Οι Il Volo “πετάνε” για Ελλάδα!

Το γνωστό μουσικό τρίο των Il Volo από την Ιταλία, το οποίο εκπροσώπησε τη χώρα στο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision το 2015 φτάνοντας μέχρι την 3η θέση με το τραγούδι “Grande Amore”, έρχεται στην Ελλάδα!

Πιο συγκεκριμένα, οι τενόροι Ignazio Boschetto, Pierro Barrone και ο βαρύτονος Gianluca Ginoble στα πλαίσια του ευρωπαϊκού τους τουρ με τίτλο “Tutti Per Uno”, προσθέτουν ακόμη έναν προορισμό στο μουσικό τους ταξίδι ο οποίος δεν είναι άλλος από την χώρα μας.

Όπως δήλωσαν και οι ίδιοι μέσα από τον προσωπικό τους λογαριασμό στο Facebook με μεγάλη χαρά, ετοιμάζονται να “πετάξουν”, όπως άλλωστε δηλώνει και το όνομά τους, για Αθήνα στις 25 Σεπτεμβρίου για μία μοναδική συναυλία στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού προσθέτοντας έτσι ακόμη μία εμφάνιση στο πρόγραμμά τους.

Τα μέλη του επίσημου funclub των Il Volo έχουν την ευκαιρία να προμηθευτούν ήδη από σήμερα (03/07) τα εισιτήρια τους ηλεκτρονικά για τις 25 Σεπτεμβρίου, ενώ η γενικότερη προπώληση θα ξεκινήσει από αύριο στις 4 Ιουλίου, έτσι ώστε να μπορέσουν όλοι να δουν από κοντά το αγαπημένο τους συγκρότημα.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις του αγαπημένου μας διαγωνισμού!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *