Ισραήλ: Έτσι θα ήταν η πρώτη χορογραφία του Unicorn για τον διαγωνισμό!

Η φετινή εκπρόσωπος του Ισραήλ, Noa Kirel, ήταν η παρουσία που εντυπωσίασε όσο καμία άλλη χώρα στις δεύτερες τεχνικές πρόβες αλλά και στις βραδίες του ημιτελικού και τελικού, με το dancebreak της.

Η Ισραηλινή superstar όσο προετοιμαζόταν για τον διαγωνισμό, δοκίμασε αρκετές χορογραφίες με την ομάδα της ώστε να καταλήξουν σε αυτή που μας παρουσίασαν στο Liverpool. Μια απο αυτές ήταν με την καλλιτέχνιδα να είναι στηριγμένη στα χέρια και τα πόδια των χορευτών της κατά την διάρκεια του τραγουδιού, κάνοντας αργές στατικές κινήσεις ώστε να μην χάσει την ισορροπία της.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το παρακάτω βίντεο για παραπάνω πληροφορίες:

 

 

 

https://www.tiktok.com/@noakirelamerica/video/7232647564032544002?is_from_webapp=1&sender_device=pc&web_id=7227990472449377818

Μπορεί να άλλαξε η χορογραφία κατά την διάρκεια των προβών, όμως η Noa κατέκτησε την τρίτη θέση στον διαγωνισμό με 362 βαθμούς, ενώ παρόλο το λάθος που συνέβη στο Jury Show, βγήκε δεύτερη στις κριτικές επιτροπές και στο κοινό πέμπτη.

Ξανά απολαύστε την εμφάνιση της στον τελικό εδώ:

https://www.youtube.com/watch?v=Z3mIcCllJXY&pp=ygURdW5pY29ybiBub2Ega2lyZWw%3D

Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν με τον διαγωνισμό:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *