanakis
    Spyros Stefanakis says:

    Τέτοια ποσοστά το LIAR ούτε ο Ντάνος στο Survivor και η ΕΡΤ επιμένει στο shout out; Μας αξίζει πάτος και του χρόνου ριζικές αλλαγές και όλοι στα σπίτια τους. Κουραστήκαμε

    Απάντηση
  10. Σπύροσ
    Σπύροσ says:

    liar οπωσδήποτε!!!Πραγματικά ντροπή στα 33 ατομα που ειπαν shout out!’Η καποιοσ θα τρολαρει ή ήρθαν και εδω τα βυσματα!!!Εκτοσ και αν καποιοσ εχει κοφωση και του αρεσε ο τιτλοσ χαχαχα.#MELISSATEAM

    Απάντηση
  11. Giannis Argyriou
    Giannis Argyriou says:

    Να ενημέρωσω πως από το σύστημα έχουμε την δυνατοτητα να βλέπουμε όταν ερχονται ψήφοι απο την ίδια ip και να τις αφαιρούμε. Ο φιλος λοιπον ή η φιλη από την Αθηνα (καθως βλέπουμε και την ip και την διευθυνση του ταυτοχρονα) που μπηκε στον κοπο να ψηφισει 123 φορες το ιδιο τραγουδι, το εκανε αδικως γιατι οι ψηφοι του αφαιρεθηκαν…

    Απάντηση
  12. Stavros
    Stavros says:

    Δυστυχως δεν αρμοζει με το σαιτ αλλα νομιζω εκρφαζω την οργη ολονων μας. Ρε μλκες σοβαρα τωρα ΠΟΙΟΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΤΟ ΝΤΟΥΕΤΟ; Η απο κεκτημενη ταχυτητα ή ηρθαν τρολακια για χαβαλε! Επειδη ειμαι σιγουρος οτι η ερτ διαβαζει το σαιτ σας, εχω να πω πως χειριζεστε κομψα και επαγγελματικα το θεμα(δηλαδη συνεχη αρθρα για το ντουετο και την δυσφορια του κοσμου, poll κτλ χωρις ομως ξεκαθαρη θεση.) ΝΤΡΟΠΗ πραγματικα να μην γνωριζουμε τιποτα. Ας κανανε εναν τελικο ρε παιδια και να μασταν 50-50 επιτροπη-κοινο. Τωρα τι μυστικοπαθεια ειναι αυτη; Και να σου ο γερος με το καπελο, να το ντουετο που απο τελευταιο στο κοινο ειναι τριτο(χαχαχαχαχαχααχ), τωρα ενω δωσανε στο κοινο επιλογη μονοι τους κοβουν 3αδες, 5αδες κτλ. Ρε ρεζιλι πανευρωπαιακα γιναμε. Και η μελισσα να παει ηδη εχουμε πληγωθει σημαντικα τοσο απο στοιχηματα και φανς που γελανε(βεβαια στη γιουροβιζιον ποσως με νοιαζει τι πιστευουν οι φανατικοι αφου ουτε το 1% του κοινου του τελικου δεν ειναι). Τιποτα αν δεν δω ανακοινωση το αργοτερο μεχρι το σ/κ θα τους παρει και θα τους σηκωσει!
    ΥΓ: Το punk-pop ειναι ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ σαν ειδος μουσικης εχει υπαρξει εβερ. Μονο κατι κοριτσακια το ακουγαν μεχρι το 2010 και τιποτα κατσαπλιαδες σαν τον Machine Gun Kelly. Πραγματικα οι τυποι της επιτροπης γελιοι και κριντζ!

    Απάντηση
  13. ΟΧΙΙΙΙΙ
    ΟΧΙΙΙΙΙ says:

    ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ!!!!!!!ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ!!!!!!ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΟΝ ΒΙΚΤΩΡΑ!!!!ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΙΝΣΤΑΓΡΑΜ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ EUROVISION THN EBU ΕΝΩ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΜΟΝΟ ΤΟ SITE ΤΗΣ EUROVISION FUN!!!!!!!!!!!

    Απάντηση
  14. Giorgos T
    Giorgos T says:

    Ποσό γελοίοι είναι κάποιοι! Πραγματικά! Με το να μπαίνουν και να ψηφίσουν αυτό το έκτρωμα τι καταλαβαίνουν ; Μπράβο Γιάννη.!

    Απάντηση
  15. Γιώργος
    Γιώργος says:

    Σοβαρά τώρα, η ψηφοφορία δεν μπορεί να είναι αντικειμενική γιατί δεν έχουμε ακούσει ουσιαστικά καθόλου από το τραγούδι του Victor. Στα υπόλοιπα, εκτός από το shout out που είναι εκτός τόπου και χρόνου και ίσως το συναντούσαμε μόνο σε κανέναν τελικό Μάλτας ή Μολδαβίας, το τραγούδι της Melissa είναι αξιοπρεπέστατο αλλά δυστυχώς όχι κάτι το ιδιαίτερο. Παρόμοια τραγούδια συναντάμε πολύ συχνά ιδιαίτερα σε σκανδιναβικούς τελικούς. Die together μάλλον δεν υπάρχει φέτος οπότε ρεαλιστικός στόχος θα είναι η πρόκριση στον τελικό και τα πράγματα από εκεί και πέρα δεν θα είναι τόσο απλά. Συν το μέχρι στιγμής πολύ κακό κλίμα επιλογής της συμμετοχής μας που μόνο αισιοδοξία δεν φέρνει. Αναμένοντας λοιπόν…

    Απάντηση
  16. Stavroula
    Stavroula says:

    Δεν καταλαβαινω πραγματικά γιατί αργεί τόσο πολύ η ερτ να ανακοινώσει την τελική απόφαση . Είμαστε όλοι συχγυσμενοι , νευριασμένοι ή απλά ανυπόμονοι . Τουλάχιστον ας πει πότε θα βγει η ανακοίνωση . Υποτίθεται μέχρι τέλος ιανουαρίου θα γνωρίζαμε εκπρόσωπο . Ελπίζω να αργούν για καλό ….!

    Απάντηση
  17. Ben
    Ben says:

    Νομίζω στο σημείο που έχει φτάσει η κατάσταση και με το αδιανόητο μπάχαλο εκεί που πιστεύαμε ότι η ΕΡΤ έχει σοβαρευτεί, το μόνο που μένει είναι να “διαρρευσουν” και τα τρία τραγούδια, να βγουν στη δημοσιότητα ολόκληρα και σε καλή ποιότητα. Για να δει ο κόσμος και να κρίνει αντικειμενικά και χωρίς σκιές, και να εκφράσει με όποιον τροπο κρίνει αυτό που θέλει στην ΕΡΤ. Όσο εκκρεμει αυτή η κατασταση με τις φήμες ότι ένα αδιανόητο εκτός τόπου και χρόνου ντουέτο για μπουμερς κέρδισε την ψήφο της επιτροπής, ενώ τα δύο αρτιότερα τραγούδια είναι χαμηλοτερα και κυκλοφορούν εδώ κ εκεί σε χάλια ποιότητα, πιστέψτε με μόνο ζημιά κάνει στη χώρα μας. Έχει ήδη διαμορφωθεί ένα αρκετά αρνητικό κλίμα μεταξύ ξένων φανς και μπλόγκερς που δεν ξέρω αν πλέον είναι αναστρεψιμο.

    Απάντηση
  18. ESC23
    ESC23 says:

    Από τα αποσπάσματα που κυκλοφόρησαν:
    Shout Out: μου θυμίζει της Δανίας του 2022, πιστεύω θα είχε ανάλογη τύχη (ωστόσο θεωρώ υπερβολικό το ότι βαθμολογήθηκε από την πλειοψηφία με 1/10)
    Liar: κακή ποιότητα ήχου, δεν με εντυπωσίασε ιδιαίτερα. Ελπίζω ολόκληρο και με καλύτερη ποιότητα ήχου να καταφέρει να με κερδίσει!!
    What they Say: το μόνο που μου κέντρισε το ενδιαφέρον. Δεν με αγχώνει το νεαρό της ηλικίας του και νομίζω είναι καιρός να στείλουμε αντρική φωνή !

    Απάντηση
  19. Χριστίνα
    Χριστίνα says:

    Θα χρειάζεται καν ΠΟΛ η Μελίσσα αξιζει να βρεθεί στην σκηνή της Γιουροβίζιον! Έχει όλο το πακέτο για να πάει και να σκίσει. Όχι οι άλλες με το Χάνα Μοντανα τραγούδι!

    Απάντηση
  20. My view
    My view says:

    Σας παρακαλώ δείτε την παρακάτω σκέψη μου και αν πιστεύετε ότι είναι σωστή, κάντε ένα άρθρο ή μεταφέρετέ το στους αρμόδιους: Όταν η επιτροπή πολιτών ψήφισε, είχε να ψηφίσει ανάμεσα σε 7 κομμάτια. Τώρα που η επιτροπή της ερτ υποτίθεται ψηφίζει, εχει να ψηφίσει ανάμεσα σε 3 κομμάτια. Αυτό δεν είναι άδικο δεδομένης και της ποσοστιαίας αναγωγής των ψήφων ώστε να φτάσουμε στο 50,4% διαμόρφωση αποτελέσματος από κοινό και 49,6% από επιτροπή? Μπορώ να το αναλύσω και λίγο ακόμα για να καταλάβετε: Όταν πχ ακούνε 70 άτομα 7 τραγούδια είναι λογικό να διασπαστουν περισσότερο οι ψήφοι τους από ότι εάν άκουγαν λιγότερα. Έτσι το ποσοστό επί τοις εκατό που θα πάρει το πρώτο κομμάτι θα είναι σαφέστατα μικρότερο από το αντίστοιχο ποσοστό που θα δώσει τώρα η επιτροπή της ερτ στο δικό της πρώτο κομμάτι (αφού αυτοί επιλέγουν ανάμεσα σε τρία και άρα θα υπάρχει μεγαλύτερη συσπείρωση ψήφων). Είναι άδικο το κοινό να βαθμολογεί ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ κομμάτι της διαδικασίας και η επιτροπή της ερτ ΆΛΛΟ κομμάτι της διαδικασίας (σσ το οποίο άλλωστε το αποφάσισε και αυθαίρετα την τελευταία στιγμή). Η επιτροπή έχοντας μόνο 3, πλέον, τραγούδια να ψηφίσει, μπορεί πιο εύκολα να συσπειρωθει υπέρ ενός τραγουδιού και έτσι το συγκεκριμένο τραγούδι να πάρει το 80 ή 90% των ψήφων της επιτροπής της ΕΡΤ, ΕΝΩ κάτι τέτοιο ήταν πρακτικά αδύνατο να συμβεί με την επιτροπή κοινού που είχε στη διάθεσή της 7 επιλογές και έτσι ειναι απίθανο να πάρει το πρώτο κομμάτι που βγήκε στο κοινό ένα τρελό ποσοστό επί της εκατό. Είναι αυθαίρετο πολύ αυτό που έγινε γιατί τώρα μπορεί παρα πολύ εύκολα η επιτροπή της ερτ να καπελωσει το αποτέλεσμα του κοινού και να τα γυρίσει όλα τούμπα.

    Απάντηση
    • Chris
      Chris says:

      Είναι σωστή η παρατήρηση σου και απόλυτα διακιολογημένο το σκεπτικό σου καθώς δεν γνωρίζουμε ακριβώς τον τρόπο που κάνουνε τον υπολογισμό.
      Παρόλα αυτά θεωρώ πως στην περίπτωση αυτή θα προσαρμοστεί η ψήφος του κοινού αντιστοίχως. Δηλαδή για κάθε έναν από τα 70 μέλη θα προσαρμόσουν την βαθμολογία σε 12, 10 και 8 συμφωνα με τη σειρά που τα κατέταξαν. Άρα θεωρητικά δεν θα υπάρχει πρόβλημα με τον πραγματικό αριθμό των βαθμών μεταξύ επιτροπής και κοινού. Απο εκεί και πέρα προφανώς όταν η επιτροπή γνωρίζει τα αποτελεσματα του κοινού μπορεί να καθορίσει το αποτέλεσμα ψηφίζοντας στοχευμένα. Είναι όλο λάθος όπως έγινε εν ολίγοις…

      Απάντηση
  21. Label 0
    Label 0 says:

    Αυριο δεν υπαρχει περιπτωση να ανακοινωθει το αποτελεσμα δυστυχως.

    Το αποτελεσμα θα ανακοινωθει απο την εκπομπη Στουντιο 4. Το Στουντιο 4 αυριο, οπως και σημερα θα παιξει μαγνητοσκοπημενο κι οχι λαιβ διοτι αλλαζουν Στουντιο και γινεται μεγαλη μετακομιση. Το Στουντιο του Στουντιο 4 θα χρησιμοποιηθει μαλλον ως εξτρα χωρος για πολιτικες εκπομπες λογω εκλογων
    .

    Οπότε το πιο λογικό ειναι η ανακοινωση να γινει τη Δευτερα!

    Απάντηση
    • Κωνσταντίνος
      Κωνσταντίνος says:

      Δεν ξέρω αν επιλεγεί αυτή β εκπομπή ή εκείνη της Μελιτά και του Σεργουλόπουλου ή το κεντρικό δελτίο ειδήσεων…
      Πάντως όλες οι προηγούμενες ανακοινώσεις περί πλατφόρμας επιτροπής κοινού (ακόμα γελαω) περί 7αδας και 3αδας (γελια και εδώ) έγιναν από την εκπομπή πρωιαν σε είδον την μεσημβρίαν.
      Η ανακοίνωση πρέπει να γίνει και τώρα αν είναι δυνατόν! Έχει κάνει τεράστια ζημιά η ΕΡΤ για χάρη της επιτροπής και των καπριτσιων του ζουρλα που θέλει να στείλει τα βύσματα ντε και καλά! Η φετινή μας συμμετοχή -οποια και αν είναι εν τέλει – ήδη ξεκινάει προβληματικά. Γνώμη μου ότι μαζί με την ανακοίνωση πρέπει να δωθεί και ένα snippet 30″ με καθαρό ήχο. Αυτά που κάνουν αυτοί οι 7 άνθρωποι (+1 ο εγκέφαλος ζουλας) είναι πράγματα διδακτορικού καθεστώτος και τα βλέπαμε σε χώρες όπως η Λευκορωσία. Τραγελαφικοι!!! Ας ετοιμαστούν όλοι τους για πολύ κράξιμο και πολύ βρισιδι αν μετά από τόσες αντιδράσεις στείλουν τα βύσματα και όχι τη Μελίσα.

      Απάντηση
  22. Mariah
    Mariah says:

    Το Liar μπορεί να συνεχίσει την πετυχημένη πορεία του Last Dance και του Die Together. Αυτή τη φορά εκτός από μια θέση στην δεκάδα, θα μείνει και ένα ακόμα hit από την Ελλάδα στον διαγωνισμό. Ελπίζω η ΕΡΤ να αποφασίσει έξυπνα.

    Απάντηση
  23. Vasilis
    Vasilis says:

    Όπως σχολίασα και χθες, αισθάνομαι και φοβάμαι ότι επειδή όλοι θέλουμε την Melissa και τους τη χαλάσαμε με τη Καούρη και την Μαραγκού, για να μας την χαλάσουν και αυτοί θα στείλουν τον Βίκτωρ που δεν τρελενόμαστε κιόλας. Αλλά να ξέρουν ότι αν πάει αυτός και κυκλοφορήσει και του Κούρτη θα φάνε πάλι κράξιμο γιατί σίγουρα θα είναι πολύ καλύτερη μπαλάντα. Μετά από τραγούδι νίκης που είχαμε πέρσι, για να πάμε πάλι με μπαλάντα θα πρέπει να είναι κάτι πολύ σούπερ.
    Οπότε αν θέλουν να σώσουν την κατάσταση, στέλνουν Μελίσσα και Liar!

    Απάντηση
  24. Eurovision 2023
    Eurovision 2023 says:

    Καλησπερα σας! Θα ήθελα όποιος γνωρίζει να μου απαντήσει. Αλήθευει οτι πέρσυ η καουρη(η μαραγκού, εν πάσει περίπτωσει μια απο τις δυο) ηταν αναπληρωτικο μέλος της κριτικής επιτροπής της Ελλάδας στο Τελικό καο ημιτελικο της eurovision? Θελω να μαθω αν απο πέρσυ υφίσταται τα κονε της εν λογω καλλιτέχνιδος(γελάω) με την ερτ..

    Απάντηση
    • Κωνσταντίνος
      Κωνσταντίνος says:

      Αν δεν κάνω λάθος ναι. Η καουρη ήταν και η Μαραγκού έχει κάποια σχέση με τον ζουλα όπως φαίνεται και από το follow στο Instagram. Άρα μέσο/βύσμα επί 2! Προσωπικά θα τις κραξω πολύ χοντρά και τις 2 αφού δεν ντρέπονται εκείνες να αποσυρθούν, δεν θα ντραπω ούτε εγώ.

      Απάντηση
  25. Dimitris
    Dimitris says:

    Η ανακοίνωση ακόμα γίνεται πάντως. Όταν βγήκε η τελική τριάδα είπαν θα γίνει αυτή την εβδομάδα η ανακοίνωση του εκπροσώπου. Μόλις έσκασε το shout out και ακούστηκαν όλα αυτά δεν έγινε τίποτα. Άρα κατάλαβαμε ότι θα πήγαινε αυτό. Για ποιο λόγο δεν έχουν πεο τίποτα ακόμα; Παρασκευή πήγε. Πέρασαν οι μέρες. Φέτος από οργάνωση μηδέν. Και να μην πάει το shout out, η Ελλάδα φέτος θα είναι μια από τις χειρότερες χώρες σε θέμα οργάνωσης.

    Απάντηση
  26. Bill
    Bill says:

    Τι γίνεται ρε παιδιά με την ΕΡΤ ; Τι έχουν πάθει ; Πότε επιτέλους θα βγεί αυτή η ριμάδα η ανακοίνωση ; Πολύ το καθυστερούν και δεν ξέρω αν είναι για καλό.
    Ελπίζω να μην έχουμε καμία δυσάρεστη έκπληξη. Για Φεβρουαρίου το βλέπω, μη σας πω κατευθείαν τον Μάρτιο μαζί με το βίντεο κλιπ. Μα αν είναι δυνατόν φέτος!!

    Απάντηση
  27. Kostas
    Kostas says:

    ΠΑΙΔΙΑ συνεχίζουμε όλοι να στέλνουμε σε @eurovisionert στο ινστα και στον ζούλα και σε κοζακου και σε μπορούνη , χειρακη, Δρανίδου κλπ κ όσοι άλλοι έχουν ινστα και σοσιαλ από την αποστολή μηνύματα και DM’s ότι δεν θελουμε το ντουέτο! Ας κάνουμε οτι μπορούμε να μην πάει αυτό το ρεζίλι.

    Απάντηση
    • Kostas
      Kostas says:

      Insta μελών επιτροπής, προέδρου, υπευθύνων για σπαμ : παμε ολοι ! @kzoulas , @mariakozakou , @kostakisbourounis @dranidou , @dora_chiraki ΔΕΝ θα το αφησουμε ετσι ολοι μηνύματα προσωπικα κια δημοσια !

      Απάντηση
  28. Evangelie
    Evangelie says:

    Φεβρουάριος φτάνει και καμιά ακόμα ανακοίνωση. Δώστε την Μελίσσα στο λαό και αφήστε τα κοριτσάκια δίχως καμία πείρα. Η ΕΡΤ φέτος έχει χάσει την αίγλη της κρίμα πολύ κρίμα, να μπαίνουμε στο ίδιο σακί με άλλες χώρες που έχουν δράματα και μπαίνουν ανάμεσα και οι δικηγόροι. Έχουμε γίνει περίγελος στο Twitter.

    Απάντηση
  29. Label 0
    Label 0 says:

    Δύο λογαριασμοί στο twitter αφήνουν να εννοηθεί πως η επιτροπή της ΕΡΤ έχει ήδη επιλέξει τον Victor Vernicos. Αν μπορούσα θα επικολλούσα τα screenshot! Υπάρχει σχετικό ρεπορτάζ από μεριάς σας ή μήπως κάποιος αναγνώστης μπορεί να το επιβεβαιώσει;

    Μια χαρά το παιδί και μπράβο του αν ισχύει, αλλά πραγματικά είναι κρίμα η κριτική επιτροπή να διαλύει ένα μαζικό αποτέλεσμα του κοινού. Ήμαρτον με τη σοβαροφάνεια και τις συνεχόμενες μπαλάντες…

    Ας πάρουν παράδειγμα από αλλες χώρες (Ισπανία) που περσι οι επιτροπές ψήφισαν το απόλυτο banger και τους έφερε στο Τοπ 3.

    ΕΡΤ, αν μας βλέπεις μην πυροβολείς τα πόδια σου. Η λύση ειναι μία και έχει ονοματεπώνυμο: Melissa Mantzoukis.

    Σεβαστείτε το κοινό, επιτέλους. Καλώς ή κακώς πάντα το κοινό οταν χρειάστηκε να ψηφίσει σε εθνικό τελικό πάντα ψήφιζε σωστά.

    Απάντηση
      • Ben
        Ben says:

        Έχει περάσει από το μυαλό κανενός ότι ίσως η επιτροπή ήθελε εξαρχής το τραγούδι του Βερνίκου, αλλά φοβούμενο αντιδράσεις και σχόλια για “βύσματα” για την συγκεκριμένη υποψηφιότητα, να πέρασε στην τριάδα επίτηδες και το ντουέτο, ώστε ο κόσμος να ξεσπάσει εκεί και να αναλωθεί στη συζήτηση για το κακό τραγούδι ώσπου στο τέλος να βγουν να πουν ορίστε εμείς άλλο διαλέξαμε αξιοκρατικά, δεν διαλέξαμε το ντουέτο. Η αλήθεια είναι ότι φέτος μαζεύτηκαν αρκετές “εκλεκτικές συγγένειες” στις υποψηφιότητες και δεν μου βγάζετε από το μυαλό ότι η δημοσκοπική επιτροπή ήταν ένα εύρημα που φιλοδοξούσαν να αποτελέσει “μαξιλάρι” στις οποίες αντιδράσεις, σε περίπτωση που όντως διαλέξουν κάποιο από τα βύσματα.

        Απάντηση
        • Κωνσταντίνος
          Κωνσταντίνος says:

          Νομίζω ότι τόσο η επιτροπή κοινού όσο και το ευρύ κοινό έχει δείξει ότι δεν θα δεχτεί ιδιαίτερα οποιαδήποτε άλλη επιλογή πλην της Μελίσα. Αν η επιτροπουλα της ΕΡΤ ήθελα να στείλει τον Χ ή το Ψ καλλιτέχνη που έχει τους Χή Ψ γνωστούς ας μην έμπλεκε το κοινό σε όλο αυτό διοργανώνοντας ολόκληρη διαδικασία που τρέχει ήδη από το Σεπτέμβρη για να φτάνουμε Φλεβάρη και να μην υπάρχει ακόμα ανακοίνωση! Αυτά που κάνει η ΕΡΤ είναι γελοιοτητες και θα είμαι ιδιαίτερα επιφυλακτικος σε κάθε εσωτερική επιλογή που θα ακολουθήσει… Πολλά γίνονται κεκλεισμένων των θυρών εξάλλου όπως φαίνεται περίτρανα φέτος! Όπως και να χει η φετινή μας συμμετοχή -οποια και αν είναι στο τέλος – δεν θα βρεθεί στο Λίβερπουλ με τις καλύτερες αξιώσεις και όλα αυτά εξαιτίας του αρνητικού κλίματος που οι τσαρλατάνοι στην επιτροπή και ο ζουρλας δημιούργησαν! Κρίμα.

          Απάντηση
    • MARIA
      MARIA says:

      Και στον λογαριασμο του στο ινσταγκραμ ειναι ο μονοσ που ακολουθει την eurovision thn ebu την ερτ κτλπ.Το ειχα ξανα αναφερει.Η ερτ πρεπει να ξηπνησει αλλιωσ να καουν ολοι τουσ.ΑΙΣΧΟΣ

      Απάντηση
  30. Christos P
    Christos P says:

    Είναι η πρώτη φορά που σχολιάζω κάτι, αν και φυσικά παρακολουθώ όλα τα άρθρα των παιδιών ανελλιπώς.
    Η κατάσταση στην ΕΡΤ έχει καταντήσει τουλάχιστον γελοία. Δε νομίζω πως θα στείλουν το ντουέτο μετά από την μαζική κατακραυγή που έχει υποστεί (είτε η ΕΡΤ δε θα θέλει πλέον, είτε οι τραγουδίστριες θα έχουν ξενερώσει και δε θα θέλουν να πάνε).
    Ελπίζω μόνο να μη λειτουργήσει εκδικητικά η επιτροπή και στείλουν τον Βερνίκο, αντί της Mellisa. Δε λέω μια χαρά είναι το παιδί και ωραίο τραγούδι έχει, αλλά δε λέει δεύτερη συνεχόμενη χρονιά να στείλουμε μπαλάντα και λόγω της ηλικίας του δεν έχει ιδιαίτερη εμπειρία, οπότε η σκηνή της Eurovision μπορεί να τον καταπιεί. Συν του ότι πίσω από την πρότασή του, βρίσκεται η Panik, που εκτός από τον θρίαμβο της Φουρέιρα, έχει προσφέρει μόνο αποκλεισμούς και μεσαίες θέσεις στον τελικό τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Κύπρο. (Δε ξέρω αν φταίει βεβαία η δισκογραφική γι’ αυτά τα αποτελέσματα, αλλά το αναφέρω γιατί μπορεί να παίξει τον ρόλο του)
    Μακάρι όλη αυτή η καθυστέρηση να γίνεται για καλό και η ΕΡΤ εν τέλει να ακούσει την φωνή του κοινού. Δε θα χαθεί κι ο κόσμος αν δώσει λίγα λεφτά παραπάνω για να υποστηριχτεί σωστά το κομμάτι της Melissa.

    Απάντηση
  31. Dimitris
    Dimitris says:

    Αν ισχύει αυτό που βγήκε στο twitter για τον Βίκτωρα δεν είναι κακό. Απλώς δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο δεν ακούγεται καθόλου η Μελισσα. Βγήκε πρώτη στο κοινό. Πιστεύει πραγματικά η ΕΡΤ ότι το κοινό θα θέλει να συμμετάσχει ξανά σε κάποια διαδικασία επιλογής όταν αυτό που ψηφίζει περνάει σαν να μην είχε καμία αξία;

    Απάντηση
  32. Anonymous
    Anonymous says:

    Γνωρίζετε μήπως (όταν με το καλό βγει το τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει) άν θα το ακούσουμε και εμείς ή θα πρέπει να περιμένουμε άλλο τόσο ;

    Απάντηση
  33. Marika apo menidi
    Marika apo menidi says:

    Εγω θέλω να παει η Ελευθερία Αρβανιτάκη να εκπροσωπήσει την Ελλαδα. Φτάνει πια με τα αγλλοσαξονικα ποπ τραγούδια. Καιρός να στείλουμε κάτι Ελληνικό.

    Απάντηση
  34. Dhmhtrhs
    Dhmhtrhs says:

    Κρίμα που έχουμε τη Μελίσσα, φωνή άρτια, εμφάνιση που παίζει ρόλο, δυνατό τραγούδι dance διαφορετικό από ό,τι έχουμε στείλει, στήριξη από Γερμανία και ψήφοι televoting, στήριξη επιτροπής λόγω φωνής και Φωκά στη σκηνοθεσία και ακόμα το συζητάμε. Αντικειμενικά, θα φέρει το καλύτερο αποτέλεσμα και θα ακουστεί και το τραγούδι έξω. Απορώ με την επιτροπή μιας και η απόφαση είναι ολοφάνερη…

    Απάντηση
  35. Giorgos
    Giorgos says:

    Ελπίζω εκεί στην ΕΡΤ να ανακοινώσουν τον εκπρόσωπο αυτή την εβδομάδα και πρέπει να είναι η Μελίσσα. Έτσι όπως έγινε το πράγμα είναι καλό γι αυτούς να αποφασίσει το κοινό. Τζάμπα κουβάλησαν 70 άτομα; Φέτος γίναμε χειρότεροι από χώρες που έχουν τη διαφθορά στο αίμα τους και κάθε χρόνο έχουν δράματα. Μεγάλες μαύρες στιγμές για την ΕΡΤ.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *