Φινλανδία: Οι κανόνες του UMK 2024 | Τον Φεβρουάριο ο εθνικός τελικός!

Πριν από λίγες ώρες, η Φινλανδική δημόσια τηλεόραση, Yle,  ανακοίνωσε την διεξαγωγή του Uuden Musiikin Kilpailu 2024, ως μέθοδο επιλογής.

To Uuden Musiikin Kilpailu θα διεξαχθεί ζωντανά τον επόμενο Φεβρουάριο, και ο νικητής θα εκπροσωπήσει την Φινλανδία στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2024.

Σήμερα το Yle; ανακοίνωσε τους κανονισμούς με τους οποίους θα διεξαχθεί ο διαγωνισμός.

  1. Οι καλλιτέχνες πρέπει να καταθέσουν ένα demo του κομματιού τους από τις 21 έως τις 24 Αυγουστου 2023. Αν το τραγούδι τους επιλεχτεί, έχουν μέχρι τις 20 Οκτωβρίου 2023, να καταθέσουν την τελική εκδοχή.
  2. Οι τραγουδιστές ενός συγκροτήματος μπορούν να συμμετέχουν με μέχρι τρία τραγούδια, ωστόσο μόνο ένα θα συνεχίσει στον διαγωνισμό. Τα μέλη ενός συγκροτήματος μπορούν να συμμετέχουν σε παραπάνω από ένα, ενώ συνθέτες και στιχουργοί μπορούν να συμμετέχουν σε αρκετά τραγούδια.
  3. Τέλος, τουλάχιστον ένας από τους συνθέτες και ένας από τους τραγουδιστές, πρέπει να έχουν Φινλανδική ιθαγένεια ή μόνιμη διαμονή στην Φινλανδία

Η προηγούμενη εκδοχή του UMK ήταν μια τεράστια επιτυχία, με τον Käärijä να στέφεται νικητής με το τραγούδι “Cha Cha Cha” και να φέρνει στην Φινλανδία την Δεύτερη θέση στον Τελικό, την καλύτερη θέση της χώρας μετά την νίκη της το 2006.

https://www.youtube.com/watch?v=l6rS8Dv5g-8

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Φινλανδίας στην Eurovision 2024, στην Σουηδία!

ΠηγήYLE

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *