Iveta Mukuchyan: “Θέλω να λάβω μέρος ξανά στην Eurovision”!

Ο Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision είναι ένας θεσμός στον οποίο έχουν πάρει μέρος χιλιάδες καλλιτέχνες, από τους οποίους μερικοί θέλουν να το επαναλάβουν. Μία από αυτούς είναι και η Iveta Mukuchyan η οποία και συστήθηκε στο κοινό της Ευρώπης με τη συμμετοχή της στο διαγωνισμό της Eurovision του 2016 εκπροσωπόντας την Αρμενία με το τραγούδι “Lovewave” και τερματίζοντας στην έβδομη θέση του μεγάλου τελικού. Μέχρι και σήμερα το Lovewave παραμένει αγαπημένο τραγούδι μεταξύ των φανς του διαγωνισμού, πολλοί από τους οποίους θέλουν να τη δουν ξανά πάνω στη σκηνή.

Λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση του φετινού διαγωνισμού, η Iveta δήλωσε στο Twitter ότι ενδιαφέρεται να εμπλακεί ξανά στο διαγωνισμό τραγουδιού,  αλλά αυτή τη φορά για λογαριασμό της Γερμανίας, της χώρας στην οποία και μεγάλωσε. Η Iveta δεν είναι άγωνστη στο Γερμανικό κοινό, καθώς η ίδια είχε διαγωνιστεί στο γερμανικό “The Voice” το 2012 τραγουδώντας το τότε νικητήριο τραγούδι της Eurovision, “Euphoria” της Loreen.


Η Γερμανία φέτος τερμάτισε ξανά στην τελευταία θέση, 26η, του τελικού την οποία εκπροσώπησαν οι Lord of the Lost με το ροκ τραγούδι “Blood and Glitter”

Πιστεύετε πως η Iveta θα μπορούσε να σπάσει το κακό σερί της Γερμανίας στο διαγωνισμό;

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε την πρώτη συμμετοχή της Iveta για λογαριασμό της Αρμενίας στην Eurovision 2016 στην Στοκχόλμη.

Aκολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν γύρω από διαγωνισμό της Eurovision:

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

Μείνετε λοιπόν συντονισμένοι στο Eurovisionfun γιατί το ταξίδι για την Eurovision 2024 μόλις ξεκίνησε!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *