Εν μέσω καλοκαιριού τα Παραγιουροβιζιονικά είναι εδώ!

Οι εξελίξεις δεν αφήνουν τα παραγιουροβιζιονικά να φύγουν διακοπές και έτσι με έκτακτο κατακαλοκαιρινό επεισόδιο είμαστε εδώ για να φωτίσουμε τις αθέατες πλευρές του παρασκηνίου και να δροσίσουμε τη γιουροβιζιονική σας εημέρωση!

  • Πολλά ειπώθηκαν και ακόμα περισσότερα γράφηκαν από χθες, όταν μέσω του Politis έγινε γνωστή η ιστορία με την εμπλοκή που υπάρχει στο Fame Story και την σύνδεση του με την Eurovision.
  • Αρχικά να πούμε πως επειδή μας έκανε τρομερή εντύπωση αυτό που προτάσσει μεγάλη μερίδα των sites που αναφέρονται στο γεγονός, το πρόβλημα της ΕΡΤ δεν είναι το που θα βιντεοσκοπείται το talent show. Δεν έχουν δηλαδή θέμα με την εδαφική επικράτεια, αλλά με την ταυτόχρονη μετάδοση του στην Ελλάδα από το STAR.
  • Αυτό δηλαδή που μας διαμηνύθηκε από την ΕΡΤ είναι πως αν απλά το Fame Story γυρίζονταν εδώ και μεταδίδονταν στην Κύπρο, τότε δεν θα είχαν κανένα απολύτως θέμα, παρότι και αυτό είναι κάτι που απαγορεύεται από τους κανονισμούς της Eurovision 2024, που τους έχουν ήδη αποσταλεί.
  • Το βασικό αγκάθι που έχει να αντιμετωπίσει το ΡΙΚ, όπως διαβάσατε και χθες μέσα από το άρθρο μας, είναι η παραβίαση των αποκλειστικών τηλεοπτικών δικαιωμάτων που έχει η ΕΡΤ στην Ελλάδα. Πρακτικά αυτό σημαίνει για να καταλάβετε πως την τηλεοπτική και εμπορική εκμετάλλευση του διαγωνισμού της Eurovision στην χώρα μας, την έχει αποκλειστικά η ΕΡΤ και δεν μπορεί κανένας ιδιωτικός τηλεοπτικός σταθμός να παράγει ένα πρόγραμμα που έχει ως θέμα την Eurovision, είτε το αναφέρει, είτε δεν το αναφέρει στο trailer του.
  • Τώρα τα όσα ακούστηκαν για αποκλεισμό της Κύπρου κλπ, δεν νομίζω πως έχουν καμία βάση. Εξάλλου οι άνθρωποι του ΡΙΚ γνώριζαν για το θέμα που πιθανόν θα συναντούσαν και ως επαγγελματίες που είναι, σίγουρα έχουν κάποιον εφεδρικό σχέδιο, το οποίο σύντομα θα εφαρμόσουν.
  • Η κυπριακή αποστολή είναι γνωστή για το ότι θέλει από νωρίς να κλείνει εκκρεμότητες και έτσι το πιο πιθανόν είναι να δούμε το ΡΙΚ να επιλέγει και αυτή την φορά με απευθείας ανάθεση τον εκπρόσωπό του.
  • Πάντως οι περισσότεροι fans δέχθηκαν με ικανοποίηση την χθεσινή εξέλιξη, αφού θεωρούσαν πως δύσκολα θα προέκυπτε κάποιος αξιόλογος καλλιτέχνης μέσω του talent show, που θα μπορούσε να διαδεχθεί επάξια τον Andrew Lambrou στην σκηνή της Eurovision.
  • “Ουδέν κακόν λοιπόν αμιγές καλού” που έλεγαν και αρχαίοι ημών πρόγονοι …
  • Τώρα επειδή σίγουρα θα με ρωτήσετε τι γίνεται και με την ελληνική εκπροσώπηση, θα σας πω πως μην περιμένετε νέα πριν να τοποθετηθεί ο νέος διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ, κάτι που δεν αναμένεται πριν το τέλος Αυγούστου, όπως εξελίσσεται η επικαιρότητα.

Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού και που ξέρετε, ίσως οι εξελίξεις φέρουν και άλλο έκτακτο των Παραγιουροβιζιονικών σύντομα!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun!

4 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Τina
    Τina says:

    Για μένα θα έπρεπε να είχε ήδη οριστεί νέος διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ από εκεί και πέρα αν και ακόμα είναι νωρίς για την οποιαδήποτε πρόβλεψη σχετικά με τον τρόπο επιλογής του επόμενου εκπροσώπου μας δεν αποκλείω στο τέλος να επικρατήσει η απευθείας αναθεση.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *