Noa Kirel: “Το Tattoo είναι υπέροχο, αλλά δύσκολα θα καταφέρει να κερδίσει”!

Μία πραγματικά εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε η Noa Kirel, εκπρόσωπος του Ισραήλ στην Eurovision 2023, στο μεγαλύτερο περιοδικό της χώρας Israel Hayom. H Noa αποκαλύπτει που έχει θέσει τον πήχη στο διαγωνισμό, αναφέρεται στον ανταγωνισμό και φυσικά στην Loreen, αλλά μας δίνει και περισσότερα στοιχεία για την σκηνική της εμφάνιση.

Η πρώτη μου απάντηση για την Eurovision ήταν αρνητική

Δυσκολεύτηκε όπως φαίνεται η δημόσια τηλεόραση του Ισραήλ να πείσει την Noa Kirel να πει το ναι για την εκπροσώπηση της χώρας στον φετινό διαγωνισμό.

Η πρόταση έγινε από πολύ νωρίς, αλλά η ίδια ήταν αρνητική αρχικά, αφού ουδέποτε μέχρι σήμερα είχε λάβει μέρος σε κάποιο διαγωνισμό. Αυτοί που την έπεισαν ώστε να αποδεχθεί τελικά αυτή την πρόκληση, ήταν ο πατέρας της, αλλά και ο μάνατζερ της, οι οποίοι ήταν πολύ θετικοί. Πριν δώσει την τελική θετική της απάντηση, η Noa Kirel μίλησε με την ψυχολόγο της, η οποία την συμβούλευσε για το αποτύπωμα που θα έχει η συμμετοχή της στην Eurovision, στην ζωή της τους επόμενους μήνες.

Παρ’ ολίγον θα γινόταν διαρροή του Unicorn

Όχι πως θα ήταν παράξενο, μιας και πάρα πολλές από τις φετινές συμμετοχές διέρρευσαν στο διαδίκτυο πριν την επίσημη κυκλοφορία τους, αλλά όπως εξιστορεί η Noa και το Unicorn γλίτωσε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή.

Ένας από τους εργαζόμενους του studio ηχογραφήσεων, στο οποίο και πραγματοποίησε την ηχογράφηση του Unicorn, είχε υποκλέψει το τραγούδι από το studio. Τον ανακάλυψαν όμως και τον υποχρέωσαν να το διαγράψει από το κινητό του.

Η επιλογή του Unicorn

Μεταξύ τεσσάρων τραγουδιών έγινε η επιλογή του Unicorn από την ίδια και την ομάδα της. Η ισραηλινή δημόσια τηλεόραση της έδωσε την πλήρη ελευθερία στην επιλογή του τραγουδιού.

Δούλεψε με δύο ομάδες δημιουργών. Η μία ήταν οι  Jordi, Ron Biton και Itai Shimoni, ενώ η δεύτερη οι Doron Medlie, Mai Sphadia και Yinon Yahel, με την οποία και τελικά κατέληξε.

Η Noa Kirel αποκάλυψε πως δεν θα τραγουδήσει δημοσίως, ζωντανά πουθενά το Unicorn, μέχρι και τις πρόβες της στο Λίβερπουλ.

Με αλλαγές στην Eurovision το τραγούδι

Αυτό που έχει ιδιαίτερη σημασία είναι πως το η εκδοχή του τραγουδιού με την οποία θα διαγωνισθεί στο Λίβερπουλ θα είναι ελαφρώς διαφοροποιημένη, από αυτή στο επίσημο video clip.

Χαρακτηριστικά αναφέρει, πως το τραγούδι τώρα έχει διάρκεια 02:51, ενώ στην τελική του μορφή  στο διαγωνισμό θα έχει 02:55, αφού θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές στην ενορχήστρωση. Δεν θα προστεθεί κάποιο επιπλέον ρεφρέν, αλλά θα υπάρχει μία μικρή διακοπή στη μέση του τραγουδιού.

Η υπόλοιπη ομάδα της Noa

Παρότι έχει δεχθεί πάρα πολλές προτάσεις από σχεδιαστές ρούχων του εξωτερικού, θα εμπιστευθεί Ισραηλινούς δημιουργούς. Μάλιστα αναφέρει πως θα αποφύγει τα πολύ αστραφτερά ρούχα, αφού δεν της αρέσουν.

Θα έχει μαζί της πέντε χορευτές, άνδρες και γυναίκες, ενώ ο σκηνοθέτης της θα είναι ο Avichai Hacham, πολύ γνωστός χορογράφος και σκηνοθέτης του Ισραήλ. Μπορείτε να δείτε δείγμα της δουλειάς του παρακάτω:

Το γέλιο που υπάρχει στο τελευταίο κομμάτι του τραγουδιού ήταν κάτι που προέκυψε αυθόρμητα στην ηχογράφηση, αλλά μαζί με τους συνεργάτες της αποφάσισαν να το κρατήσουν.

Θα είμαι ικανοποιημένη με μία θέση στο Top 5

H Noa παρακολουθεί τα στοιχήματα, αφού θέλει να γνωρίζει τι συμβαίνει, ενώ θα νοιώθει ικανοποιημένη αν κατακτήσει μία θέση στο τοπ5 της τελικής βαθμολογίας.

“Της έπεσε το σαγόνι” όταν είδε την εμφάνιση της Loreen στον τελικό του Melodifestivalen, αλλά πιστεύει ότι πάρα πολύ δύσκολα θα πετύχει μία δεύτερη νίκη στο διαγωνισμό.

Το αγαπημένο της τραγούδι από το φετινό διαγωνισμό είναι η συμμετοχή του Ηνωμένου Βασιλείου, ενώ της έχει τραβήξει την προσοχή και το Cha Cha της Φινλανδίας!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

Πηγή: escforum
0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *