Ισπανία: Οι ημερομηνίες του Benidorm Fest 2024 – Στις 11 Νοεμβρίου η ανακοίνωση των καλλιτεχνών!

Μπορεί να μας χωρίζουν λιγότεροι από δέκα μήνες μέχρι τον επόμενο διαγωνισμό της Eurovision, οι προετοιμασίες ωστόσο έχουν ήδη ξεκινήσει για την Ισπανία. Σήμερα το μεσημέρι έλαβε χώρα η συνέντευξη τύπου για το Benidorm Fest 2024, την εθνική επιλογή της Ισπανίας για τη Eurovision.

Ημερομηνίες διεξαγωγής

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου αποκαλύφθηκαν και οι ημερομηνίες διεξαγωγής του Benidorm Fest 2024. Όπως και τα δύο προηγούμενα χρόνια, θα περιλαμβάνει δύο ημιτελικούς στις ακόλουθες ημερομηνίες:

  • Πρώτος Ημιτελικός: 30 Ιανουαρίου 2024
  • Δεύτερος Ημιτελικός: 1 Φεβρουαρίου 2024

Οι συμμετέχοντες που θα προκριθούν από τους δύο ημιτελικούς θα διαγωνισθούν στον Μεγάλο Τελικό της 3ης Φεβρουαρίου για την ανάληψη της εκπροσώπησης της Ισπανίας στο Μάλμε.

Ανακοίνωση συμμετεχόντων και αλλαγές

Η ανακοίνωση των 16 συμμετεχόντων του Benidorm Fest θα γίνει στις 11 Νοεμβρίου στο πλαίσιο της διοργάνωσης των Latin Grammy Awards που φέτος θα φιλοξενηθούν στη Σεβίλη υπό την αιγίδα του RTVE και της TelevisaUnivision.

Το Benidorm Fest εξελίσσεται και μεγαλώνει χρόνο με τον χρόνο. Οι συμμετοχές που έχουν κατατεθεί μέχρι ώρας ξεπερνούν σε μεγάλο βαθμό τον αντίστοιχο αριθμό δηλώσεων τα δύο προηγούμενα χρόνια.

Η εξέλιξη του Benidorm Fest αποτυπώνεται και στην επιστράτευση ενός music camp, τον Σεπτέμβριο. Στο πλαίσιο αυτού θα δοθεί η ευκαιρία σε καλλιτέχνες να συναντηθούν και να συνθέσουν τραγούδια τα οποία βέβαια μπορεί και να μην καταλήξουν να διαγωνίζονται στο Benidorm Fest.

Το ενδιαφέρον των Ισπανών για τη Eurovision μεγαλώνει, ενώ φαίνεται πως πλέον επιθυμούν τη νίκη περισσότερο από ποτέ άλλοτε.

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλα τα νέα γύρω από τη Eurovision 2024!

Πηγή: RTVE.es
0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *