Eurovisionfun: 600.000 επισκέπτες τον Μάιο και άντε γεια …!

Ρεκόρ όλων των εποχών στα 5 χρόνια περίπου λειτουργίας της ιστοσελίδας μας, αφού κατά το μήνα που μας πέρασε, το Eurovisionfun επισκέφθηκαν περίπου 600.000 διαφορετικοί επισκέπτες, σύμφωνα με την Google Analytics και τα επίσημα στοιχεία που αναρτά κάθε μήνα το similarweb! Το Eurovisionfun για δεύτερη συνεχόμενη Eurovision και για δύο συναπτά έτη, βρίσκεται στην κορυφή της επισκεψιμότητας μεταξύ όλων των Eurovision sites τόσο σε Ελλάδα, όσο και Κύπρο, ενώ είναι και το τέταρτο δημοφιλέστερο παγκοσμίως, με την διαφορά μας πλέον από την τρίτη θέση να είναι μικρή! Ο ανταγωνισμός σε εγχώριο επίπεδο είναι πλέον αστείος, ενώ η ομάδα συνεχίζει για την Eurovision 2024 με στόχους ακόμα υψηλότερους!

ΜΟΝοΙ ΚΑι έρημοι οι ανταγωνιστές …

Τι κι αν επικαλέστηκαν το προσκήνιο, τι κι αν έκραξαν το παρασκήνιο, τι κι αν πήραν δεκάδες διαπιστεύσεις φέτος από μία μεροληπτική αρχηγό αποστολής, που λειτούργησε ως μέλος ενός fan club, τι κι αν ό,τι έγραφαν το έκαναν για λίγα δωρεάν εισιτήρια … το κοινό γύρισε επιδεικτικά την πλάτη του σε αυτές τις συμπεριφορές, επιβεβαιώνοντας πως η σχέση που έχουμε χτίσει όλα αυτά τα χρόνια είναι συμπαγής και διαχρονική και δεν εξαρτάται τίποτα από τα παραπάνω.

Οι αναγνώστες επιβράβευσαν την αντικειμενικότητα, την αξιοπιστία και την συνέπεια, την αγνή αγάπη για το διαγωνισμό και το ειλικρινές ενδιαφέρον για την τύχη στην χώρα μας στον θεσμό, μακριά από προσωπικές ατζέντες και υστεροβουλίες.

Σύμφωνα λοιπόν με την Google Analytics το Eurovisionfun κατά το μήνα Μάιο του 2023 είχε 584.800 επισκέπτες και βρίσκεται πλέον στην θέση νο. 111.975 παγκοσμίως και στην θέση νο. 2.247 στην Ελλάδα. Να σημειώσουμε στο σημείο αυτό πως στον περσινό Μάιο, όπου μέχρι και σήμερα ήταν ο καλύτερος μας μήνας από πλευράς επισκεπτών, είχαμε 420.000 επισκέπτες, αντιλαμβάνεστε προφανώς πόσο μεγάλη είναι η άνοδος μας, σε μία χρονιά που η ελληνική συμμετοχή δεν είχε μεγάλο ενδιαφέρον, ενώ αποκλειστήκαμε και από τον τελικό.

Τα δύο μικρά ελληνικά sites δεν συγκεντρώνουν μαζί ούτε το 1/3 της δικής μας επισκεψιμότητας. Συγκεκριμένα ο ogaegreece είχε 169.100 επισκέπτες και ο infegreece 18.900. Το κοινό είναι αλάνθαστος κριτής και σίγουρα για να βάλει τις βάσεις για την επιτυχία θέλει ειλικρίνεια και άδολο ενδιαφέρον.

Στην τέταρτη θέση παγκοσμίως το Eurovisionfun

Η επιτυχία όμως του Eurovisionfun ξεπερνά τα ελληνικά σύνορα. Η ιστοσελίδα μας παραμένει σταθερά στην τέταρτη θέση των δημοφιλέστερων eurovision sites παγκοσμίως, με την διαφορά μας από την τρίτη θέση να είναι διαρκώς μειούμενη. Αν σε αυτό συνυπολογίσει κανείς πως το Eurovisionworld λόγω στοιχημάτων και το Wiwibloggs λόγω των video τους, δεν είναι ακριβώς ενημερωτικά sites, τότε αντιλαμβάνεστε πως η επιτυχία μας είναι ακόμη μεγαλύτερη.

  1. Eurovisionworld – 13.500.000 επισκέπτες
  2. Wiwibloggs – 2.200.000 επισκέπτες
  3. Eurovoix – 708.900 επισκέπτες
  4. Eurovisionfun – 584.800 επισκέπτες
  5. ESCXTRA – 465.100 επισκέπτες
  6. ESCToday – 347.700 επισκέπτες
  7. Aussievision – 325.900 επισκέπτες
  8. euroinvision – 217.600 επισκέπτες
  9. eurovisiontimes – 217.100 επισκέπτες
  10. misssioneurovision – 207.100 επισκέπτες

1,5 εκατομμύριο προβολές στο YouTube μέσα στον Μάιο

Μεγάλη όμως ήταν και η επιτυχία του καναλιού μας στο YouTube που στον 1 χρόνο ζωής του, έχει κάνει τόσα χιλιόμετρα όσο κανάλια ετών. Μόνο μέσα στον Μάιο σημείωσε 1,5 εκατομμύριο προβολές, ενώ και οι συνδρομητές πλησιάζουν τους 5.000!

Αληθινοί χρήστες σε Instagram, Twitter, TikTok

Τα καραγκιοζιλίκια των μικρών sites που εν μία νυκτί διπλασιάζουν τους ακολούθους τους στο Instagram και στο TikTok σε εμάς δεν θα το δείτε και αν τυχόν μας σαλέψει κάποια στιγμή και το διαπιστώσετε, να μας κράξετε για να συνέλθουμε!

Το engagement στα social media μας δεν είχε προηγούμενο και μάλιστα από πραγματικούς χρήστες που αγαπούν τον διαγωνισμό όπως εμείς. Μία εκ των τριών συνεντεύξεων με την νικήτρια Loreen (δεν υπήρχε κανένα άλλο media που το κατάφερε αυτό), έχει ξεπεράσει τα 13.000 likes στο Instagram!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @eurovisionfn

Η μεγαλύτερη κοινότητα της Eurovision στην Ελλάδα

Αυτό που ξεκάθαρα πλέον δεν αμφισβητείται από πουθενά, είναι πως το Eurovisionfun έχει ταυτιστεί συνειρμικά με την Eurovision στην χώρα μας. Αυτό φυσικά φαίνεται από όλους τους σημαντικούς ανθρώπους που με μεγάλη χαρά δέχθηκαν να εμφανισθούν ως guests στα live μας. Η Stefania, η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου, η Κλαυδία, ο Βασίλης Κούρτης, ο Ηλίας Κοκοτός, η Τάνια Μπρεάζου και πολλοί άλλοι που είδατε, αλλά και θα δείτε στο άμεσο μέλλον αποδεικνύουν με την παρουσία τους περίτρανα, αυτό που όλοι οι αναγνώστες στην χώρα μας γνωρίζουν…

Μέσα στον Μάιο περισσότερα από 2.000 σχόλια δημοσιεύθηκαν στα άρθρα μας, καθιστώντας την ιστοσελίδα μας τον νο1 χώρο συζητήσεων για την Eurovision στην πατρίδα μας, αλλά και όλους εσάς, την μεγαλύτερη κοινότητα φίλων του διαγωνισμού σε Ελλάδα και Κύπρο.

Τα καλύτερα έρχονται

Φυσικά κανείς στην ομάδα του Eurovisionfun δεν εφησυχάζει, αφού πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα βρίσκονται στα σκαριά. Μείνετε συντονισμένοι εδώ, καθώς συνεχίζονται οι προτάσεις μας για την ελληνική εκπροσώπηση στην Eurovision 2024, ενώ το καλοκαίρι αναμένεται πολύ θερμό, αφού σε λίγες μόνο ημέρες θα έχουμε και την πολύκροτη δίκη της Melissa Mantzoukis με την ΕΡΤ, με φόντο φυσικά τη διαδικασία επιλογής της ελληνικής συμμετοχής στον φετινό διαγωνισμό.

Τα live μας στο κανάλι μας στο YouTube θα συνεχιστούν με αμείωτο το ενδιαφέρον, όπως και νέες συνεντεύξεις και πλούσιο υλικό θα δημοσιεύεται συνεχώς και εκεί.

Μέσα από τα social media μας θα συνεχίσουμε την διάδρασή μας, ενώ και στο μοναδικό ουσιαστικά γκρουπ υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στον διαγωνισμό, θα ανταλλάσσουμε απόψεις με επίκεντρο φυσικά τον αγαπημένο μας θεσμό!


Σας ευχαριστούμε!

Μην ξεχνάτε πως το σπίτι της Eurovision στην Ελλάδα είναι εδώ!


Aκολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν γύρω από διαγωνισμό της Eurovision:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

3 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Eurofan
    Eurofan says:

    Συγχαρητήρια παιδιά, φαίνεται για άλλη μια φορά η εξαιρετική δουλειά σας. Τώρα οι αναφορές στα μικρά Site λίγο περιττές, τα σοβαρά άτομα ξέρουν ότι MIA πηγή ενημέρωσης υπάρχει για την eurovision

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *