Ν. Κοκλώνης: Ο νικητής του Fame Story θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στη Eurovision!

Σε αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε ο Νίκος Κοκλώνης στην κάμερα του Καλύτερα Δε Γίνεται, αποκάλυψε κάποιες νέες πληροφορίες για το πρότζεκτ που θα παρακολουθήσουμε στους δέκτες μας το φθινόπωρο μέσα από τη συχνότητα του Star.

Ο παρουσιαστής δήλωσε για πρώτη φορά ότι:

«Το μεγάλο μας έπαθλο είναι ότι ο νικητής θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στη Eurovision, άρα 200 εκατομμύρια κόσμος θα δει τον νικητή του Fame Story!»

Όσον αφορά τα μέλη της κριτικής επιτροπής του μουσικού ριάλιτι, ο ίδιος αναφέρει ότι προς το παρόν δεν μπορεί να προδώσει τους συνεργάτες του.

Ωστόσο σχολιάζει ότι ο Ανδρέας Μικρούτσικος, το όνομα του οποίου είναι συνδεδεμένο με το Fame Story, ανήκει στην ίδια εταιρία παραγωγής και επομένως θα ήταν πιθανό να τον δούμε στο πλατό του σόου!

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το σχετικό απόσπασμα:

Πώς σας φαίνεται το Fame Story ως διαδικασία επιλογής; Θα το παρακολουθείτε; Πείτε μας στα σχόλια!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision!


Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν γύρω από διαγωνισμό της Eurovision:

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

1 reply
  1. Eurovision 2023
    Eurovision 2023 says:

    Επομένως, τουλάχιστον για το ’24 η Κύπρος δε θα επιλέξει κάποιο μεγάλο όνομα για να την εκπροσωπήσει (εφόσον μιλάμε για ταλέντ σόου η λογική λέει ότι ο νικητής θα είναι ένα νέο παιδί πρωτοεμφανιζόμενο το οποίο θα αναδειχθεί μέσα από το συγκεκριμένο πρόγραμμα). Ευκαιρία λοιπόν είναι για την ΕΡΤ να το εκμεταλλευτεί και να στραφεί είτε σε έναν ανοιχτό εθνικό τελικό στον οποίο θα μπορούν να λάβουν μέρος και επώνυμοι αλλά και νεοεμφανιζομενοι καλλιτέχνες είτε απευθείας ανάθεση σε ένα μεγάλο όνομα (τύπου Παπαρίζου, Φουρέιρα, Αργυρός) μπας και το σώσει κάπως μετά τα περσινά ρεζιλικια και πάει για μια θέση στη πρώτη πεντάδα…

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *