Η Silia Kapsis (Silia) χορεύει, τραγουδάει και εντυπωσιάζει!

Η ομογενής μας από την Αυστραλία, Silia Kapsis (SILIA) ήταν η νικήτρια του φετινού μας poll, για την Eurovision 2024.

Η νεαρή τραγουδίστρια που αποτελεί μια πρόταση του Eurovisionfun, από την καθιερωμένη στήλη μας εδώ και τέσσερα χρόνια, έχει κερδίσει ήδη τις εντυπώσεις πολλών Ελλήνων φαν, που θα την έβλεπαν εκπρόσωπο της χώρας μας στο Μάλμε.

Όπως ήδη σας έχουμε πει, η φρεσκάδα της, η δυνατή φωνή της, αλλά και οι ισχυρές χορευτικές δυνατότητες της, θα μπορούσαν να είναι μία επάξια επιλογή για την ελληνική εκπροσώπηση στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, για ένα πολύ καλό αποτέλεσμα.

Η Silia Kapsis, χορεύει, τραγουδάει και εντυπωσιάζει. Μάλιστα, η ίδια το αποδεικνύει, δημοσιεύοντας στα social media της, ένα βίντεο από μια εμφάνιση της στο κολέγιο Village Nation, όπου ομολογουμένως , συνδυάζει εκπληκτικά τόσο το χορό, όσο και το τραγούδι.

Μια επαγγελματική εμφάνιση που άνετα θα μπορούσε να σταθεί στη σκηνή της Eurovision και που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από άλλες αντίστοιχες των τελευταίων χρόνων.

Δείτε τη SILIA στο Let’s Get Loud, της Jennifer Lopez:

Ποια είναι η Silia Kapsis (SILIA)

Η Silia μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα γνωστή στο ελληνικό κοινό, έχει κάνει όμως τα πρώτα της μουσικά βήματα στην Αυστραλία.

Είναι ελληνικής καταγωγής, μόλις 17 ετών, ενώ εκτός από το τραγούδι, ασχολείται με το χορό, αλλά και την παρουσίαση. Μάλιστα, είναι παρουσιάστρια στο Nickelodeon Australia.

Άρχισε να εμφανίζεται σε σκηνές από την ηλικία των τριών χρόνων και έκανε περιοδείες με την Australian Youth Performing Arts Company όταν ήταν 11 ετών.

Ακόμη, έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες, όπως οι Brent Rivera, Allison Holker και Stephen Boss.

Το 2021 συμμετείχε στις ταινίες Pearly Gates και Welcome to Our Lockdown. Το 2022 κυκλοφόρησε το πρώτο της single με τίτλο “Who Am I”, ενώ ακολούθησαν και άλλα.

Έχει μεγαλώσει και με την ελληνική παιδεία, ενώ επισκέπτεται πολύ συχνά την χώρα μας. Σε ανύποπτο χρόνο είχε δηλώσει ότι θα την ενδιέφερε πολύ η ελληνική εκπροσώπηση στο διαγωνισμό της Eurovision.

Αυτό το διάστημα πραγματοποιεί με την οικογένεια της τις διακοπές της στην Ελλάδα. Η καταγωγή της είναι από την Θεσσαλονίκη, κάτι το οποίο με καμάρι δημοσίευσε και στα κοινωνικά της δίκτυα. Αυτό όμως που έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον ήταν πως βρέθηκε και στο studio με τον Δημήτρη Κοντόπουλο, για να ηχογραφήσουν ένα τραγούδι, με άγνωστο προορισμό μέχρι στιγμής!

Φυσικά, θα μπορούσε να εκπροσωπήσει είτε την Κύπρο, αφού ο πατέρας της είναι κυπριακής καταγωγής, αλλά είτε την Αυστραλία, αφού είναι ανήλικη και διαμένει μόνιμα εκεί.

Πως σας φαίνεται η περίπτωση της Silia Kapsis; Θα θέλατε να την δείτε στην σκηνή της Eurovision 2024 με τα χρώματα της Ελλάδας; Πείτε μας στα σχόλια παρακάτω!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2024!

3 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Τina
    Τina says:

    O good job nicky η Τάνια μπρεαζου και η silia kapsis θεωρώ ότι με τα αντίστοιχα τραγούδια μπορουν να επαναφέρουν την χώρα μας στο top ten

    Απάντηση
  2. Vasiils
    Vasiils says:

    Σε αυτή την εμφάνιση μου θύμισε κάπως Noa Kirel. Άλλο ένα ταλαντούχο κορίτσι της ομογένειας. Σίγουρα μια δυνατή υποψηφιότητα για το 24.
    Πάντως αν πάει θα είναι ότι πιο δυνατό θα έχουμε στείλει σε χορευτικό επίπεδο.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *