Ισραήλ: Η Noa Kirel επιβεβαίωσε την συμμετοχή της στην Eurovision 2023!

Μπορεί να χρειάστηκε περίπου ένα μήνα, αλλά πλέον είναι γεγονός. Η Noa Kirel θα εκπροσωπήσει το Ισραήλ στην Eurovision 2023, όπως ανακοινώθηκε επισήμως σε συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε πριν λίγο στο Τελ Αβίβ.

Με την βούλα η Noa Kirel για το Ισραήλ

Η superstar της pop μουσικής σκηνής του Ισραήλ, σημείωσε πως οι fan της ήταν ένας από τους λόγους που αποδέχθηκε την πρόταση της δημόσιας τηλεόρασης της χώρας, να συμμετάσχει στην Eurovision 2023.

Νομίζω ότι είπα όλα όσα είχα να πω για τον ενθουσιασμό μου, το βάρος στους ώμους μου και την περηφάνια που νιώθω. Σας ευχαριστώ για όλη την αγάπη που μου δίνετε, για την τεράστια υποστήριξη που μου προσφέρατε από τη στιγμή που επιλέχθηκα και για το προνόμιο να εκπροσωπώ τη χώρα μου (στο διαγωνισμό).

Η ισραηλινή επιτροπή της Eurovision, αποτελούμενη από δέκα ειδικούς του ραδιοφώνου KAN και Galats, επέλεξε την Kirel ανάμεσα σε 78 καταξιωμένους καλλιτέχνες και της έδωσε το δικαίωμα της πρώτης άρνησης. Αποδέχτηκε την πρόσκληση μετά από παρατεταμένες συζητήσεις τις τελευταίες εβδομάδες.

Τη Δευτέρα, η Noa αποκάλυψε σε μια   συνέντευξη στο Bequest 12 ότι έχει κάνει συγκεκριμένες απαιτήσεις σχετικά με τη συμμετοχή της, όπως η συμμετοχή στη συγγραφή και την επιλογή του τραγουδιού και η σκηνοθεσία του τελικής εμφάνισης στην σκηνή του διαγωνισμού τον Μάιο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Noa Kirel (@noakirel)

Ποια είναι η Noa Kirel;

Το μικρό της όνομα ήταν Noya κατά τη γέννησή της, αλλά αφού διαγνώστηκε με μια σοβαρή ασθένεια των νεφρών όταν ήταν τριών μηνών, ένας ραβίνος πρότεινε στους γονείς της να αλλάξουν το όνομά της σε Noa , ώστε να ιαθεί και να μπορέσει να περπατήσει. Ο ραβίνος προέβλεψε επίσης ότι θα γινόταν χορεύτρια. 

Τον Μάρτιο του 2020, κατατάχθηκε στις Ισραηλινές Αμυντικές Δυνάμεις (IDF) και υπηρέτησε σε μια στρατιωτική μπάντα . Τον Φεβρουάριο του 2022 η Kirel ολοκλήρωσε την υπηρεσία της στο IDF.

Είναι η μεγαλύτερη ποπ σταρ του Ισραήλ των τελευταίων χρόνων, κυριαρχεί στα charts της χώρας από την κυκλοφορία της #1 επιτυχίας της «Killer», όταν ήταν μόλις 14 ετών. Υπήρξε χρόνια κριτής στο  X Factor, ενώ πρωταγωνιστεί σε δεκάδες διαφημιστικά σποτ, σειρές και ταινίες, ούσα ένα από τα πιο δημοφιλή πρόσωπα στην χώρα. Η Noa ανήκει στο δυναμικό της Atlantic Records και έχει κυκλοφορήσει 41 single.

Παρακάτω ακούστε την μεγαλύτερη της επιτυχία:

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

 

1 reply
  1. Thom.
    Thom. says:

    Καλά, ήταν σίγουρο ότι θα πάει αυτή στην τελική, απλά το έπαιζε δύσκολη. Πιστεύω πως με το κατάλληλο τραγούδι θα πάει πολύ ψηλά, και το εύχομαι. Αρκεί να μην περάσει τον/την δική/ό μας εκπρόσωπο.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *