Αζερμπαϊτζάν: «Aν είχαμε επιλέξει εκπρόσωπο θα το γνωρίζατε» δηλώνει η εκπρόσωπος τύπου της δημόσιας τηλεόρασης!

Παρά τις έντονες προετοιμασίες στην χώρα της Φωτιάς πριν την αλλαγή της χρονιάς, δεν υπάρχει τίποτα νεότερο σχετικά με την εκπροσώπηση του Αζερμπαϊτζάν στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2024!

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα 12xal, μια ερώτηση που ακούγεται πολύ μέσα στην χώρα, είναι το «Ποιός θα μας εκπροσωπήσει στην Eurovision;». Η Ilaha Dadashova είναι η εκπρόσωπος τύπου της δημόσας τηλεόρασης του Αζερμπαϊτζάν, της Ictimai TV, και απάντησε στην εν λόγω ερώτηση, των Αζέρων φαν:

«Δεν υπάρχει κάποια νέα πληροφορία που να μπορούμε να μοιραστούμε σχετικά με την διαδικασία επιλογής προς το παρόν. Αν υπήρχε, θα σας είχαμε ενημερώσει.»

Τα τελευταία νέα που είχαμε από το Αζερμπαϊτζάν, ήταν η ανακοίνωση των έξι επικρατέστερων υποψηφίων για την εκπροσώπηση της χώρας. Συγκεκριμένα οι έξι είναι:

  • Emiliya Yaqubova
  • Ilkin Dovlatov, Mila Miles and Etibar Asadli
  • Aisel (Αζερμπαϊτζάν 2018)
  • Fahree I.
  • Qorqud (Elvin Novruzov)
  • Sabina Guluzadeh

Όπως έχουμε αναφέρει ​​δεν υπάρχουν συγκεκριμένες πληροφορίες για την πορεία της επιλογής του Αζερμπαιτζάν, καθώς δεν έχει γίνει ξεκάθαρη η διαδικασία της κλειστής επιλογής η οποία διεξάγεται. Η Ictimai Television δεν έχει αποκαλύψει στο κοινό λεπτομέρειες σχετικά με τη διαδικασία επιλογής, καθώς και για τα βήματα που θα ακολουθηθούν. Για οποιαδήποτε εξέλιξη, αναμένουμε κάποια ανακοίνωση μέσω των λογαριασμών της στα social media.

Οι TuralTuranX εκπροσώπησαν το Αζερμπαϊτζάν στην Eurovision 2023, με το τραγούδι “Tell Me More”, τερματίζοντας στην 14η θέση του ημιτελικού, δίνοντας στην χώρα τον δεύτερο αποκλεισμό της:

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή του Αζερμπαϊτζάν στην Eurovision 2024, στο Μάλμε!

Πηγή: 12xal.com

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *