Ελλάδα: Ανασκευάζει η Καλομοίρα για την Eurovision!

Καλεσμένη στη μεσημεριανή εκπομπή της ΕΡΤΠρωίαν σε είδον, τη μεσημβρίαν, βρέθηκε η Καλομοίρα και συνομίλησε με την Τζένη Μελιτά και τον Φώτη Σεργουλόπουλο.

Μεταξύ όσων είπε αναφέρθηκε στη Eurovision και εξέφρασε την επιθυμία να πάει ξανά, ανασκευάζοντας τις δηλώσεις της προηγούμενης εβδομάδας, όπου είχε αφήσει αιχμές για την ΕΡΤ.

“Δεν υπάρχουν καλύτεροι fans από τη Eurovision. Και είναι το μεγαλύτερο show παγκοσμίως, γιατί όλοι μου λένε για το Super Bowl. Δείτε τα νούμερα. Κάνει μεγαλύτερη τηλεθέαση η Eurovision” Θα δούμε με το καλό ό,τι είναι στη μοίρα να γίνει. Εγώ θα ήθελα πολύ, γιατί και η Έλενα και ο Σάκης είχαν μία δεύτερη ευκαιρία και επειδή και οι τρεις πήραμε την τρίτη θέση, μου έχει κολλήσει να πάω”.

Παρακάτω ακούστε το νέο της single, Στόχος:

Θα θέλατε να δείτε την Καλομοίρα να εκπροσωπεί την Ελλάδα στην Eurovision 2024; Πείτε μας στα σχόλια!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλα τα νέα σχετικά με την Ελληνική συμμετοχή στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2024.

7 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Η Καλομοίρα με το νέο τραγούδι απέδειξε ότι είναι πιστή στο είδος της και έχει πολύ ταλέντο. Σίγουρα δεν έχει την φωνή, αλλά είναι καταπληκτική performer και έχει βρει ακριβώς το είδος που της ταιριάζει. Ο “στόχος” θύμισε πολύ τα πρώτα της βήματα με μια όμως πιο σύγχρονη μουσικά/συνθετικά προσέγγιση.
    Κατά τη γνώμη μου με το σωστό τραγούδι και τη κατάλληλη ομάδα μπορεί να πάει και να φέρει μια εξίσου καλή θέση! Φαίνεται ότι το θέλει και οι δηλώσεις της στο σπίτι της Eurovision σε συνδυασμό με τη θετική διάθεση των παρουσιαστών με κάνει να ελπίζω πως θα τη δούμε να επιστρέφει στη σκηνή. Ακόμα και με απευθείας ανάθεση δε θα με χαλούσε! Κατά τη γνώμη μου, η ΕΡΤ πρέπει πρώτα να προσεγγίσει μεγάλα ονόματα για απευθείας ανάθεση τύπου Φουρέιρα, Παπαρίζου, Καλομοίρα ή ακόμα και Στεφανία που από τη μια ουτε αντιδράσεις θα προκαλέσουν και από την άλλη θα αυξήσουν το μειωμένο ενδιαφέρον των Ελλήνων μετά από τα φετινά. Θα προτιμούσα μια τέτοια απευθείας ανάθεση αν είναι να πάμε σε καμια χρονοβόρα διαδικασία τύπου talent show η οποία θα τραβήξει μόνο τον κάθε πικραμένο που θέλει να γίνει σταρ εν μια νυκτί και θα απωθήσει τα πιο μεγάλα/γνωστά ονόματα.
    Αν είναι εθνικός τελικός μιας ως τριών βραδιών που θα απευθυνόταν και σε πιο μεγάλα ονόματα τότε αλλάζει το πράγμα. Οι πρόσφατες όμως φήμες για διαδικασία που θα τρέχει όλη τη σεζόν με “αγχωσαν” για το τι μέλλει γενέσθαι…
    Επειδή ξέφυγα λίγο από το θέμα, ναι προσωπικά θα ήθελα την επιστροφή της Καλομοίρας,μια επιστροφή που θα γίνει σωστά βέβαια!

    Απάντηση
  2. Παν. Μ.
    Παν. Μ. says:

    Οταν πηγε ηταν αψογη και σαν περφορμερ και σαν παρουσια συνολικα. Δε νομιζω οτι τωρα εχει τη φρεσκαδα αλλα ουτε και τις ικανοτητες. Μοιαζει ερασιτεχνικο ολο αυτο που κανει και αυτο φανηκε και στα Mad. Η φουρειρα, μετα η Σανελ και φετος η Νοα εχουν ανεβασει πολυ τον πηχη γι αυτου του ειδους τα τραγουδια και αυτου του ειδους τις εμφανισεις.

    Απάντηση
  3. Τina
    Τina says:

    Ότι πει η ΕΡΤ αυτή έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο αφού με τα φετινά πεπραγμένα έδειξε να μην υπολογίζει ιδιαίτερα τη γνώμη του κοινού έτσι η τελική απόφαση ανήκει στον ράδιο τηλεοπτικό φορέα.

    Απάντηση
  4. Γεωργιάδου Δανάη
    Γεωργιάδου Δανάη says:

    Αν έχει κάτι καινούργιο να παρουσιάσει και πρωτότυπο,ας διαγωνιστεί στον ελληνικό διαγωνισμό με ψήφο του κοινού. Όχι απευθείας ανάθεση

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *