Κωνσταντίνος Κουφός: ”Θα με δείτε σύντομα στην Eurovision”!
Χθες πραγματοποιήθηκε στο ΟΑΚΑ, το μεγάλο πάρτι του Waterbloom. Οι συμμετέχοντες και οι παρευρισκόμενοι μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα.
Ένας από αυτούς ήταν και ο τραγουδιστής Κωνσταντίνος Κουφός, όπου αποκάλυψε ότι θα ήθελε να πάει στην Eurovision.
Μάλιστα, τόνισε ότι θα τον δούμε σύντομα στον μουσικό διαγωνισμό.
Θέλω πολύ να πάω στην Eurovision και θα πάω σύντομα. Μπορεί να με δείτε και με ξένη χώρα.
Ο Κωνσταντίνος Κουφός είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους τραγουδιστές της γενιάς του, με τα τραγούδια του να συγκεντρώνουν συνολικά πάνω από 132.101.622 προβολές, στο Youtube.
Θα θέλατε να δείτε τον Κωνσταντίνο Κουφό να εκπροσωπεί την Ελλάδα στην Eurovision 2024; Πείτε μας στα σχόλια!
Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλα τα νέα σχετικά με την Ελληνική συμμετοχή στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2024.
Ανάμεικτα συναισθήματα. Δε λέω, με ένα ξεσηκωτικό, ελληνικό τραγούδι ίσως να ήταν μία ενδιαφέρουσα πρόταση και θα τα πήγαινε καλά. Από την άλλη, δε νομίζω ότι έχει αυτό το «κάτι» που θα έπειθε τον κόσμο να τον ψηφίσει. Επίσης, δε γνωρίζω πολύ καλά πόσο καλά θα ήταν live, αλλά από κάτι λίγα που έχω δει, φωνητικά δεν είναι κακός, αλλά νομίζω ότι αυτό που του λείπει σίγουρα είναι η ένταση στη φωνή. Στα περισσότερα live του ίσα που ακούγεται, το οποίο θα τον χαντακωνε στη Eurovision. Πάντως και πάλι δεν είναι αρνητική να μας εκπροσωπήσει, αρκεί να γίνει όσο πιο σωστά γίνεται.
Με τα χιλιααα!! θα ειναι και κατι Ελληνικο και κατι ξεσηκωτικο ενταξει φωνητικα ισως να μην ειναι και φωναρα αλλα στο κοινο θα σκισει.. εχουμε δει πολλους καλλιτεχνες με οχι καλη φωνη να τα πηγαινουν καλα στο τελος..
Θα πάει με Αλβανία του χρόνου και θα σαρώσει, να το θυμάστε αυτό.
Σίγουρα θα πήγαινε καλά στο κοινό και πολύ μέτρια στις επιτροπές. Προσωπικά τα τραγούδια του και τον ιδιο μπορώ να το φανταστω στη σκηνη του διαγωνισμου. Αν έχει κατι πολύ πιασάρικο μπορεί να μπει και μεσα στην δεκάδα. Γιατί όχι;
Πολύ αδύναμη φωνή. Δεν φτάνει πάνω από κάποιο ύψος.
Ακριβώς αυτό.