Κύπρος: Πάνω από 100.000.000 spotify streams το “Fuego” της Ελένης Φουρέιρα!

Η πιο πετυχημένη, έως σήμερα, συμμετοχή της Κύπρου στον διαγωνισμό της Eurovision συνεχίζει την ανοδική της πορεία.

Το “Fuego” της Ελένης Φουρέιρα σε μουσική και στίχους Alex Papaconstantinou, Geraldo Sandell, Viktor Svensson, Anderz Wrethov και Didrick έφερε την Κύπρο στην δεύτερη θέση του μουσικού διαγωνισμού το 2018 και έκτοτε έχει καταφέρει την είσοδο του σε αρκετά charts παγκοσμίως ενώ κάλυψε και σκηνή της παγκοσμίου φήμης τηλεοπτικής σειράς του Netflix, «Elite».

Εδώ και λίγες ώρες, το “Fuego” έγινε μόλις το 14ο τραγούδι της Eurovision το οποίο ξεπερνά τα 100.000.000 streams στην δημοφιλή πλατφόρμα Spotify κάτι που αποτελεί ακόμα μία επιτυχία για την συμμετοχή αυτή.

https://twitter.com/esc_charts/status/1674164526785212416

Τα δεκατρία τραγούδια που πέρασαν προηγουμένως τον αριθμό αυτό σε streams είναι τα εξής:

https://twitter.com/esc_charts/status/1662832347388219393

Η Ελένη Φουρέιρα συνεχίζει το Reborn Tour, την περιοδεία της ανα τον κόσμο, ενώ παράλληλα κατακτά τα charts και με την νέα της επιτυχία, “Oh Mami“.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις του αγαπημένου μας διαγωνισμού!

5 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Christos
    Christos says:

    Ανάθεση τώρα!
    Όχι αύριο, όχι τον άλλο μήνα. Τώρα!
    Θέλει να ξαναπάει, δεν κρατάει μανιάτικο το ότι η τότε ΕΡΤ δεν την ήθελε. Δώστε της το χρίσμα για να έχει το χρόνο να ετοιμάσει κάτι σούπερ. Με κομματάρα και ομαδάρα στα χέρια της, μπορεί να πάει και για πρωτιά!

    Απάντηση
  2. Vasilis
    Vasilis says:

    Αν είχε πάει με Ελλάδα το 18 θα είχαμε τη 2η μας νίκη με Έλενα και δεν θα κέρδιζε η κότα.
    Τι δεν καταλαβαίνουν εκεί στην ΕΡΤ;; Δεν μπορεί μια ομάδα ανθρώπων να αποφασίζει για το ποιος θα εκπροσωπήσει μια ολόκληρη χώρα. Είναι πολύ άδικο αυτό!! Έχουμε τη #νο1 performer τραγουδίστρια και μετά από μία τόσο μεγάλη επιτυχία να δηλώνει ότι είναι έτοιμη να μας εκπροσωπήσει αν της το ζητήσουν και η ΕΡΤ αδιαφορεί ακόμα;; Η κοπέλα θα ξαναπάει μόνο αν είναι με την Ελλάδα αλλιώς αν ήθελε ξανά με Κύπρο τώρα οι άνθρωποι του ΡΙΚ θα την είχαν κλείσει. Εγώ δεν πιστεύω ότι δεν θέλουν νίκη και φάνηκε και πέρσι που η Αμάντα ήταν φαβορί, αλλά είναι οι συγκεκριμένοι ψευτο ποιοτικοί που έχουν αλλεργία στα ποπ τραγούδια/ τραγουδίστριες και γαυτο χαντάκωσαν έτσι την Μelissa. Αν θέλουν να ξεχαστεί το φετινό σκάνδαλο και να αλλάξει η κακή εικόνα που έχουμε γι’αυτους πρέπει να της κάνουν ανάθεση για το 24 και να επιλέγει το τραγούδι σε μια μεγάλη βραδιά όπως τότε με την Παπαρίζου, γιορτάζοντας και τα 50 χρόνια της χώρας στο διαγωνισμό.

    Απάντηση
    • Eurovision 2023
      Eurovision 2023 says:

      Συμφωνώ…και δεν υπάρχει δικαιολογία περί οικονομικής επιβάρυνσης..ας γίνει και διαδυκτιακα η επιλογή του τραγουδιού… όμως όλα αυτά θέλουν δουλειά και οι δημόσιοι υπάλληλοι της ΕΡΤ σιγά μην ασχοληθούν

      Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *